למרות שפיטנס נסע
הוא עדיין איתנו ברוחו ולכן אני מרימה את הכפפה שלו ושל לוו (כי בכל זאת זכויות היוצרים הן שלו..) אז לכל המתפקדים, שאלון קצת יותר מפורט (ויסלח לי לוו על השינויים בקטגוריות.) אז אני ממלאה ראשונה, ואלו הקטגוריות שנראות לי, כל אחד יכול להוריד ולהוסיף איך שבא שם - מרב גיל - 31 מצב משפחתי - עומדת להתחתן ביוני (תודה תודה
) מזל - שור מגורים - חוות מרכס, באפ סטייט ניו יורק עיסוק - כרגע לא הרבה, מקווה להתחיל ללמד עברית בקרוב, במקור עורכת בטלויזיה אוכל - בשר והרבה שתיה - מים, למרות שפה גיליתי את הקולה וניל, ונהניתי תחביב - טלויזיה,היסטוריה, ספרים וכמובן המחשב בילוי מועדף - מקום עם אלכוהול ומוזיקה טובה מוזיקה - עברית טלויזיה - הכל בכל מכל כל אישיות מוערצת - קלינטון - היחיד שהצליח גם לשקר וגם לשרוד הכי מרגיז - דעות קדומות ציטוט - אין דבר העומד בפני הרצון תוכניות לעתיד - חתונה ילדים, ותוך שנתיים חזרה לארץ חלום - לאהוב תמיד מאיפה בארץ במקור - ת"א זהו חברים כולם מוזמנים להכניס את הפרטים, תהנו ושיהיה לכם יום כתום
הוא עדיין איתנו ברוחו ולכן אני מרימה את הכפפה שלו ושל לוו (כי בכל זאת זכויות היוצרים הן שלו..) אז לכל המתפקדים, שאלון קצת יותר מפורט (ויסלח לי לוו על השינויים בקטגוריות.) אז אני ממלאה ראשונה, ואלו הקטגוריות שנראות לי, כל אחד יכול להוריד ולהוסיף איך שבא שם - מרב גיל - 31 מצב משפחתי - עומדת להתחתן ביוני (תודה תודה