למרות שפיטנס נסע

לוו

New member
יניב שאלה אליך

למה אישיות מוערצת: יצחק רבין ? הסבר בבקשה

judyr

New member
פחחחחח יניבייייי

הכי מרגיז: זהר מניו ג´רזי גדול אני חולה עליך

בן הרב

New member
OK גם אני אצטרף

שם איציק גיל 31 מצב משפחתי רווק ! ??(מה את אומרת מיכל) מזל מאזניים מגורים ברוקלין ניו יורק עיסוק עיצוב תאורה ומנהל חברת כח אדם אוכל המטבח ההונגרי שתיה מים, ויין תחביבים בישול, קריאה, ומסעדות בילוי מועדף עם חברים טובים, בראש סבבה, המיקום לא משנה אישיות מוערצת מה זאת אומרת? "אני"!! אבל באמת רודי ג´ולאני עשה את זה הכי מרגיז 1)אלה שיודעים הכל, יותר טוב מכולם, 2)לחפש חניה בלילה, ציטוט אם אין לך דבר חכם לומר תשתוק תוכניות לעתיד אין! אני חי את היום, ומרוצה ממה שאני רואה חלום יש לכם זמן?? מאיפה בארץ ירושלים

sirpad

New member
מתיי תורי?

שם: רפי מזל: אריה גיל:24 מגורים:קופנהאגן דנמרק עיסוק: כרגע עובד במסעדה,בגדול תכנת אוכל:הכל חוץ מכבד ודגים שתיה:הכל(יין,מירה,מים,משקאות קלים) תחביבים:שמש ים ומעריב לנוער בילוי מועדף:פאב טוב טלוויזיה: סיטקום סיטקום סיטקום אישיות נערצת:דאדלי מור הכי מרגיז:כשמרגיזים אותי,מזלזלים באינטיליגנציה שלי להרגיש שעובדים עליי,שמתנהגים בטיפשות ציטוט:"זה קורה שהדרך התמשכה לה" תוכניות לעתיד: ללמוד דנית חיש חש מהר כדיי להספיק הירשם שנההבאה לאוניברסיטה.

נירנברג

New member
גם אני רוצה...

שם: ניר מזל: טוב גיל: 28 מגורים: נירנברג, גרמניה עיסוק: מהנדס אלקטרוניקה במכון מחקר ולומד לתואר שני מצב משפחתי: תפוס חזק אוכל: שונא לאכול, אבל אם כבר, סלט, או אורז ואפונה (נו טוב סטייק פילה הולך גם) שתיה: קראנברי, מיץ אשכוליות תחביבים: קסמים, טיפוס הרים, חידות, מוזיקה, שחמט, מתמטיקה, סקווש, ג´אגלינג, ספקנות ובעיקר מדע. טלוויזיה: סיינפלד! טווין פיקס. סרטים: הנסיכה הקסומה, ממנטו, העוקץ הספרדי, אני והחברה. הכי אוהב: השפה האנגלית, ההרגשה אחרי ריצה (למרות שאני שונא לרוץ), שרירים תפוסים ולעבוד על אנשים. שונא: רפואות אלטרנטיביות, הילינג פסודו-מדע וחרטטנים (קשקשנים). אישיות נערצת: חואן טמריז, מרטין גרדנר מוזיקה: מעריץ פאנטי של פינק פלויד וז´אנר הרוק המתקדם בכלל, אבל גם ניל יאנג, ELO ודילן תופסים מקום גבוה בסדר העדיפויות ציטוט: WHO IS MORE FOOLISH - THE FOOL OR THE FOOL WHO FOLLOWS THE FOOL? תכניות לעתיד: זנחתי את "להיות עשיר", נשארתי עם לעשות דוקטורט (להמשיך להשכיל), 5 ילדים, לשפר גרמנית, ללמוד ספרדית וצרפתית ואולי לשבור איזה שיא גינס.

diday

Member
סוף סוף הגרמנים חוזרים

ניר מצטער אבל אני חייב לשאול כי זה נשמע (לי לפחות) קצת מגוחך. מה פרוש "שונא רפואות אלטרנטיביות"? ממה אתה מפחד בדיוק?

ani666

New member
טוב יאללה...

אני דיי חדשה פה אז... שם: נינה גיל:20 מקום מגורים: ניו ג"רסי ארה"ב עבודה: מטפלת בילדים מוסיקה: רוק כבד ומטאל טלויזיה: בארץ קרוב רחוק ופה מסע בין כוכבים הדור הבא. תוכניות לעתיד: להשיג ויזה סטודנט ולעבור לניו יוק סיטי.

אז טוב נו

שם - עדי (כמה מפתיע) גיל - 26 מצב משפחתי - אין לזה הגדרה מזל - מאזניים מגורים - לא ברור, כרגע אפסטייט ניו יורק, בעוד שבוע, מי יודע עיסוק - היי טק אוכל - ישראלי שתיה - לימונדה עם נענע תחביב - ספרים, חתולים, סוסים, ובעיקר אנשים בילוי מועדף - להתכרבל בשמיכת פוך בלילה קר מול סרט בוידאו מוזיקה - ישראלית, קלאסית ורוק טלויזיה - ER אישיות מוערצת - Alanis Morrisette הכי מרגיז - טפשות ורוע לב ציטוט - Life is a bitch and you can´t divorce it תוכניות לעתיד - קריירה, אהבה, ילדים (לא לפי שום סדר מסויים) חלום - לחיות בתקופת קום המדינה כשלאנשים "קטנים" היתה חשיבות גדולה מאיפה בארץ במקור - רעננה

GLDM69

New member
למה לא...

שם - גיל גיל - 26 מצב - רווק/סינגל/פנוי - איך שתרצו לקרא לזה מזל - עקרב עיסוק - מחשבים (רשתות) אוכל - בשר והרבה. לא הגעתי לראש שרשרת המזון כדי לאכול ירקות
שתיה - וויסקי (סקוטש עדיף), קוקה קולה (ושלא יעיזו להכניס לי פפסי) תחביב - צלילה, סקווש, צילום, מוזיקה, סרטים מוזיקה - מסובך מידי לשורה אחת. טלויזיה - ראו ערך מוזיקה אישיות מעורצת - כבר המון זמן אין לי אבל עם אני חייב - קפטן ג´ון לוק פיקרד הכי מרגיז - חוסר כבוד ושקרים ציטוט - אין תוכניות לעתיד - לעבור בחזרה לNYC זהו חברה...תהנו

kloei

New member
מיכל מאיטליה

גיל- עדיין 20 (+9 שנים) מצב משפחתי- נשואה + ילד שנה וקצת מזל- שור מגורים- קליארי, סרדיניה , איטליה (לחופי הים התיכון) עיסוק- מחפשת עבודה כמרפאה-בעיסוק או לפתוח עסק עצמאי. אוכל- מתגעגעת לישראלי, מסתדרת עם האיטלקי בינתיים. טלויזיה- סיינפלד, ER, חברים (אבל כל העונות באיטליה משודרות די באיחור) הכי מרגיז- הבירוקרטיה האיטלקית תוכנית לעתיד- לחיות את הרגע, להנות מהשלווה של האי,ואולי בעתיד להגיע לישראל או להמשיך לאוסטרליה. במקור- מרמת-גן

sivan26

New member
עכשיו אני

שם : סיון גיל: 27 מצב משפחתח: נשואה +2 מקסימים מזל:סרטן עיסוק:גננת חינוך מיוחד מגורים:כרגע בחיפה עוד 3 חודשים הולנד או בלגיה(בשלבי החלטה סופיים..) תחביב:גיטרה וקריאה מוסיקה:קלאסית ,שנות השמונים אוכל: הכל , אבל זה כבר פורום אחר שתיה: בקיץ קפה קר , בחורף תה עם נענע בילוי מועדף: עם הילדים אישיות נערצת : נלסון מנדלה ופינק ציטוט: החיים יפים, חייה אותם חלום: לחיות את חיי בשקט

לוו

New member
סיון

למה אישיות נערצת : נלסון מנדלה ? הסבר בבקשה וברוכה הבאה לפורומינו

sivan26

New member
אין לי מושג

בלי להעליב את נלסון, אין לי מושג למה כתבתי אותו בתור דמות נערצת, סתם לא ידעתי מי לרשום בתור דמות נערצת. יאמר לזכותו שהוא בכל זאת נלחם באפרטהייד בדרום אפריקה, ונלחם למען זכויות השחורים ובני האדם בכלל, נכון?. אחרי שישב כ"כ הרבה שנים בכלא ,מגיע לו שמישהו יגיד שהוא מעריץ אותו.בהחלט אדם מדהים. אז כן, אני מעריצה את נלסון מנדלה.
סיון

יאללה בסדר

שם - יובל רבין (זה הוא שיש לו שם כמו שלי ולא להיפך!) גיל - 24 (יליד 73, אם זה מענין מישהו) מצב משפחתי - תפוס מזל - סרטן מגורים - חי בבאזל, שוויץ, על גבול גרמניה (ועובר אותו הרבה) עיסוק עיקרי - בעייתי: מוסיקאי, משורר ושוב סטודנט בשאיפה לעוד דוקטורט. אוכל - מאוד אוהב אוכל טוב באשר הוא. שתיה - יין, מים ולימונענע תחביב - בישול ואפיה (וכמובן מוסיקה וקריאה) בילוי - בית קפה (ובכלל, חלקים נרחבים ממה שאני עושה נחשבים לבלוי...) מוסיקה - המון. אבל אני מניח שאת 900 השנים תכניסו בקלות תחת קטגורית "קלאסי", אז נוסיף לזה ג´אז, ישראלי ושאר מרעין בישין (כל עוד הם לא בגדר רעש משעמם) טלויזיה - אין ולא רואה כבר שנים. ציטוט - מי שמכיר אותי יודע שאני "צטט" כך שאין ציטוט יחיד ומיוחד תוכניות לעתיד - כאמור לסגור עוד דוקטורט, להופיע כמה שיותר, לכתוב, ובשאיפה לחזור לארץ. כן. למרות הכל. במקור - חיפה (עם כמה שנות שפשוף בירושלים)

robbi53

New member
רובי מפלורידה (זמני)

שם:לאמריקאים=ruben..לחברים ישראלים=רובי. יליד ב"ש/49/גרוש/שלושה ילדים(גדולים)/"ציפור דרור אמיתית" עיסוק:בניית תוכנות חשובות וידידותיות לשימוש האנושות.. תחביבים(בילויים):צילום,טיולים,מסעות,צעדות,מסיבות ובעיקר ריקודים סלוניים (מהרוק&רול לסלסה של היום)!! אוכל:הכל חוץ מהעור של העוף והשומן שבבשר. מרגיז:יש לנו את הכל סביבנו ןאנשים לא יודעים להנות..עצלנים ובטלנים.. תכונת אופי:תמיד רואה ונהנה מהחצי המלא.. ציטוט(4):"חיי ותן לחיות"..."נכון או לא נכון"..."הפרד בין רגש לרציונליות"..."אל תדחה למחר את שרצית לעשות היום,ה"זמן"הוא דבר יקר מאוד שלא ניתן לקבל בחזרה"... תוכניות לעתיד:להנות ולנצל כל יום מהעולם שסביבנו... מטרה כללית:ללמוד להיות "אגואיסט",ללמוד לקחת לעצמי..

Guy K

New member
מהמם - ולהלן תשובותי

שם: גיא גיל: 24 מצב משפחתי: בזוגיות מזל: סרטן מגורים: יוסטון טקסס (בקרוב עובר דירה למרכז העיר) עיסוק: עובד במועדון הגייז המוביל בעיר אוכל: למזלי ביוסטון יש מסעדה מכל סוג וסגנון שבעולם אז אני מגוון. כרגע הלהיט אצלי הוא הודי צמחוני שתיה: ד"ר פפר או וודקה קרנבריז תחביב: מנסה להיגמל מהאינטרנט בילוי מועדף: בין הסדינים
ומאז שהתחלתי לעבוד במועדון אז כמעט כל גיי באר הוא מקום בילוי מועדף.. נורא כיף לי שכולם מכירים אותי כי עד היום היה לי נורא קשה להכיר אמריקאים... מוזיקה: ערבוב של אלקטרוניקה, MTV, עברית מהקאזה וגלגל"צ וקריאוקי טלויזיה: היפים והאמיצים, לחיות את החיים אישיות מוערצת: אין ממש אבל אני מאוד מחבב את הגוף של בראד פיט
הכי מרגיז: הפסקתי להתרגז כי זה עושה לי קמטים ציטוט: אם תרצו... אין זו אגדה (אנונימוס) תוכניות לעתיד: לא ברורות אבל יש שם הרבה כסף חלום: שיהיה טוב מאיפה בארץ: ירושלמי/אילתי/תל אביבי (אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה באמת ככה)

DaphneZ

New member
עכשיו תורי../images/Emo70.gif

שם - דפנה גיל - כמעט 20 מצב משפחתי - במערכת יחסים מזל - גדי מגורים - סטמפורד, קונטיקט (40 דקות נסיעה ממנהטן) עיסוק - אופר אוכל - פיצה של ניו-יורק שתיה - טרופיקנה (Tropicana) אין כמו ה-OJ! תחביב - לכתוב, לטוס! בילוי מועדף - כל מקום שאפשר לרקוד בו, למרות שכרגע אני בבעיית אנדר אייג´.... מוזיקה - כל מה שאפשר לרקוד לו טלויזיה - כרגע אני מאושרת - התחילו פה כל העונות החדשות: דוסון קריק, בנות גילמור, חברים, וכמובן הנפלאה מכולן- הסופרנוס! אוי, וגם אהובתי סקס והעיר הגדולה אישיות מוערצת - אמא (נדוש אבל כל כך נכון!) הכי מרגיז - אמריקאים והשטויות שלהם ציטוט - "Relax guy, put your feet up, look over here!" (סאות´ פארק, טרנס ופיליפ הקנדים!) תוכניות לעתיד - לימודים חלום - תמיד להיות מאושרת מאיפה בארץ במקור - מטולה (מישהו צריך לגור שם, לא?)

ליילה

New member
אני מקפיצה

כדי שכל מי שעוד לא הכניס את עצמו לרשימה ועדיין רוצה, מוזמן, עד עכשיו 16 משתתפים, כולם מוזמנים לתת פרטים, ולהפוך את הפורום לפחות אנונימי. שיהיה לכולם יום כתום

למעלה