למרות הפרסומים...

פשוט...

זה דעה די לתקוף אותי תנו לי להתבטא תודה: הביצוע שלו היה הטוב ביותר ביום שישי הוא בחר שיר יפה ושר אותו טוב והקטע של הגיטרה ממש נתן לו נקודות זכות זה היה מאוד מגניב, מיקה היא לא זמרת אבל הייתי נותנת לה מקום שני על זה שהיא הביאה משהו מעצמה, שינתה את המילים ושינתה את הביצוע המקורי למשהו משלה, ציפי הייתה זועתית היא שרה את השיר נורא היא פשוט לא הייתה טובה וגם לא הביאה כלום מעצמה גם הקול שלה לא לט-ע-מ-י. ולפי מה שאני רואה הרבה אנשים פה חושבים כמוני.

krashel

New member
../images/Emo45.gif

לירון הוא שונה ! ../images/Emo175.gif

ןמביא קצת משהו שונה ולא כל הזמן בלדות וכאלה.....

ממ..חבל..כי אני אוהבת אותו..../images/Emo181.gif

וכמוני הרוב..
ותדעי לך,בובה,הוא שר מ ד ה י ם ..והמראה שלו..חומד..זה לא תוכנית של מראה
זה תוכנית של שירה..=] טוב שהוא עפ..?!חהה..
הוא עוד יחזור ובגדול..אולי לא בתוכנית..אבל הוא יוציא שירים..ודיסקים..ותאמיני לי,הוא יצליח..

xander55

New member
../images/Emo45.gif לדעתי, אחד החלשים בתוכנית

הוא לא דומה קצת לאביב גפן? משהו בו מזכיר לי אותו.

xander55

New member
מה שכן ../images/Emo21.gif

הוא שר ממש יפה את ניצוצות, לפחות את החלק שלו. שמתם לב שבהתחלה, ציפי אמרה שתיים ולא שניים, חחחח. בכללי הביצוע לשיר היה חלש, הוא הצליח להציל את השיר.

yoooni

New member
סליחה אבל יש לכם צורת חשיבה מוטעית

ברמות. אני לא מבין מאיפה הרעיונות ההזויים שנותנים ללירון להשתתף בתוכנית הצלה
סליחה אבל יש חוקים בתחרות ללירון ניתנת הזדמנות
יופי- אז אני רוצה שיתנו גם לפנדריך הזדמנות.. אני כולי שוצף וגועש למקרא ההודעות העגומות האלה. אתם לא יודעים להפסיד בכבוד
לאיזה רמה הגענו... של להמציא שלירון חוזר....

BravE NeW BoY

New member
למה חשיבה מוטעית../images/Emo35.gif

יכול מאוד להיות שיחיזרו אותו... שמגיע לו
ובקשר לפנדריך...אני מסכים
וזה לא ממש נקרא "להפסיד בכבוד".. כי אם ההצבעה הייתה החל מרגע הסולואים, לירון היה לוקח. וכווווולם אומרים את זה

yoooni

New member
אופפפפ אבל הכל יחסי

יש כאלה שקיבלו יותר חשיפה יש כאלה שיש להם משפחה יותר גדולה יש כאלה שיש להם יותר מכרים מהצבא ויש כאלה שחילקו פליירים בעיר וכאלה שלא חילקו. יש כאלה שיש להם מחשב אחד בבית ויש כאלה שיש להם 10 מחשבים בבית יש אנשים עם סלולארי אחד בבית ויש אנשים עם 7 מכשירים. תכירו בעובדה - לירון לא בלט, לירון לא הצליח לעניין מספיק. על מה בדיוק צריך להחזיר אותו ?! הוא קיבל הזדמנות כמו כולם - ולא הצליח... אם מחזירים אותו אני מבקש להחזיר את מיכל רשף, ויעל פנדריך. לדעתי הן כוכבות וצריך להחזיר אותן... מה זה אני לא מבין מה אתם חושבים לעצמכם למה להפלות את השאר בשביל לתת ללירון עוד הזדמנות בשלב הזה של התכנית

yoooni

New member
לא באמת רוצה אותו...

אבל על עיקרון לירון לב, אני חושב שצריך להחזיר אותו.

אוי ואבוי לי...

אתה מעדיף את אלון על לירון לב??? למה??? תן לי סיבה אחת למה אלון עדיף על לירון. הוא פשוט יותר טוב נקודה. כשאלון שר את הסולו שלו הוא ממש הזכיר לי את צביקה פיק. לא יודעת למה... אבל לירון, לירון הא מלך.

למעלה