את עולה לי על העצבים ננה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי ממךךךךךך מה את רוצה ממאיייייי?!??!!?!? היא צודקת! תפסיקו להיות ילדים קטנים!!!!!!!!!!! אז יש לה צלקתתתתתת סוו וואט?!?!!?!?! אז קמי נמוכה!! אז מה?! על מה אתם מסתכלים!!! למה רק החיצוניות חשובה?? כאילו זה חלק מזה!! אבל ללו יש צלקת.. יופי רוצים שקל?! למה לך אין איזה שריטה ביד? וואי אנשים אתם הורגים אותי לפעמיםםםםםםםםםם!!!!!!!! איך אתם בוחנים אותם יא ילדי מבחנות דפוקים!!!!!!!! כל איזה פיפ קטן שהם עושים אתם שמים לב!!! איכס זה גועל נפש של אופיייייי!!!!!!!! אם עוד מישו בא לי עם איזה תמונה שקמי או לו או כל שחקן עושה איזה משו משונה אני מביאה לו כאפההההה!!! כאילו תחשבו הם גם בני אדם!!!!!!!!!!!!! איזה אנשים מפגרים יש פה אפשר למות ממכם..ואת ספיר תתחילי להריג יא חתיכת מטומטמת! את והאתר שלך יכולים להכנס לי בתחת! ייצורה!
רק עכשיו ראיתי שבכלל כתבת את זה ללילוש המתוקה..אז מצטערתתתת!! כל מה שכתבתי עליך עובר ללילוש המתוקהההה...מצטערת מותק!! טעות שלי.. דיי איזה אבלה אניייייי..פרדונמההההה..
יש לי בדיוק צלקת באותו מקום, הייתי בברכה ויצאתי מהמים ונכנסתי לתוך צינור מתכת שמוציא את המים... רק חבל שאני לא יכולה לתבוע את מנהל המלון, כי זה אבא שלי... חחחחחחחחחחח
רק אמרתי שאף אחד לא מושלם! כולל קמילה זהווו מה ההיסטריה? מי בוחן כל אחד?אני אמרתי שהצלקת מכוערת? לא אמרתי רק שקמילה נמוכה ולעתי זה לא יפה.. חושבת אחרת?רוצה להביע את דעתך?תביעי! בדיוק כמו שאני עשיתי
אף אחד לא מושלם וגם אף אחד לא מצפה שהם יהיו מושלמות כי הן בני אדם בדיוק כמונו! אני חושבת שללו יש את הגוף ולקמי את הפנים- סו וואת!? זו הדעה שלי! קמי לא הכי נמוכה ובינה לבין לו יש רק 9 ס"מ הבדל!- ביג דיל! שתיהן יפות !
אתן אומרות על לואיסנה וקמילה דברים שמראים שהן לא מושלמות אבל לכל אחד יש משהו או אפילו הרבה דברים שלא עושים אותו מושלם אז מה עם ללואיסנה יש צלקת או קמילה לא מפותחת אז מה הן יפות הן נחמדות ודברים כאלה כמו שאתן עושות נגרמות מקנאה או שפשוט אין לכן מה לעשות חוץ מלרדת עליהן
היא תופסת את הבנים הכי כוסונים בעולם (אולי חוץ מפליפה), היא מצתרפתת עם ברקודה, עם בנחה, עם סימון הזה.. ומקבלת כסף!!!!!1 לא אמרתי שהיא מכוערת.. אבל זה מצחיק בכל זאת לרדת עליהן קצת אולייי בסתר ליבי אני אוהבת את קמילה (נילי תפסיקי לזרוק בובות כל המסך) וזהו
אבל אני ממש לא מבינה את זה , שתיהן נראות פיצוץ עם כל ה"מגרעות" מה הקטע בללכלך עליהן ? ועוד לריב על זה ? יש כאלה שחושבים שהן נראות טוב ויש כאלה שלא , כל אחד והדעה שלו , על זה אי אפשר להתווכח אז בואו נפסיק את ה"ריב" המטומטם הזה.. טוב?