חבר'ה תקשיבו, בדקתי את הנושא לעומק...
וזה המצב. בתור אחד שגר בארה"ב כבר קרוב ל-4 שנים אני אגיד לכם שאני עברתי בערך על כל האפשרויות ומה שלי הכי מתאים הוא: 1. יש שתי חברות אמריקאיות - VONAGE ו LINGO שמספקות שירות שיחות בינ"ל (VOIP) ללא הגבלה (לא 3000 דק', לא 10000 דק' ולא מליון..-חפשי ללא הגבלה לגמריי) לאירופה, ישראל וארה"ב בטווח מחירים שנע בין $14 - $29 בחודש כולל מס. אני מתשתמש בשירות הזה כבר כמעט 8 שנים וכל מה שצריך הוא חיבור לאינטרנט מהיר.אתה מקבל מספר מקומי בחו"ל באזור החיוג שבו אתה נמצא והוא הולך איתך לכל מקום. העניין הוא בכך שהשיחות ללא הגבלה יכולות להתבצע רק לטלפון קווי, סלולרי מיקר קצת המחיר ל C 5 לדקה או משהו כזה. השירות הוא ללא התחייבות. החיסרון הוא בכך שהשירות פעיל רק בארה"ב. שלחתי את הציוד להורים שלי בארץ וככה אני יכול להתקשר ולדבר איתם מתי וכמה שאני רק רוצה והם יכולים להתקשר אליי ישירות לסלולרי או הביתה היות והמספר הוא מקומי. אני ממליץ בחום למי שרוצה לשמור על קשר קבוע עם ההורים, אם החבר, כל או בן זוג. 2. יש עוד פיתרון של כרטיס חיוג, ותאמינו לי שבדקתי את העניין לעומקו ואחרי חיפושים נרחבים ברשת מצאתי את הכרטיס הזול ביותר שיש שנקרא - ASIMON של חברת UNION TELECARD ALLIANCE . כרטיס נקי, בלי עמלות נסתרות למניהן והכי חשוב ללא הגבלת זמן ושימוש. 1.2 C לדקה לטלפון קווי ו C 3.5 לסלולרי. אין זול מזה. כרטיס של 833 דק' עולה $10. מקווה שעזרתי למישהו פה. מי שרוצה קצת עזרה שיכתוב לי. בהצלחה לכולם.