לנובו וHDMI?

snowball18

New member
לנובו וHDMI?

לאחר התנסות רעה עם HP החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה של LENOVO ושמתי עין על הT61 אבל לא משנה כמה חיפשתי בשום מקום ובאף תמונה לא נראה כאילו יש לו יציאת HDMI.... האם יש לו או אין לו? ואם לא לאיזה לנובו יש יציאת HDMI??? חוץ מזה מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את הT61 בארץ במחירים סבירים ועל פי מפרט?

RoyBO

New member
אין HDMI

תוכל לקנות תחנת עגינה עם יציאת DVI או HDMI אאל"ט

greenguy2002

New member
הייתי בכיף נותן לך את ה-HDMI שלי...!!!

ולוקח את יציאת ה-S-VIDEO מהמחשב שלך שתקנה. יש לי יציאת HDMI, אבל אוכל להשתמש בה רק כשאקנה פלזמה חדישה בעוד 5 שנים. עד אז אני לא יכול להציג שום דבר על הטלויזיה שלי כי אין לי S-VIDEO...:(

RoyBO

New member
איזה מחשב יש לך?

אני לא מכיר דגמים שבאים ללא SVIDEO

RoyBO

New member
עכשיו אני רואה 1330 באמת מגיע ללא SVIDEO

באמת חרא, האמת שאני גם מתכוון לקנות אותו, שמע אני בטוח שיש איזה מתאם מHDMI לAVIDEO

ScorpioID

New member
ואתה טועה בגדול

תקרא קצת על HDMI ותחזור לי עם תשובות למה אין מתאם כזה

RoyBO

New member
אוקי סבבה צודק

וידיאו דיגיטלי מול אנלוגי.

ScorpioID

New member
אם אתה השכלת, הכי חשוב..

ועוד משהו, סתם לידע אישי שלך, אני עובד בתחום המולטימדיה ואני חייב להיות מעודכן בהכל. אי לכך אני לומד דרך חיפוש, ניסוי וטעיה. אני מציע לך לעשות רשימת מושגים ותתחיל לחקור עליהם מדוד גוגל.

snowball18

New member
HDMI אלחוטי?

והאמת שכן קניתי טלוויזיה חדשה עם יציאת HDMI ואם אני קונה מחשב חדש אני רוצה שהוא יתחבר בצורה הכי טובה לטלויויזיה והבנתי שזה החיבור הטוב ביותר כיום. חוץ מזה קראתי באיזה מקום שייש לו HDMI אלחוטי הגיוני או שהבנתי לא נכון?

snowball18

New member
תחנת עגינה DVI וHDMI....?

לאחר בדיקת הנושא לעומק מצץאי מספר דברים שאולי מישהו פה יכול לתת לי עליהם תשובה... 1) נראה לי שראיתי באיזה אתר שייש לT61 דבר שנקרא HDMI אלחוטי הגיוני? 2) בדקתי את עניין תחנת העגינה עם יציאת HDMI לא נראה שקיים דבר כזה יש DVI אבל לא HDMI נכון או שאני טועה? 3) מה ההבדל בין DVI וHDMI? 4)האם יש מחשב של LENOVO (מסדרת THINKPAD כמובן) עם יציאת HDMI? אני שואל את כל השאלות האלו כי קניתי טלוויזיה חדשה ויש לה יציאת HDMI שאמרו לי שהיא הכי טובה לחיבור בין מחשב לטלויזיה ואם אני קונה מחשב חדש אני מעוניין שהוא יתחבר בצורה הטובה ביותר אל הטלוויזיה.

RoyBO

New member
תשובות

1. לא מכיר 2. יכול להיות 3. DVI זה חיבור להעברת וידיאו דיגיטלי, HDMI זה חיבור להעברת וידיאו דיגיטלי+ אודיו דיגיטלי. 4. לא כרגע

ScorpioID

New member
תשובות מלאות יותר.

1. אכן. HDMI אלחוטי הוא תקן חדש שהומצא ע"י חברת פיליפס. התקן עוד בחיתוליו לכן הייתי ממליץ לא להשקיע בכך. התקן נתמך בפאנלים של פיליפס וסוני בלבד. 2. תחנות עגינה בכלליות? יש תחנות עגינה עם HDMI ויש תחנות עגינה עם DVI. תלוי איזה נייד יש לך. 3.מה זה DVI - תקן להעברת פלט תמונה דיגיטלי. יש מגוון חיבורים כאלה. יש אפילו דבר שנקרא DVI-A שהוא DVI אנלוגי בלבד.ויש DVI-HDCP שהוא מיועד לכלל החיבורים של DVI, החל מאנלוגי ועד לHDMI. התקן הזה תומך בסאונד. 4. לא שידוע לי. יכול להיות בסדרת Z החדשה.

ScorpioID

New member
אמרתי שיכול להיות.

ואתה, לך ללמוד עד שתדע לענות תשובות מלאות.

RoyBO

New member
מי ישמע! גדול החכמים הגיע.

אפשר לחשוב שאתה יודע הכל.

למעלה