למרות

yadiday

New member
למרות

מה שכתוב בדף הבית של האתר שלי - אלה הנתונים הנכונים : אקספי = 7000 דרופ = 70 גדי.

מאשו

New member
שלום

אני משחק בגלובל ורציתי קצת להיתנסות באקספי הגבוה D= לכן אני אודה לך אם תתן לי את האתר שלך ותסביר לי איך נכנסים לשחק בשרת פרטי. תודה מראש

מאשו

New member
מצאתי את האתר../images/Emo45.gif

עכשיו מה עלי לעשות? זה קשור לגלובל בצורה כלשהו או שזה ממש בנפרד?

yadiday

New member
תציץ ב DOWNLOAD

הקישור יוביל אותך ל CLIENT המלא : http://files.filefront.com//;6288979

מאשו

New member
אוקיי אני מוריד..

לכל שרת [גלובל/פרטי] יש CLIENT משלו? אין איזושהי דרך להיכנס מה CLIENT של הגלובל לשרת שלך?

yadiday

New member
כמעט נכון

ישנן גירסאות (יש רשימה ב RAGEZONE) של המשחק - וכל שרת (פרטי) משנה מספר דברים בגירסה מסויימת - לכן אתה יכול למצוא לינק להורדה של הגירסה הראשית - ולינק להורדה של השינוי שנעשה בה..... אני עובד על גירסת 1.02D של MUSINGAPORE ושיניתי כמה קבצים - אני מפרסם את ההורדה המלאה - למרות שיש לי גם טלאי לגירסת 1.02D אני אפרסם את הטלאי - מתישהוא - כשיהיה לי כוח להיכנס לאתר שלי ולשנות שפ כמה דברים חשובים. גדי.

מאשו

New member
הבנתי.

אם כך, אני לא אוריד הכל מחדש אלא אחכה שתפרסם את הטלאי. שלח לי מסר בפרטי כשתפרסם אותו בבקשה. תודה. =]

yadiday

New member
בכל מיקרה

תצטרך להוריד גירסה "ארוכה" [250 מגה] של 1.02D - לפני שתוכל להשתמש בטלאי לכן שמתי שם כבר את הגירסה המלאה - כולל הטלאי - בהנחה שלא כולם מורידים את 1.02D אני מחפש היכן שמתי את הטלאי - ולכשאמצא - אשים אותו גם פה
גדי.

למעלה