למרות

Zack DA

New member
שיוויון זכויות ?

לא נראה לי שצריך לתת פרס לאנשים על סטייה.

eviv

New member
אנשים לא בוחרים מה להיות

זה פשוט הם זה לא שאתה מחליט היום אני יהיה הומו בגלל שזה מוזר תכיר בזה כי 10% מהאוכלוסיה במדינה שלך כאלה אני לא רואה שיוויון זכויות כפרס אלה כאל חובה במדיננה שלנו לפחות כל עוד לא עשית פשע לא צריך להעניש אותך כמו ביטול זכויות וכפי הידוע לי אין חוק האוסר על הומוסקסואליות

אתה יודע מה

אולי אסור לך להתבטא בגלל שאתה מנסה לפצות על איבר קטן במיוחד!!! סוטה!!! |החופש שלי, הוא להיות אני, לפני שאני הומוסקסואל, אני אדם|

Zack DA

New member
שאלה לי אלייך

איך אתה מסביר את זה שאנשים שחשבו שהם הומוסקסואלים הלכו לרב ומאז הם כבר לא כאלה ?

WC

New member
רוצה הסבר?

הרב ירק עליהם ונידה כל שמץ סטיה מגופם. זהו עכשיו תוכל לישון בלילה שינה ערבה ולדעת שגם להומוסקסואליות יש תרופה, רק לשלוח אותם לרבן. מי שהולך לרבן זה מישהו שמוכיר בדעתו של הרבן ומכבד אותה (לרוב מעל לכמעט כל דבר אחר). לכן עם הרבי אומר: זה חטא, הפסק ומיד. הרי שאותו הומו-מאמין יעשה כמצוות הרב, יפול לקרקע וישק רגליו למזל טוב. זה לא שהם לא כאלה, הם מדחיקים, כי הרבי אמר. WC הרבי אמר להרים ידיים.

תשובה לי אליך

קוראים לזה הדחקה. ובגלל ההדחקה הזאת אנחנו שומעים לא מעט על המורה הרב שאנס את התלמיד שלו...(לא התלמידה, התלמיד). הומוסקסואליות אינה ניתנת ל´ריפוי´ וגם אין צורך ב´ריפוי´ שכזה. כי מדובר בעניין נורמלי. פעם ניסו ל´רפא´ הומוסקסואליות במליון ואחת דרכים...רובן היו אלימות- כמו שוקים חשמליים, לתת לגבר לראות תמונת ערום של גבר אחר ולהכות אותו כדי שזה יעורר אצלו דחייה. וזה- אף פעם לא אבד. בנוסף לכך, מחקר שנעשה בחו"ל הראה סרטי פורנו של גייז לגברים סטרייטים ולגברים סטרייטים הומופובים...רוב ההומופובים חוו זיקפה. תתמודד עם זה, זה נורמלי.

Zack DA

New member
אני לא מתחבר למה שאתם אומרים משום

שמדובר במשהו שהוא נגד טבע האדם !! אם כולם יהיו הומואים לא ישאר מין אנושי.

WC

New member
טבע האדם?

טבע האדם זה דבר מיטי והזוי שפותח ע"י צפיה ממשוכת בחיות. והרי האדם מטבעו נבדל מהחיות באי אילו הבדלות. חוץ מזה גם מוסד הנישואין המחוץ לטבע האדם. מונוגמיה היא אינה תכונה טבעית שנרקמה בעורו וגידו של כל בנאדם, זה נוגד את כל אילן היוחסין של התפתחות האדם (דארווין, שלום לך!). כך שאם נוקטים בגישה פסבדו-מדעית, אזי שכל מוסד הנישואין אינו טבעי לנו. ואגב, אם נוותר על מוסד הנישואין הרי שחלק מהדיון הזה יהיה פטור. זה נשמע נהדר, תלו שלטי חוצות וקראו לעיתונות! WC נו באמת

פריפטס

New member
מה שאומר שצריך לשלול לך את הזכויות

בגלל היותך ליכודניק? וממתי שוויון זכויות זה פרס?!

Zack DA

New member
הרשה לי להבהיר את עצמי

שיוויון זכויות ברמת הפרט - כן. אך לא שיוויון ברמת הקבוצה - כלומר הכרת המדינה בקשר הזה.

E l i z a b e t

New member
אם במצע של

הלכידו היה משהו להומואים וללסביות הייתה מצביע להם? מה לעשות הליכוד היא מפלגה עם אופי יהודי! ועד כמה שזכור לי היהדות לא מותירה הומוקסואליות! כמובן שאין לליכוד שום בעיה עם ההומואים והלסביות

אתה סותר את עצמך:

יש לך שלוש הנחות שלא מסתדרות אחת עם השניה: 1. הליכוד היא מפלגה עם אופי יהודי. 2. היהדות לא מותירה הומוסקסואלית. 3. לליכוד אין בעיה עם הומואים ולסביות. או שאתם בעד שויון זכויות להומואים או שאתם נגד זה. לפי מה שנציגיכם בכנסת עושים, נראה שאתם נגד שוויון זכויות כזה. לכן אין להומואים מה לחפש אצלכם. אני כמובן לא הייתי מצביע לליכוד גם אם הם היו מתייחסים להומואים כמו מרצ, אבל זה בגלל סיבות אחרות: קפיטליסטים, מושחתים, פוגעים בשכבות החלשות, לאומנים, מדיניות שגובלת בפשעי מלחמה ובשלטון אפרטהייד (שאמשיך?)

לא../images/Emo13.gif

אבל מה שכן ברור, זה שאת- קפיטליסטית, הומופובית, לסבופובית, טרנסופובית, גזענית, טבריינית טיפוסית...וחבל

the beast 15

New member
למה?

למה אתה לא רוצה הומואים בכנסת אתה פוחד שאולי שהם יוצאו מהארון את אריק שלך? דבר ראשון אתה לא יכול למנוע הומואים בכנסת (הם 10% מהאוכלוסיה) זה שאתה לא יודע שהם הומואים זה לא אומר שהם לא

Zack DA

New member
בכל אופן אני רואה בכך סטייה

אין ספק שזה מנוגד לטבע האדם. אחרת המין האנושי לא היה שורד.

למעלה