לנועה 0912

alon114

New member
לנועה 0912

חבל על הזמן שלך. הרי פורמרסוזן פשוט נהנית להתעלל בך. חבל שאת נותנת לה. היא בן-אדם עלוב ומסכן, לא צריך בכלל לדעת פסיכולוגיה כדי לדעת את זה. היא זורעת טרור בשני הפורומים בצורה מבריקה. עלי והצליחי בלימודים ואל תתיחסי להעלבות הסמויות שלה או של שרונה. ואני מציע לך לבוא אלינו למערב להתחמם קצת באיזשהו מדרון שלג, מתאים?

dana banana

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifNoa dear

Alon is a 100% right.. i sent you personal mail read it... hope to hear from you soon DB

noa0912

New member
אלון...../images/Emo113.gif

קודם כל, תודה רבה, ובהצלחה גם לך... (6 מבחנים נראה לי מטורף לגמרי- יש לי חמישה (בשבוע אחד אגב- שמתחיל מחר),ואני לא יודעת איך אני אעמוד בזה...) ובקשר לביקור התחממות, מתאים גם מתאים!!! אתמול בדיוק דיברתי עם מישהו כאן שסיפר לי על כמה הוא מת על וונקוור, והוא לא הראשון שמשבח אותה. אני מקווה לקפוץ בשבוע האחרון של החופש לאיזו חופשת סקי, אבל אני לא בטוחה שזה יצא לפועל, אולי אני אאלץ להסתפק בטרמבלן. בכל מקרה, הבטחתי לעצמי שהשנה אני מבקרת בוונקוור ולא יעזור בית דין. אז אם לא הקריסמס, בקיץ...

alon114

New member
כרגע חזרתי אחרי הפיינל השני היום..

כן, היו לי שני פיינלים היום, אני ממש גמור. ובין פיינל לפיינל יצא לי לראות CAT-FIGHT אמיתי בפורום... ועוד מעט בוקר בישראל, והיא תתעורר ותבדוק את הפורום ושרשרת הודעות חדשה תחכה לנו למחר בבוקר. איזו שגרה נפלאה. אני אהיה בארץ עד 1 בינואר, כך שאולי סקי בחרמון (נראה לך?!?) צריכים לארגן משלחת של טורונטו לוונקובר ולארגן תוך כדי גם מפגש פורום מערבי. וכמה שזכור לי המנהל (דודו!
) הבטיח שיבוא לוונקובר הקרה (יחסית לטורונטו, וויניפג ואיקלואיט). אז יאאלה, לארוז ולבוא!

כאילו מה? כזה הוונקוברים...

לא מגיעים גם לטורונטו? אתה יודע, כמה דברים נפלאים יש בטורונטו בחורף? לא כל החיים זה סקי. לדוגמא. גם אם כבר ביקרת בטורונטו, האם ידעת שהמקום הכי פונקציונלי שלה זו הדרך לאושווה? אהה. לא ידעת! נתערב שעוד לא היית שם. לא לא, לא אוטווה, זו סתם בירת אונטריו. אני מדברת על אושווה, המקום !!!! כל מי שמבקר בו אומר "או-שווה!" (בהתפעלות). מקום נפלא, חייבים לבקר בו בעיקר בחורף שמעתי אומרים שהחורף שם קיבל קיצור. רק שלושה חודשים. היית מאמין שיש מקום כזה אלון? תבוא, אני חושבת שאני יודעת אין מגיעים לשם נסדר לך משהו. וברצינות אני כנראה בוונקובר לקראת מרץ.

drz400e

New member
אנחנו כבר בעיצומם....

של בדיקות מעמיקות על דילים לויסטלר....

למעלה