למתגוררים בארהב

הילית111

New member
למתגוררים בארהב

בזקום ידיד שלי נמצא כל שנה קבוע חודשים בחול בארהב הוא מלמד שם הוא גר שם כל שנה באותה דירה בדרך כלל בתקופה שהוא שם הוא מדבר עם הארץ בסקייפ. לאחרונה שמעתי שיש שרות כזה לתושבים ישראלים בחו"ל ,שרות שבזק נותנת בתשלום כמובן ,שנותנים לך קו בחו"ל ומי שמתקשר מהארץ זה עלות של שיחה מקומית. ביררתי והבנתי שמי שמציע את השרות הזה זו חברת בזקום. קיבלתי מהם את ההצעה הבאה אשמח לקבל תובנות כי זה האמת נשמע לי יותר מדי טוב כדי להיות אמיתי. לגמרי אני אומרת . הנה ההצעה : "המלצה שלי- כיוון שהוא טס לארה"ב- חבילה שעלותה 19.99$ בה הוא יוכל להתקשר לכל טלפון קווי בישראל ללא הגבלה כל החודש,ולקבל שיחות נכנסות דרך מספר 03 ישראלי פרטי, גם כן ללא הגבלה. לגבי שיחות מארה"ב לטלפונים סלולריים- ניתן לרכוש באופן הבא: כל תוספת של 5$, יהיה ברשותו 75 דקות בחודש להתקשר לסלולרי. כל דקה מעבר תחוייבו בתעריף 9.9 סנט לדקה." על פניו ההצעה הזו נשמעת לי מעולה ואני אמליץ לידיד שלי לקחת אותה כנראה השאלה מה החסרונות של שרות כזה? ומה קורה לגבי שיחות שיכנסו אליו מאזור חיוג 09 כמה זה יעלה? כי הוא יקבל שיחות גם הרבה מ 09 . האם יש עוד חברות חוץ מבזקום שמציעות את השרות הזה שעל פניו שוב נראה לי מדהים אשמח לתובנות שבת נעימה לכולם

eladts

New member
איך בדיוק ההצעה הזו יותר זולה מסקיפ?

היא לא.

הילית111

New member
ברור שזה לא בר השוואה

אבל יש הרבה אנשים שהוא מדבר איתם והם לא מסתדרים עם הסקייפ לכן אנו בודקים את הנושא של קו רגיל ברור שסקייפ זה האופטימלי אבל לא כולם מול המחשב כל הזמן או יודעים להפעיל סקייפ מהסלולרי וכו לא באתי להשות בין שניהם תודה

eladts

New member
ההודעה שלך נשמעת כמו פרסומת בשנקל

אז אני רק אציין שאפשר לקבל מספר טלפון ישראלי שיופנה לסקייפ בחינם דרך Ring2Skype או דרך DIDWW ב-$3 לחודש. שיחות לא מוגבלות (10000 דקות, בניגוד ל-3000 בבזקום) למספרים קויים עולות דרך סקייפ $7 דולר לחודש.

הילית111

New member
הלואי והיה לי אינטרס

נראה לי שהם מרוחים יפה חמוד אני שנים כותבת בפורומים לא פרסומת בשנקל ולא בשניים תמיד יש את החכם שאומר שזו -פרסומת

billc

New member
אתה יכול להרחיב על Ring2Skype

כמה זה עולה לאלה שמתקשרים למספר הזה? (לאנשים שגרים בישראל) ומה האופציות שלי? האם לעשות פורוווד למספר הטלפון שלי לארה"ב?

billc

New member
עוד משהו, אני מבין שהם לא שייכים לסקייפ

אז נניח שאני רוצה לבטל או לחסום את זה? מה האופציות שלי

eladts

New member
Ring2Skype

נותנים לך מספר 03 רגיל לגמרי שמופנה לחשבון סקייפ אותו אתה בוחר. הכל חינם לגמרי, הם לא מבקשים פרטי אשראי ולא פרטים מזהים כלשהם. מה הקאץ'? המספר אינו פרטי וצריך לחייג לאחר המספר את מספר השלוחה שלך (3 ספרות). אתה יכול לבטל או ליצור מספר חדש בכל עת דרך האתר שלהם.

billc

New member
אז

אם מישהו בישראל מתקשר למספר התל-אביבי שלי ואני עושה פורוורד אוטומטי לסלולר שלי מסקייפ כל מה שאני משלם זה סקייפ למספר בארה"ב?

eladts

New member
כן

אבל אם יש לך טלפון חכם שאפשר להתקין בו סקייפ לא צריך הפנייה, אפשר לקבל את השיחות ישירות מסקייפ.

billc

New member
כמה זה יעלה לדקה לישראלים להתקשר אלי

האם זה מקביל לאנשים שמתקשרים לסלולר אחר בארץ? וא לטלפון קווי בארץ?

eladts

New member
בדיוק כמו לטלפון קווי בארץ

המספר שתקבל הוא מספר רגיל לחלוטין באיזור חיוג 03. אנשים יתקשרו למספר ואז למספר השלוחה שלך.

RoyG NJ

New member
אני עדיין חושב שבזקום ודומיו נותנים פתרון

יותר טוב וזול. יש לי תוכנית ב14.99 (כולל מס) שכוללת מספר ישראלי עם 3 שלוחות , כלומר יש תפריט והמערכת מעבירה לפי הבחירה. מאותם מספרים ניתן גם לחייג בחינם דרך מספר גישה (ללא קודים מסובכים). כן אני מממן מעט את מי שמתקשר אליי , אבל ב90% זה המשפחה שלי , אז אני אשקיע עוד 2$. בנוסף ניתן גם להתקשר לבריטניה בחינם שמדי פעם אני משתמש ...

eladts

New member
יותר טוב וזול ממי?

פותחת השרשור דיברה על בזקום.

RoyG NJ

New member
יותר טוב מRING2SKYPE

בעיקר בגלל השלושה מספרים ובעלות של 15$ לחודש, זה עובר לטלפון ולא לSKYPE (אלא אם כן אתה משלם ומעביר את הSKYPE לטלפון)

billc

New member
עכשיו הסתכלתי, 2.3 סנט לדקה מסקייפ למספר ארה"

שזה בערך 40 דקות שיחה בדולר ואם אתה רוצה יותר זול, אתה יכול לשלם 3 דולר בחודש ועשה פורוווד ללא הגבלה למספרים בארה"ב

RoyG NJ

New member
אבל איך זה מנתב למספר המתאים ?

כרגע יש לי תפריט שאומר : ל X חייג 1 ל Y חייג 2 ל Z חייג 3 . האם זה לא אומר שבשיטה שלך אני צריך 3 מספרים שונים ?

billc

New member
כל אחד יעשה את מה שמתאים לו

אני מרגיש נוח ובטוח לשלם לסקייפ עם פייפל לא מתאים לי לשלם כסף לחברות שמחוץ לארה"ב

RoyG NJ

New member
החברה היא אמריקאית.

אבל אתה צודק ב100% כל אחד עושה מה שנוח לו. אני עברתי שתי חברות אחרות עד שמצאתי מה שהכי מתאים לי.

eladts

New member
איך יותר זול מחינם?

כיוון שמספר הוא חינם אצלם, גם 3 וגם 50 מספרים הם חינם. חוץ מזה, לדעתי העברה לסקייפ ולא לטלפון זה יתרון, במיוחד לתייר שאין לו טלפון מקומי.

למעלה