לנווד

Zipadidoda

New member
לנווד

אמרו לי שאתה יודע על כישוף על פי הקבלה אתה יכול לתת לי מידע? אולי ללמד אותי כמה שיותר על זה ואיך עושים את זה? תודה

morning star

New member
מי הלשין עלי???

סתאאאאם. נתחיל בקטן. עשנם ``כשפים`` לפי הקבלה והמסורת היהודית, וישנם ה``כשפים`` של הקבלה ה``נוצרית``, ז``א, לפי השימוש של המאגים מתקופת ימי הביניים, אשר משתמשים בסמליות רבה מאוד מתוך הקבלה היהודית אך גם מתוך מקורות אחרים. ישנם שני ספרים נפוצים הקשורים למאגיה לפי הקבלה, האחד הוא ספרו של יגאל אריכא ``קבלה מעשית``, אשר לדעתי הוא פופוליסטי מדי (דווקא הספר הראשון ``קבלה באור בהיר``, משחק מילים קטן (ספר הבהיר הוא אחד מספרי הקבלה), הוא הרבה יותר טוב למתעניינים בקבלה). הספר השני הוא ``סגולות, לחשים וקמעות לפי היהדות`` בהוצאת ``אסטרולוג``, ספר שנועד למשוך את העין. ישנם דברים אשר רואים כי הם מושפעים מאמונות תפלות, וגם מהקבלה. אך יש לשים לב, אם כי אומרים כי הכח שמאחורי ``כשפי`` הקבלה הוא אלוהים, עדיין זהו כח שאנו יכולים להשתמש בו לטוב ולרע. בעיני יהודים מסורתיים, כישוף אשר יגרום לאישה לאהוב את בעלה הוא בסדר, בעוד בעיני ובעיני השואפים למאגיה ומאגים הוא בהחלט ``שחור`` מאחר ופוגע ברצון חופשי של אדם אחר. ספר נוסף, מפורסם ומושמץ, הינו ``ספר הרזים``, אשר הוצא אל מחוץ ליהדות. איני ממליץ עליו למתחילים, וגם להשיג אותו לא קל. ספר רזיאל המלאך, גם הוא מלא בדברים נחמדים, אך רובו בארמית... שלך, הנווד

Zipadidoda

New member
אז בקיצור

אבל סביר שדווקא את הספר הראשון אני יימצא ואת האחרים לא אז בעיקרון גם הוא טוב? כן שמעתי שזה שימוש בכוחו של האל ובגלל זה זה כישופים רבי עוצמה מגניב אז אני יכול להתשמש בכישופי קבלה בלגרום למישהו לאהוב אותי וזה יחשב לכישוף לב בלי החזר קארמה... :) טוב אני יחפש אחד מהספרים תודה ואתה יודע אוליי אתרים? למה ספר הרזים הושמץ והוצא מן היהדות? תודה שוב

wicca_sphere

New member
שלום נווד

אני המלשין :) חחחח.. אני רוצה לדעת כישוף עפ`` הקבלה, (בשביל ידע תאורתי כמובן, אני לא מתכוון לעשות) ואני רוצה לקנות ספר שיסביר לי. איזה אתה הכי ממליץ?

morning star

New member
``אז זהו, שלא``

יהיה החזר קארמה ולא קטן... אחרי הכל זו פגיעה באדם אחר וברצונו. תתחילו ב``קבלה באור בהיר``, ספר די טוב. שלכם, הנווד

Zipadidoda

New member
קבלה באור בהיר

ראיתי תקציר על זה ונראה כאילו קבלה מעשית זה יותר כישופים ולעניין וקבלה באון בהיר זה יותר הסברים ופילוספיה מאחורי זה בגלל זה אני חושב שהקבלה באון בהיר זה פחות טוב איפה אפשר להשיג את ספר הרזים אתה יודע?

morning star

New member
זיפ חביב,

אם אין בסיס פילוסופי לדברים ובסיס רעיוני לדעת כיצד דברים עובדים, לחישת כמה מילים ונפנוף ידיים באויר, לא משנה כמה נרות תבעיר - לא יעזור לך. אם בטלקינזיס הייתה צריך להתאמן הרבה, מאגיה וכישוף הינם תחומים שבהם יש להשקיע פי כמה וכמה יותר. מאגים מפנים לעצמם זמן בכל יום, בוקר, צהריים וערב לתרגילים שונים. גם אם הייתי יודע היכן להשיג את ספר הרזים, זה לא היה עוזר לך. עוד ספר עם מילמולים חסרי פשר ותו לא. המקובלים הגדולים לומדים שנים על גבי שנים רק בכדי לעשות דברים פשוטים. אין להשתעשע בכח מאגי ובכח האלוהי. שעשוע מעין זה יזיק לך ולסובבים אותך וסופו יכול להיות רע ומר. לצערי, אם זו גישתך לכך, זבנג וגמרנו, למד אותי את הת`כלס, אף מורה לא יהיה מוכן לקחת אחריות עליך, חוץ ממורים כאלה שלא אכפת להם ממה שתלמידם עושה וכל כוחם מסתכם במה שהמאגים הרציניים רואים כלהטוטים בלבד. מהודעתך על כישוף הגשם, שם הזכרת את ה``כישוף לפי הקבלה`` רואים את חוסר רצינותך לנושא. אני מצטער, יותר מזה לא אעזור לך, כדי שלא תזיק לעצמך. תתחיל להתייחס לדברי מנוסים ממך ברצינות. שלך בצער רב, הנווד

Zipadidoda

New member
תראה

תבין... מנסיון שלי כל הספרים על מיסטיקה (בעצם אולי כמעט כולם) מזבלים ומזבלים... יש פילוסופיה נכון... אבל יש גם זיבולים! זיבולים שלא עוזרים בכלום! חוסר רצינותי? להציל את הכינרת!!!!!

Zipadidoda

New member
זה בגלל ש

תבין זה בגלל שמישהו סיפר לי על כישופים לפי הקבלה ונורא התלהבתי בדיוק באותו יום ששמתי את ההודעות על זה אז אמרתי לו שאני כבר לא יכול לחכות לעשות כישופים אם זה והכל אתה מבין?

למעלה