למרות הכל...מצאתי...

דרורk

New member
זוכר...P u s s i c a t ... ../images/Emo13.gif

אהבה היא בעצם...כאב ראש אחד גדול...
(צוחק....
)

Puzzluna

New member
איזה כיף לשמוע! ../images/Emo140.gif

בדיוק אמרתי אתמול לחברה שהדבר שהכי מפרה בפורום שלנו הוא שיש בו את שני הצדדים של המטבע. זה לא כמו שיחה עם חברות, אלא יותר דיון לעומקו של כל נושא. אני גאה בך על האומץ לשנות דעה ועל הפתיחות של הבנת הצד השני. שיהיה לכם המון בהצלחה, ואתה יכול להיות חלק מהפורום גם עם זוגיות.....

הפלא ה8

New member
וואו -איזה כייף לשמוע ../images/Emo23.gif

דרורי, אני מאד שמחה בשבילך ומאחלת לך רק את הכי טוב! שמחה מאד לשמוע שיש לך את האחת הזו - שמבעירה את כל האש שבך... אבל... מה זה אומר עלינו (עלי ועלייך) בעצם ?
נשיקות חמות!!

../images/Emo45.gif בהצלחה חבר...

מקווה שילך לכם טוב...אבל אל תשאיר אותנו פה לבד להתקפות של נימשון ושות'

איזה יופי../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך שיהיה המון בהצלחה אני מקווה שתצליחו יחד וגם מקווה שלא תנטוש אותנו כאן בכל זאת-אחד האנשים שיותר נעים לקרוא אותו

../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא איזו הודעה מרגשת מאחלת לכם שתמצאו את הדרך חזרה אחד לשניה רק טוב והמון אושר ואהבה, מכל הלב נשמח לקבל עדכונים ולשמוע מה שלומך/שלומכם

alto4

New member
זה דווקא נשמע אחלה ../images/Emo65.gif

אין כמו לחזור למשהו שאתה מכיר ואוהב(פחות או יותר). או אולי זהו משהו כמו אהבה "ישנה" וטובה. מה שחשוב הוא מה בסוף התוצאה.. שיהיה במזל טוב

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

איזו בשורות טובות היה כייף להכנס לפורום אחרי כמה ימים שלא יצא לי להכנס. המון המון הצלחה ואהבה ומי יתן ונשמע בשורות טובות.

למעלה