למשהוא יש.......

אני תמיד שמתי לב לצלקת הזאת!!!

יש לה את הצלקת עוד מתקופת קטנטנות!!!!!!! הינה תמונה.... והייתה לי תמונה יותר ברורה עם הצלקת אבל היא הייתה יותר מדיי גדולה כך שאם תסתכלו טוב טוב בתמונה הזאת תיראו את הצלקת!!!

אויש נו באמת אל מה אתם מסתכלים

היא מושלמת זה לא אומר בגלל איזה צלקת קטנה שהיא לא מושלמת היא הנשמה שלי ותמיד תהיההההההההה

ברור

שלואיסנה מושלמת!!! לואי וקמילה שתי מושלמות ומי שאומר שלא... האמת... הוא סתם קנאי!!

קמילה?מושלמת?! לללאאאאאאאאאאאאאאאאא

אולי לואיסנה פצצה.! אבל קמילה הגמדה הזאת?? בעעע ממש לאאא

ילדונת,

אל תהיי מגעילה!!!! גובה זה לא דבר שניתן לבחירה, תהיי בטוחה שקמילה לא בחרה להיות כזאת!! גם ללואיסנה יש מגרעות, כמו למשל הצלקת.... אז יורדים עלייה?!?! לא! תפסיקו כבר להיות ילדים קטנים. אם את לא אוהבת אותה - תשמרי את זה לעצמך!!! אני אמרתי את דעתי......

ילדונת,

אל תהיי מגעילה!!!! גובה זה לא דבר שניתן לבחירה, תהיי בטוחה שקמילה לא בחרה להיות כזאת!! גם ללואיסנה יש מגרעות, כמו למשל הצלקת.... אז יורדים עלייה?!?! לא! תפסיקו כבר להיות ילדים קטנים. אם את לא אוהבת אותה - תשמרי את זה לעצמך!!! אני אמרתי את דעתי......

s h a r o n 04

New member
מסכימה עם מאי ../images/Emo26.gif

בתור מישהי שלא בדיוק 1.80 דיי נעלבתי.. סתם! אבל קמי מתוקה למרות שהיא נמוכה היא ממש ממי יש לה פנים ממש יפות בעיני, אבל על טעם וריח אין להתווכח כמו שאומרים!

THEchosen1

New member
גם אני מסכימה !!

קמילה נראת טוב !!!! יש לה פנים יפות והגובה לא אומר כלום אני בכלל לא לוקחת את הגובה שלה כמגרעה..

בונא תסתמי ת´פה שלך!!

אולי את מביעה דיעה אבל אל תביעי אותה כשאני נמצאת בפורום ושלא תעזי להגיד דברים כאלה על קמי המושלמת את בעצם סתם קנאית כמו שזאתי רשמה למעלה!! וקמילה ול הן באמת מ-ו-ש-ל-מ-ו-ת

איי איי ספיר

לא להתרגז חמודה................ תשימי קצוץ, קמילה מושלמת.... תאמיני לי שחצי ממעריצי קטנטנות והמורדים בעולם שאומרים שהם לא אוהבים אותה... זה ה-כ-ל מקנאה..... היא ממי, והיא מותק והיא הכי בעולם!!! היא... ולואי כמובן....

אז ככה..

אני בטוחה שקמילה לא בחרה להיות בגובה הזה.. לא אמרתי שהיא כן.. אבל מה לעשות ככה היא
ולדעתי זו מגרעה !! דעתי.. כמו שאתן מביעות דעה.. גם אני! רק ששלי קצת שונה ואתן מתעצבנות! אז ספיר.. ירדתי על קמילה? לא הבעתי דעה.. כמו כל אחד בפורום אני מקנאה? לא ניראה לי...
מסכימה איתך שיש לה (קמילה) גוף פצצתי אבל היא ממש לא מושלמת כמו שכמה פה חושבים..

ולא אמרתי שהיא לא חמודה..

היא דווקא כן
אבל בתור ילדות בוגרות (ניראה לי.. בנות כמה אתן?) אתם אמורות להבין כבר שאף אחד לא מושלם ! ...........

מ רוחאס

New member
מור(אני) תיהיה הבוגרת ותגיד ש......

שאף אחד לא מושלם למשל קמילה באמת נמוכה אבל חמודה, וגורגינה מאוד אבל מאודדדדדד נמוכה ואני אומרת לך יש יותר מעריצים של גורגינה מאשר של ויקו,דוביסטאס ביחד וללואיסנה יש תצלקת זה לא אומר שהיא לא יפה ולמשל פליפה הוא גם נמוך וגם אין לו גוף של גבר אבל יש לו המון מערצים ובנחה אוי אופס שכחתי לבנחה אין דברים רעים אז מה למדנו היום? לא כולם מושלים חוץ מבנחה כמובן

חוץ מזה

מסתירים לה את הצלקת עם איפור זה לא רק בגלל הפוני! הפוני למרות שאני לא סובלת פוני דווקא יפה לה!

למעלה