למרות

Zack DA

New member
זה די מוזר, אתה יודע ?

דווקא אנשי מרצ תמיד אומרים לש"סניקים שיש אבולוציה והאדם לא נברא סתם כך ביום בהיר. ואתה מבקש ממני להגדיר מהו טבע האדם ? כשבטבע יש לאדם שני מינים והמין האנושי שורד ע"י הריבוי שלו ?

טבע

טבע בעלי חיים ויצורים הוא כזה הפכפך שלעיתים זנים שלמים נכחדים, לא בגלל הומוסקסואליות, שאגב, קיימת גם בבעלי חיים...אלא בגלל תופעות שונות(אולי בורות היא אחת מהן?). הומוסקסואליות היתה נפוצה עוד בעבר וגם בתנך(דוד ויהונתן)...אל תדבר שטויות. הומוסקסואליות היא דבר מאוד טבעי...ההנחה שהמשך קיומו של המין האנושי היא טבעית היא הנחה מטופשת...

Zack DA

New member
למה זה מטופש ??

זה נגד היצרים הטבעיים של האדם. ואם כך גם דוד היה סוטה. זו לא הנקודה. אתה מתעלם מהעובדה שמדובר במשהו לא טבעי !

Neta558

New member
אתה מסלף את הדברים

ואולי בשל מידע חסר. אין ספק שאילו היתה עולה טענה שכל האוכלוסיה האנושית היא הומוסקסואלית, היה מקום לתהות האם הדבר טבעי, שכן דבר שכזה באמת היה שם קץ למין האנושי. ואולם, זו לא הטענה שעולה. מחקרים רבים מצאו כי שיעור ההומוסקסואלים בחברה הוא כ10%. מחקרים שנעשו על יונקים שונים גילו את אותם שיעורים של התנהגות הומוסקסואלית בקרב החיות! הומוסקסואליות קיימת, וזו עובדה. היא אינה מהווה איום כלל על המשך המין האנושי, והיא אינה מהווה איום על המשך קיומו של אף בעל חיים. היא אינה עוצרת את תהליכי הריבוי, והיא מעולם לא עצרה. אם אתה רוצה לדבר על טבעיות, לך לטבע האמיתי, אל בעלי החיים. התופעה קיימת שם בדיוק כמו אצל בני האדם. האם כל אותם יונקים הם סוטים? אולי הטלויזיה השפיעה עליהם לרעה? טבע האדם אינו אחד הוא. אי אפשר להתיחס לטבע האדם כעל מושג המכתיב נורמות התנהגותיות זהות אצל כולם. אם כך היה הדבר, היינו זן של רובוטים זהים ולא יותר מכך. טבע האדם הוא מגוון, והוא היוצר את השוני בין הפרטים השונים בחברה. הומוסקסואליות, היא חלק מטבע האוכלוסיה האנושית.

אליזבת יקירתי

אחד מכל עשרה הוא הומו. גם בכנסת זה עובד ככה...לכי תדעי, אולי הוא באמת.

E l i z a b e t

New member
יש גבול! קצת כבוד!

זה ראש הממשלה! נגמרו לכם ההאשמות אז אתם מרמזים שהוא הומו אין לכם בושה! אתם כדי להוריד את שרון ואת הליכוד מוכנים לעשות הכל, גם במחיר של אי כיבוד של ראש הממשלה נכון!?

אין לך בושה...

את מהאנשים שרואים בהומוסקסואליות דבר רע. "האשמה". אין ספק שגם את, כמו מנהל פורום זה- אדם צר. וזה עצוב.

E l i z a b e t

New member
יש לי בושה !

אבל לכם אין, מאשימים את ראש הממשלה בדברים שאדם נורמלי לא היה מעלה על דעתו, מעלילים עליו עליולו, ממציאים סיפורים! ולי עוד אין בושה? חשבת על זה שלך ולחבריך אין בושה?

רגע?

את רוצה להגיד שהומוסקסואליות היא לא דבר נורמלי? דבר שאף אדם נורמלי לא היה מעיז לחשוב עליו?

Zack DA

New member
שאלה לי אליך

אם אחד מכל עשרה אנשים ידפוק את הראש בקיר להנאתו, תטען שזה דבר טבעי ? למה אתה אומר שאני "אדם צר" ? אני חרד לגורלו של המין האנושי, זה הכל.

בחייך...

אתה באמת חושב שהמין האנושי יכחד בגלל ש 10% הם הומוסקסואלים ולא יביאו ילדים בדרך המקובלת? נראה לי שיותר יותר סיכוי שלא נוכל להתקיים פה בגלל שאנחנו הורסים את הכוכב הזה. בגלל עודף ילודה שמביא למליארדי רעבים עניים ובורים שלא מסוגלים לשפר את מצבם. בסופו של דבר נגיע למצב שראשי מדינות טרור ישיגו נשק גרעיני, ואז באמת תהיה לך סיבה להיות חרד לגורל המין האנושי... אבל הומוסקסואלים? זה מה שמפחיד אותך?

בדיוק!!!

ו15 יכול להיות ריאלי. אפילו מאוד. במיוחד אחרי שהליכוד נופל בסקרים
כל מרצ, אבל כל מרצ, גם כשעוזי אבן לא היה בכנסת, היתה רתומה למאבק למען שוויון זכויות לכל אדם כולל הציבור ההומו לסבי בישראל.

Zack DA

New member
הליכוד עוד יתחזק

אני מתערב היום שהליכוד יקבל מעל 30 מנדטים בבחירות.

תתערב...לי זה לא משנה

זה רק מראה כמה המצב חמור פה. הימין גוזל מהעניים ונותן לעשירים ולבטן הגדול של עצמו...ואתה עוד תומך בזה. קפיטליסט קטן שכמותך, עדיף כבר תצביע שינוי, למרות שגם הם צבועים.

Zack DA

New member
אני קפיטליסט גאה

ראינו לאן הקומוניזם הוביל את רוסיה ולאן הקפיטליזם הוביל את ארה"ב...

Zack DA

New member
ואני לא נגד סוציאליזם

אבל בגבול מסוים. פערים בחברה הם דבר טבעי, כי בחברה יש מוכשרים יותר ומוכשרים פחות. האינך מסכים ?

בהחלט, השאלה עד כמה.

האם נראה לך מוצדק שמנהל בנק ירוויח פי 100 מהפקידים העובדים בבנק שלו? האם נראה לך מוצדק שמי שכבר הצליח למצוא עבודה ישלם 50% מס בזמן שמי שעושה כסף מרווחי הון לא ישלם אפילו אגורה אחת מס?

למעלה