למרות הפרסומים...

יוו תודה מאמי אבלל

אני יודעת להתגונן בעצמי מפני עקומים(ואני שמה דגש על העקומים)! איזו מאמייייייי..תוטה!

עקומים בשם יוני למשל...

אל תדאגי אני סומכת עלייך שתעני לו פעם הבאה... פשוט אני רוצה שהוא ישתוק כי הוא עשה מספיק צחוק מעצמו להיום... תודה את ממש מותק והתגובות שלך ממש לעניין.

תודה,בואי נגיד שכבר פעלתי בשיחה

אחרת שפתחתי,את מוזמנת לקרוא,ולהגיב..קודם להקרע מצחוק-ואז להגיב. או ההפך..תחליטי את..חחח

push

New member
אתם מבינים את המושג להפסיק

בכבוד? אני לא מבינה על מה המומה אתם רוצים שלירון יחזור ואני רוצה שפנדריך תחזור והיא הרבה יותר טובה מלירון אבל אני לא הולכת להתחתים חצי עם על עצומות בקשר לזה

yoooni

New member
הישועה שלי הגיעה ../images/Emo9.gif

מת עלייך

בקשה,הוא צריך מישו כדי להתגונן

מה קרה,לא יכול להתמודד עם ילדות?!חבל.חבל. לבחור יש נטיות מיניות יוצאות דופן מהרגיל.תגיד,לא מספיק אתה מתכנן לגנוב לסשה ת'חבר שלה,את ליטבק,ועוד בינתיים אתה מנסה למצוא בחור באינטרנט?!מטרידן

yoooni

New member
האמת שאני ממש נמשך ללירון...

ככה שסשה לא צריכה לפחד אלון הוא רק בעדיפות שנייה... אמנם אני לא אוהב את הדרך שלירון מציג את המוזיקה שלו ואת איך שהוא שר אבל על המראה שלו, מממממממממ, ללקק ת'אצבעות. לירון - אתה כוסון.

עכשיו גם לירון?!אוייש מיי גאד,

לך תלקק אבוקדו שנתקע בזין של סבא ש'ך.וואלה,אתה מקשיב למה שאומרים לך,מה?!לקח את זה קשה.מידי.

טוב סליחה אני באמת מודה שהגזמתי

אבל ממש התעצבנתיייייי יוו ולפחות אני מודה ומצטערת על זה שפגעתי(אם פגעתי..),לא כמו היוני הזה,שגם הוא ירגיעע. וסליחה-שוב..

offir16

New member
בשביל מה לרדת לרמות כאלה של דיבור?

לירון לב נתן הופעה מעולה על זה אין ויכוח (או שיש?), אני בכל מקרה חושב שזאת הייתה ההופעה הכי טובה עד עכשיו. המפיקים אוהבים אותו,וכך גם רבים אחרים, קחו לדוגמא את עידו רייכל או אבי גרייניק, הם התקשרו בגלל שהם אהבו איך שהוא נשמע. אני אישית לא חושב שלירון צריך לחזור לתוכנית, הוא קיבל הרבה מאוד הצעות ממקומות שונים שבהם יכבדו אותו יותר מאשר ככוכב נולד, השיטה של ההצבעות פגומה ביסודה. וכן לירון לב בחר שיר לא מוכר...תתחשבו על זה שרוב המצביעים הם בני עשרה שלרוב לא מכירים שירים ישנים של שלמה ארצי, לכן בחירת השיר הייתה סיכון, שאומנם לא עבד בתוכנית אבל אנשים מוכרים יותר שבתחום אהבו את זה בגלל זה הוא קיבל כ"כ הרבה הצעות. בתור אחד ששמע אותו עשרות פעמים (נשבע לכם) הקול שלו לא בוטא במלואו בשיר, הוא שר הרבה יותר טוב (מי ששמע את האודישן שלו ל"שלל שרב" מבין על מה אני מדבר).

push

New member
ילדה

תרגעי ומהר!! מה התת רמה הזו?פשוט בא להקיא ממך. תפסיקי להתנהג כמו ילדה בת 10.או שאת בעצם כזו? לכי תטבעי בפוסטרים של לירון לב. תאמיני לי שההודעות שלך גורמות לאנשים להרתע מלירון לב. ואגב הוא בכלל לא אהובך ולא יהיה הוא בכלל לא יודע שאת קיימת ..פאקצה

אהה..ביקשתי סליחה כבר,

אני מודה שהגזמתי וסליחה ל=כ=ל מי שפגעתי בו.. אה..ואנלא בת 10..למרות שהיציאה הזאת כן מראה את זה.. אבל חפיף..מצטערת.מאוד.....והוא כן יודע שאני קיימתתת..(בלי קשר..או שיש?!) ושוב,בשביל לסגור את כל העניינים-סליחההההההה!!!

14מתן

New member
../images/Emo41.gifלירון לב = נטלי מרציאנו !../images/Emo41.gif

מה זה הכיפוף חוקים הזה בשביל להחזיר אותו ?! העם החליט ולא מגיע לו. נקודה יש חוקים בשעשועון הזה ושכל פעם ההפקה משנה אותם זה פשוט הורס את הכל

למעלה