למרקי וצאר

*קסנדרה

New member
למרקי וצאר

למרקי וצאר צר לי שהודעותכם התומכות נמחקו. אך הייתי חייבת למחוק את ההודעה של שונא השקרים (כביכול שונא) ובתוכנה, גם התגובות נמחקות. אין לי כל כוונה לנסות ולהגן על עצמי, למרות שזה אולי מתבקש, אך אציין שכל שנכתב בהודעתו, שקר ביסודו. אני נשואה באושר, מי ייתן וכך יימשך, כי לא הכל תלוי בנו, יש כוחות עליונים שלעתים מכתיבים מלמעלה. תודה לכם על התגובות התומכות. ומהיום הודעות מסוג זה ייימחקו, בלילת ברירה. קסנדרה

zar

New member
תודה

קסנ, כמעט בתול בפורום ולכן לא אייגעך. נסחפתי קצת בשבוע האחרון ונתתי פורקן למשהו שלא ידעתי על קיוצו. אשקר אם אומר שהדבר לא מלאני. הסתובבתי כטווס וחיוך מרוח מאזן לאזן. לצערי, יום האתמול ``הוציא`` את כל החשק להמשך, כך אקח לעצמי חפשה להרגעות וחשבון נפש. מודה על הבמה וההזדמנות שנקרתה לי, לגלות ולו במעט לי את עצמי. מאחל לך המשך נישואים מאושרים ופורום פורה ושקט. צאר נ.ב. בלילת ברירה כותבים עם ל אחת (זה עמד לי על קצה הלשון) :)

*קסנדרה

New member
בהצלחה בדרכך צאר

צאר אני אמתין לשובך.... נעמת לי מאוד. קסנדרה

אורמור

New member
צרצרון שלי...הקשב..!

עכשיו אתה עצוב ונוגה.. וזה יוצר אצלי חלל בחזה כי יודעת בלב..בתוכו שהצדק איתו.. הזמנתי אותך בזמנו לבוא להנות משירו ושירי ושירם.. והופעת הצאר הרם.. וקולך לא נדם ופצחת בשיר וקולך כזמיר.. מילותיך כצרי תכנייך..להפליא ואני בילדי גאה חוככת כף בהנאה ואז... להבות אש ותמרות עשן.. סערות ברקים..מעונן ויכוחים.חשיפות טיעונים.. והפורום דמה לצהובונים לא אוהבת בעצמי.. אך לא טמנתי את ידי.. כן אשמתי גם אני.. הפכתי ל..לא אני ואתה שכואב עוולות.. ושונא להתבזות.. אומר לקפל הדוכן.. וללכת מכאן מצאר חייכני.. לצאר עגמומי.. אייך תרמתי בעצמי לכאביו של חברי אם כך ברור ..זה תפקידי ללחוש לך יציר שלי.. רק עוד רגע צארוש לא תלך..רק תפוש כי הקמת כאן גוש.. לובי אוהד קוראים אוהבים לא החטאת המטרה אנא שוב בסערה אני אני אתה אתה וכל השאר באופן שיבחר יקבעו אייך יראה פה המחר אני תקווה ..מואר קווה איתי לבה איתי כי נחוץ פה כח צאר לא נוותר על המחר.. אור

zar

New member
!!!OK AT OURSELVES

שבת שלום לכולם אנסה לא ליגעכם במילים, אבל חושבני שכל מילה חקוקה בסלע. מה קורה לכם אנשים? משך שהותי הקצרה בפורומים, חוזה חדשות לבקרים בהשתלחויות חסרות רסן האחד בשני. אומנם הבמה חופשייה לאמירה, אבל....... כבני 40 פלוס, וסביר להניח גם הורים, האם הזיקנה קפצה עליכם כה מוקדם? אחוזי תזזית אתם להגיב על כל פיפס, תוך העלאת משקעי עבר, חשיפת דברים אישיים שניגלו לכם במערכות קודמות, חיטוט ארכיוני של מי אמר מה, למי, ומתי. ה``אח הגדול`` השומר במרומים, מעלה מניבכי ההיסטוריה רישומים על מנת לקעקע אחרים?. ויכוחים נסח וועד הבית של למה ככה? לא מסכים, אלך להתלונן בעירייה. הערות נסח הרב עובדיה : תצא בחוץ או ש....... אם ילדכם ישימו עינם במה שאתם כותבים, ברי לי שהיו מתביישים בכם!! מטרת הפורומים, לדעתי, וקטונתי, הינה לאפשר לבני תמותה להעלות את אשר על רוחם ולחלקה בין שאר באי הפורום (המתאים לנושא), בתקווה לקבל תגובה, אוהדת או לא, להכיר ולהתוודע לאחרים, תוך שימוש במדייה אשר בלעדיה לא היה באפשרותם לעשות כן. לא כל כותב הינו משורר, חורז או סופר והבמה פתוחה לכולםםםם. גם תגובה בת מילה כוחה גדול ומספרת סיפור שלם. הפורום מהווה, לפחות עבור חלק מאיתנו, ``בריחה`` מחיי היומיום, מקום להתרגע בו, להשתולל מעט, לפנטז, לחלום, לקבל בו ליטוף ולקום עם כוחות מחודשים ליום נוסף. לצערי, והתכתובת העניפה מטה מאששת זאת, לא כך הם פני הדברים. על מנת לשמור ולשקם את הקיים, כולנו חייבים להתעורר ולזעוק לא עוד. וטובה שעה אחת קודם. לא רוצה להציג את עצמי כמוכיח בשער, אבל מישהו היה חייב לנענע אתכם מריבצכם ולהביט במראה. AT תתעוררו!!! שבת שלום צאר

תקשיב היטב הצאר-ניקולאי.. ;-)

כשבפעם הראשונה ראיתי את תגובתך הבתולית..חייכתי. ואולם,כשאני נוכח שאתה תופס מעצמך כבוטיק החסד וההתחסדות..הבנתי שאו שאתה חדש בפורומים או..שאתה לא מבין מהם.. הפורומים,זו השתקפות של החיים ממש יש כאן אהבות גדולות,ושנאות לא קטנות והכי הרבה יש פה קנאות.. אז לעיתים אוהבים,ולעיתים משתלחים כמו בחיים חביבי.. אנא,ברומא-התנהג כרומאי ובת-א..כמו בת-א..ולא כמאמא-תרזה כי אין מקום כזה..מאמא-תרזה.. מרק.

zar

New member
למרקי הגבר שבגברים

למרקי התלבטתי קשות טרם כתיבת המענה, אך החלטתי להוכיחך שאפשר גם להיות רע ולא רק מתיפייף כפייתי, ולהשתלח ברשעות, כמוך, שמא תלמד. ומכיוון שבגרתי מהר, הרי מעט מחיצי לשוני. ועתה לעיקר הדברים, והפעם אכתוב עבורך לאט בקצב הכתבה, שתבין. מצטער על שאין באפשרותי להוסיף ניקוד, כך שכולי תקווה שיחסיך עם השכנים שפירים והם יעזרו לך עם המילים ה``גדולות``.( אבל לך תדע? שכן אתה חי בת``א). עונה לך אחת לאחת (זאת אומרת נקודה נקודה, לא כמו זאת בסוף משפט) לא מבין מה היה צריך להבין הרבה שאני חדש בפורום שכן כתבתי זאת בצורה ברורה, אולי הקצב היה מהיר ושוב איתך הסליחה. סליחה – מילת נימוס הנאמרת בין בני תרבות, (אבל בני תרבות זה כבר מסובך להסביר). מבולבל מתשובתך האם כמשתתף בפורום אתה אוהב אותי, שונא או מקנא? אם התשובה באה מאהבה אזי אבקש שנית את סליחתך (ראה מעלה פירושה של מילה) אם משנאה, אזי באמת שלא מוצא סיבה לכך, שכן לא זכור לי שהרעתי לך במכוון או שלא, אי פעם. לנושא הקינאה פנים רבות. האם אתה חושש שכתיבתי תעלה על שלך? ארכוש את אהדת אנשי הפורום על פניך? אשא חן בפני נערתך? האם זה הדבר שהעבירך על דעתך? בטוחני שהדברים מעלה לא נשאו חן בעיניך, אך כדבריך......כאן השתלחות היא לחם חוק, למטבע יש שני צדדים ולפני שמשתינים בודקים את כיוון הרוח. רוצה אתה שאנהג כנהוג ברומי, אך רואה אני את ימי רומי האחרונים ומתריע על כך. ואתה, מבין שנוח לך להתבוסס במי המדמנה בהם אתה מתפלש, נהנה מהבועות ונמנע מלהביט ולהכיר מהניבט במראה ומהכתובת על הקיר. . ומכיוון שאתה הוא זה שהגבת כפי שהגבת, מתעוררת בי השאלה האם בוער הכובע על ראש ה.....? מצר אני על ההתעלמות של שאר באי הפורום וחש אני כילד בסיפור בגדי המלך ושואל אני, הרק אנו ה``חדשים`` רואים זאת? את המלך עירום. צאר

על ראש הגנב בוער הכובע ;-)

וחבל,כי אתה כותב נפלא רק בעיית אישיות קטנה ותהיה מלך החיות.. לא אהפוך את הפורום הזה לשדה עימות,כי לא מגיע לו יש אישה אחת,שביקשה שאחוס עליך ואני אכן שקלתי זאת אבל אני בטוח שאחרי שהיא תקרא את מה שאתה כותב פה תשנה דעתה.. לא מגיע גם לקסנדרה פורום עם עימותי סרק אז אנא,למען בריאותך..ואני דואג המנע להבא מהודעות ``מוכיחות`` והתרכז בשירה,ובתגובות בטעם טוב שומעת קסנדרה ? אני לא אגיב יותר לניקולאי למרות שהוא ממש מתחנן שאגיב.. מרק.

צר לי צאר...

אני רואה את כתיבתך- רגיש ופגיע אתה כמו כל אמן נורמלי, אינך חסין ממשהו ויראלי. אך מי הבטיח לך והיכן רק שושנים בגן? אתה יכול להיות אתה ובלבד ואל לך לאחוז לאיש ביד ובוודאי שלא לשלוט על מילותיו של אף לא אחד כבר אמר לנו ניטשה בנדיבותוהברוכה: ``אל תלך בעקבותי-לך בעקבות עצמך`` ואם בכך לא די ודעתך לא תנוח, הרי ``אין אדם שליט ברוח לכלוא את הרוח`` אמר קוהלת בספר התנ``ך אתה קשוב לי-אח? אחוז בעצמך - אם כך ואל לניח לאיש לקחת ממך את המלל הצח. אין מחיר לנטישה ולכניעה זולת רפיון ומגינה. אתה מוזמן לחשוב על הדברים ובדרכך בחזרה היה אמיץ שבחוזרים כי שבע יפול צדיק וקם אז יש לך עוד שש פעמים-מוסכם?...

אור...

בואו נקבע איך יהיה המחר... מחר עם שמש ואור... מחר עם אהבה וחום... מחר עם ידידות ותום... כן...זה יהיה המחר... ואולי נתחיל אותו היום...עכשו...

שש

New member
צאר

אני מזמיןאותך לפורום הפורשים יצירה חדווה ובלי מחיקות

למעלה