למרות שפיטנס נסע

ליילה

New member
למרות שפיטנס נסע

הוא עדיין איתנו ברוחו ולכן אני מרימה את הכפפה שלו ושל לוו (כי בכל זאת זכויות היוצרים הן שלו..) אז לכל המתפקדים, שאלון קצת יותר מפורט (ויסלח לי לוו על השינויים בקטגוריות.) אז אני ממלאה ראשונה, ואלו הקטגוריות שנראות לי, כל אחד יכול להוריד ולהוסיף איך שבא שם - מרב גיל - 31 מצב משפחתי - עומדת להתחתן ביוני (תודה תודה
) מזל - שור מגורים - חוות מרכס, באפ סטייט ניו יורק עיסוק - כרגע לא הרבה, מקווה להתחיל ללמד עברית בקרוב, במקור עורכת בטלויזיה אוכל - בשר והרבה שתיה - מים, למרות שפה גיליתי את הקולה וניל, ונהניתי תחביב - טלויזיה,היסטוריה, ספרים וכמובן המחשב בילוי מועדף - מקום עם אלכוהול ומוזיקה טובה מוזיקה - עברית טלויזיה - הכל בכל מכל כל אישיות מוערצת - קלינטון - היחיד שהצליח גם לשקר וגם לשרוד הכי מרגיז - דעות קדומות ציטוט - אין דבר העומד בפני הרצון תוכניות לעתיד - חתונה ילדים, ותוך שנתיים חזרה לארץ חלום - לאהוב תמיד מאיפה בארץ במקור - ת"א זהו חברים כולם מוזמנים להכניס את הפרטים, תהנו ושיהיה לכם יום כתום

judyr

New member
ואני אמשיך

שם - ג´ודי גיל - 34 מצב משפחתי - רווקה מזל - אריה מגורים - חיפה כרגע עיסוק - צילום אולפן וכותרות במת"ב דיגיטל והפקה לטלויזיה אוכל - לא מתעמקת בזה במיוחד.... שתיה - מים... דיאט קולה.... קרלסברג שתהיה צוננת... ומרלו.... תחביב - הפקה לטלויזיה ועדיף דוקומנטרי בילוי מועדף - בכל מקום שארגיש שם נוח מוזיקה - הכל טלויזיה - ערוץ 8 ונשיונל אבל גם אחרים אישיות מוערצת.... אין הכי מרגיז - דעות קדומות וצרות עין ציטוט - "כל שצריך בן אדם זה טיפה קטנה של אושר" איש מאוד יקר אמר לי זאת לפני זמן לא רב ומאז זה נשמר עמוק בליבי
תוכניות לעתיד - להקים פינה קטנה וחמה לחזור אליה בסוף היום.... חלום - לעשות לאנשים טוב באמצעות עיסוקי בארץ במקור מחיפה

לוו

New member
ליילה איפה זה בדיוק

חוות מרכס, באפ סטייט ניו יורק ? כמה שעות נהיגה זה מניו יורק סיטי ? אגב , יש מה לעשות בשכונה שלך ,מנקודת תיירות ?

ליילה

New member
הי לוו

חוות מרכס נמצאת לא רחוק מעיירה שנקראת לוו ויל lowville זה בערך 6 שעות נסיעה באוטו מניו יורק סיטי, ואין לנו שכונה או שכנים או משהו דומה, הדבר הכי קרוב לאנשים (חוץ מעובדי החווה שנמצאים שם כל הזמן) זה העיירה הזו שנמצאת 10 דקות נסיעה מאיתנו. אבל מצד שני, יש לנו 4000 פרות בחצר האחורית
לגבי תיירות אני יכולה להגיד שפה, איפה שלא תלך הנוף מהמם, והכל מדהים, אני מוכנה לנסות לבדוק את הנושא קצת יותר לעומק בסוף השבוע הזה, ואני בטוחה שגם עדי יכולה לתרום לעניין, כי היא גרה באפ סטייט ניו יורק, גם באזור, הרבה יותר זמן ממני, ובטח מכירה יותר.. יום כתום לך

sirpad

New member
אפשר לבוא לעבוד בחווה?

יש לי חצי שנה ניסיון עם הודים וחודשיים ניסיון עם פרות חולבות.

ליילה

New member
הודים לא עוזר פה

כל העובדים בחווה כמעט היספניים
ופרות חולבות זה מצויין, אבל אין לי מושג אם צריך פה עובדים עכשיו... מה שכן אני יכולה להגיד בלב שלם - עדנה מאוד מחבבת ישראלים, אני והיא ביחסים מצויינים
יום כתום סירפד...

sirpad

New member
אני אגיד לך מה

את תתחתני בסימן טוב ומזל טוב וזה. חמש שנים מהיום מקסימום נוחת לך על מפתן הדלת גבר נאה(עאלק) ויציע עבודה תמורת בי אנד בי.(וגם בי אנד אי שזה בייקון אנד אגס בבי השני של הבי אנד בי) אין לי מושג אם הגבר הזה יהיה אני אבל מה איכפת לך להסכים? איזה ראש,לעבוד בחווה לשים קצוץ על הטכנולוגיה עאלק וזה,ואז אם ממש מתחשק לוקחים תאוטו והופ אתה בלב הציויליזציה.

לוו

New member
הוספתי זה עוד הפעם ,לאשכול החדש

שם - אליעזר גיל - 25 מצב משפחתי - רווק מזל - דלי דת - חוזר בשאלה (עדיין בארון ) מגורים - ברוקלין ניו יורק אוכל - סטייק בקר שתייה - מיץ תפוזים תחביב - היסטוריה - טבע - ים כחול , בילוי מועדף - ספריה מוזיקה - סלין דיון - ברטני ספיר´ס טלוויזיה - חדשות- תיעודי- מי רוצה להיות מיליונר - הישרדות שחקן - האריסון פורד אישיות נערצת - ראש העיר לשעבר רודי ג´ואליאני הכי מצחיק - צ´רלי צ´פלין מרגיז - צביעות ציטוט נבחר - " גיבורים עושין היסטוריה , היסטוריה לא עושה גיבורים " (הנשיא טרומן ,ארה"ב ) תוכניות לטווח הקרוב - לעבוד , ללמד באיניוורסטיה תוכניות לטווח הרחוק - לצאת מהארון , ולהיות איש עצמאי חלום - שיבוא שלום על העולם

לוו

New member
סיפריות הן אהבתי הגדולה

לשוטט בין המדפים,לשלוף ספר לדפדף מעט,לקרוא ולהמשיך הלאה... תמיד אני שוכח את עצמי שם ויוצאה אחרי שעות, והכי מצחיק זה שאח"כ אני רץ לקנות את הספר שאהבתי, כי הרי לא יתכן שלא יהיה אצלי,ואם יבוא לי לקרוא אותו שנית?

תותי-בת

New member
פיטי איי מיססססססס יו! ../images/Emo24.gif שם - ליאת ../images/Emo140.gif גיל - 18 ../images/Emo95.gif מצב משפחתי - דפנטלי רווקה ../images/Emo48.gif מזל - אריה ../images/Emo57.gif מגורים - יהוד, ישראל ../images/Emo165.gif עיסוק - מחכה לגיוס באפריל ../images/Emo104.gif אוכל - כבד אווז והמטבחים האיטלקי והמקסיקני למינהם ../images/Emo78.gif שתיה - מים וכשבא לי "להתפרע" פרישייק ../images/Emo94.gif תחביב - לנהוג ועוד כמה דברים... ../images/Emo73.gif מקום מועדף - ../images/Emo82.gif+../images/Emo66.gif* טלויזיה - סיינפלד, חברים, ER, משחקי ../images/Emo86.gif+../images/Emo87.gif אישיות מוערצת - ../images/Emo150.gif+../images/Emo68.gif** הכי מרגיז - צביעות, שקרים ../images/Emo11.gif ציטוט - "מי ארנבי?" ../images/Emo28.gif תוכניות לעתיד - בעוד 38 יום טיסה לתאילנד ../images/Emo160.gif ולאחר מכן התגייסות לצה"ל ../images/Emo9.gif חלום - אני משתדלת לא לחלום, מנסה להיות כמה שיותר מחוברת למציאות ולהתמקד בהווה ../images/Emo3.gif מאיפה בארץ במקור - יהוד ../images/Emo107.gif מקרא: * = החבר ** = אבא ואמא

robbi53

New member
ויוה ל"אויה"../images/Emo104.gif

כמה אהבתי לרקוד במועדון של המלון..כבר מתגעגע...

תותי-בת

New member
אתה רציני? ../images/Emo8.gif טוב לא הייתי במועדון של המלון - אבל בבריכה של המלון הייתי ../images/Emo8.gif

robbi53

New member
כן,רציני ביותר,אפילו עם גיבוי,,

הרבה לילות ביליתי גם במועדון וגם בחדרים... כמובן גם צילמתי..

Yaniv-DC

New member
הממממממ.......

שם: יניב גיל: 25 מצב משפחתי: רווק תודה לאל מזל: שור מגורים: דופונט סירקל, וושינגטון DC עיסוק: מפיק חדשות בערוץ הראשון ומלמד עברית. אוכל: מונגולי, צלעות. שתייה: יניב גילה את נפלאות הגייטורייד. תחביב: טלוויזיה, מוזיקה, פורומים... בילוי מועדף: JR´s, Velvet Nation, Cobalt מוזיקה: כל דבר שאפשר לרקוד אותו. שונא את שלמה ארצי, מזרחי והיפ הופ. בעעעע. טלוויזיה: חברים, ER, ויל וגרייס, בוסטון פאבליק. אישיות מוערצת: יצחק רבין. הכי מרגיז: זהר מניו ג´רזי ציטוט: בדיוק מה שכתוב באותה הקטגוריה בכרטיס האישי שלי, מתוף העונה הראשונה של "אלי מקביל". תוכניות לעתיד: למה לתכנן עתיד כשההווה כל כך טוב? מאיפה במקור: רעננה.

Gefen

New member
or marry??../images/Emo6.gif

and as far as my little contribution to this wonderful megila....well, it´s too much for me in English Yesh Gvul Lekol Taakul u know..
c u me Melbourne Gefen

ליילה

New member
נו גפן...

הבנתי שכבר עברת לבית החדש, אז מה קורה עם העברית במחשב??? רוצים כבר לקרוא אותך בעברית
שיהיה לך יום כתום

Gefen

New member
not yet my Dear../images/Emo4.gif

maybe next saturday.... Have a gerat orange day
Gefen

למעלה