לנוער"""

גיאספס

New member
נכון, א' ב' של ריפוי מושבות זה להשאיר גרעון

בקופה. ידוע. זה כתוב בספר.

אתה יכול להיות ציני מהיום ועד שנה הבאה,

אדון "חושב את עצמו" אבל ניפגש גם בעוד שנה ואז נדבר(אם תרצה לדבר),אני חושב שלא... לא יהיה לך על מה לצחוק בעוד שנה.(בחירות).

E L O

New member
ללא השקעה אין איכות חיים אז אנא ממך גיאספס

אני מבקש להבין אחת ולתמיד מה כל כך מעניין אותנו אם יש גירעון בקופה. אם היה עודף אז היו מחלקים אותו ביננו התושבים? די לקנטרנות השיטחית, חשוב שתדע כי ללא ראש מועצה בעל תעוזה כמו רפי סויסה מזכרת בתיה לא הייתה אטרקטיבית לגביך ולגביי תושבים נוספים שבאו להתגורר בה.

shavitzadok

New member
אני מסכימה גם אני פה בשביל השקט והשלווה

באתי למזכרת בתיה מהעיר כי אני רוצה שקט. והמחיר של מקום שקט זה חוסר הנוחות שבשביל דברים "רועשים" צריך להגיע לעיר. רכבת זה אמנם נוח אבל זה יביא למפגע רעש. מספיק יש את אולמות האירועים...

at13

New member
מה הבעיה שתהיה תחנת רכבת?

גם ככה הרכבת עוברת (בדרכה לבאר שבע) תחנה בסגנון שיש בבאר יעקב/כפר חבד תקל על החיילים שצריכים לרדת דרומה לבאר שבע ולעובדים בת"א. וגם החיבור לכביש 6 זה ישדרג את המקום ואני לא חושב שיהפוך למפגע תחבורתי!

גיאספס

New member
מיכל

התחנת רכבת שתמוקם במילא לא תהיה בתוך מזכרת בתיה. היא תהיה ליד המסילת רכבת שאת רואה שאת נוסעת לכיוון חולדה

shavitzadok

New member
גם היום אני שומעת את הרכבת

כך שאם תהיה תחנה ,תגדל כמות הנוסעים ואיתה גם תיגדל כמות הרכבות ו...כמות הרעש.

אלא2

New member
אפשר לחשוב שתחנת הרכבת תהפוך אותנו לפריס

דייייי לחשוב רק על האינטרס האישי שלנו צריך להבין שישנם לא מעט תושבים שהרכבת תשפר את איכות חייהם ותקצר את זמן שהייתם בכבישים זה לא מספיק חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

בסדר. אז רכבת כן צריך. מסכימה.

ומה עם שאר הדברים המיותרים לגמרי שהוא רוצה לבנות הוא כבר התחיל?

גיאספס

New member
תקשיבי אף אחד בחיים לא יהיה מרוצה

אני מניח שאם היו מחליטים להגדיל את הקן של הנוער העובד ולשפצ"ר לו ת'צורה את היית מאושרת, אבל אני הייתי מעדיף שבמקום זה ישקיעו את הכסף במתקני ספורט ומסלולי ריצה למשל מבינה?

V I X

New member
הייתי שמח

אבל זה לא צריך לבוא אחד על חשבון השני.. למרות שמצב הספורט במזכרת בתיה יחסית השתפר.. חוץ מזה שלהשקיע בנוער העובד זה להשקיע בחינוך- החינוך הלא פורמאלי.. חינוך זה לא רק לבנות עוד בנין בתיכון.

Carmilla

New member
אני לדוגמה רוצה פאב אירי קלאסי-

"פאב הברון" או "קן לבירה מהחבית" או משהו דומה, עם הופעות לייב של רוק, ג'אז וגם מוזיקה אירית, למה לא?!? מקום כזה שכונתי, שכל החבר'ה נפגשים בערבים... לא נראה לי ששום "קן" אחר יעשה לי את זה... וסליחה מהנוער השקדן שלנו שלהוט כל כך לחינוך...

למה לא, בעצם?

אני גם חושבת שצריך לפתוח איזה מקום שאנחנו נוכל להיות בו. כי חוץ מהקן, עדיין בלילות משעמם. ובאמת שאין לנו אף תעסוקה במזכרת. למה שלא יבנו איזה משהו? לא מועדון, כי זה סתם יפריע. אבל איזה סנוקר, באולינג, משהו? זה יפריע למישהו? וזה רק מונע מילדים להתנחל לכם מתחת לבית ולעשות רעש עד מאוחר..

גיאספס

New member
זה החלום שלי..בואי נפתח

רק חסר לנו תקציב. אני מוכן למכור את הכבד (הבמילא כבר לא משהו שלי) בתמורה להון קטן, מי קונה?

Carmilla

New member
לא הכל קשור לנוער. יש גם בית אבות במושבה,

אבל אף אחד לא התכוון שהנוער יבלה שם...

אני לא מדברת על זה

אבל גם לפני שבונים עוד דברים שעולים מלא כסף, לא עדיף לשפץ את הישנים שכבר לא במצב טוב? לדאוג לצמחייה, לפחים, לנקיון, לגנים? לדעתי לדאוג למה שקיים אמור לבוא לפני החדש.. וגם אני מסכימה עם טל. הנוער העובד זה גם חינוך. וזה לא פחות חשוב מעוד בניין לתיכון. נגיד, זה שלא תומכים בנו, והפסיקו לשלם לנו חשמל, מים, וכו... [וואז הוא בא ונאם בחג המעלות ואמר שהוא תומך בנו. חארטות! סתם לעשות פוזות. כאילו, מילא. אל תשלם.. אבל למה להיות צבוע?] ובכל זאת אני אנסה להיות אובייקטיבית. לדעתי גם דברים חדשים אמורים לבוא באיזה סדר עדיפות. אני חושבת שכן חשוב מתקני ספורט ומסלולי ריצה, הבניין בתיכון, וכל דבר שכן יעזור [ועם כמה שאולי זה ישמע סתם מאינטרס אישי, אבל הנוע"ל גם חשוב. זה גם חינוך, וגם דרך להוציא קצת את הילדים מהמחשב/טלויזיה התמידים, ונותן להם לראות קצת מעבר למה שהם מקבלים בבית, בשכונה, או בבית הספר.. ובכלל- לדעתי עדיף שיהיו בקן מאשר שסתם יסתובבו ברחובות..] אבל יש דברים מיותרים, למשל המדרחוב [לדעתי לפחות]. אני מניחה שזה גם יהיה יותר לתיירות, ולאנשים שבאים להצתלם [זוגות] חפרתי.

למעלה