לנגני הגיטרה...ובכלל...

Uv Kruvi

New member
לנגני הגיטרה...ובכלל...

היי... מממ.... משעמם לי...! אזזז... מה דעתכם לכתוב את השרי שאתם הכי אוהבים לנגן?? אני חושב שאני דיי אוהב את MetallicA - Fade To Black שיר יפה...

tuko

New member
אני הכי אוהב לנגן את HELLS BELLS

של AC-DC פשוט טעים.

StagaDish

New member
Standarts

מת על סטאנדטארטים של ג´אז... כמה יותר מסובכים.. =) צ´ארלי פארקר... טוטס טילמאנס... עיבודים.. רעיונות... עולם שלם על סטאנדארט מזויין אחד! לא שווה?! זה בחיים לא יגמר! =) ככה שתמיד יהיה מה לנגן! וגם סוליאים.. צריך לחשוב! שלא לדבר על הוולקין (בסיסת.. למי שעדיין לא הבין)

PAPA USA

New member
אהבתי

בגיטרה radiohead - street spirit באס gorge gershwin - aoutumn leaves

Petrucci-jr

New member
Under a glass moon

ממש כיף לנגן אותו וממש לא כיף ללמוד אותו.. אני גם אוהב לאלתר על מינורים ופנטונים כל מיני בלוז...

hammer b

New member
את הסולו של...

tornado of souls אחח... מרטי התעלה על עצמו במיוחד...

Chrome-Boy

New member
את...

Always with me Always with you sultans of swing for the love of god erotic nightmares fade to black eleven blue egyptians overture 1928 ועוד... וברור שאני לא מנגן את כולם בשלמותם....

happyphantom

New member
יש יצירה אחת

שנקראת פיאסטה גיטאנה או משהו דומה, זו היצירה האהובה עליי...

DeadFish

New member
כל ג´אז או בלוז

אני חדש כאן... אני מנגן בגיטרה כמה שנים ורק רציתי לומר שלום

Sham 69

New member
אממ

orphaned land - flawless belief judad priest - painkiller ultima thule - sverige fosterland

אם כבר הגענו לכאן אז המלצה:

לכל הגיטריסטים. נסו לנגן יצירות שנכתבו לסקסופון. גובע התווים כמעט זהה והטכניקה הנדרשת היא עצומה. היצירות מדהימות והן יפתחו לכם עולם מוזיקה חדש.

Uv Kruvi

New member
שמח שכולם ענו...אבל....

מאוד צבבה שעניתם!! :) וכבר התחלתי להוריד חלק מהשירים.... :) אבל יש לכם המלצות לסולואים נחמדים?? (לא משו מסובך של פטרוצ´י...למרות שלא הכל מסובך...) :) משהו באמצע כזה... לא פשוט אבל לא מסובך... ונשמע טוב...

Petrucci-jr

New member
נסה את...

Steve vai - for the love of god ואת DREAM THEATER - Another day ואת steve morse - Glad To Be

adiels

New member
Steve Vai

Die 2 Live, Tender Surender, For The Love Of God, Liberty אותם אני הכי אוהב לנגן אה וגם את Sisters שני הראשונים הם ממש טובים לטכניקות שונות

Uv Kruvi

New member
מגניב בהחלט....

אנשים.... הרגע סיימתי להוריד את steve vai - for the love of god נורא נורא אהבתי וישר לקחתי את הגיטרה והתחלתי לעבוד עליו... יש את הקטע המהיר באמצע...שהוא חוזר על אותם תווים משו כמו 20 פעם..אני חושב שזה טיפה הורס...אבל חוצמזה שיר טוב... או סולו טוב אם תרצו.. :) תודה לממליצים עליו.... תמשיכו לשרשר עם שירים או סולואים...!

למעלה