למרות הכל...מצאתי...

דרורk

New member
למרות הכל...מצאתי...

והגעתי למסקנה שאני חוזר אחורה בזמן ומשקם את היחסים שלי עם החברה...חזרנו לתקשר לא מזמן לאחר שנפרדנו בסערה,ובימים האחרונים הרגשתי שאנחנו מתקרבים לאחר שיחות ארכות ומלבנות...חשבתי שאני לא חוזר יותר,הייתי בטוח שאני לא חוזר,אבל הפורום הזה נתן לי להבין שבעצם הפסדתי לא מעט... כמו כן הבנתי שכנראה אני עייף...עייף מלמצוא את הבלתי ניתן להשגה (במסגרת החלומות הרטובים...)...וכנראה שכבר לא בא לי להציג את עצמי ומי שאני בפני עולם חושפני...הבנתי גם שאת המושלם, בלתי ניתן למצוא ולו רק בגלל שאין דבר כזה מושלם... מצאתי שלמרות הכל...יש לי עדין רגשות...והם שייכים למישהי מסויימת... דרך הפורום כאן הבנתי לא מעט את דרך החשיבה של חברתי...הבנתי שלמרות שאני חושב שלא פגעתי בה בשום דבר כנראה שבכל זאת היא נפגעה,מחוסר ידיעה שלי לרחשי מחשבות האישה...(וכאן למדתי לא מעט על מחשבות האישה בכלל...) לסיום... למרות הכל...מבחינתי הפורום עשה לי טוב...הוא עורר אותי דרככם..דרך חשיבתכם ודעותכם על מהות האהבה והזוגיות..."מכל מלמדי השכלתי" נאמר...ועל כך הרווח כולו שלי... אני רוצה להודות לכולכם, למרות הזמן הקצר,ולהעיד כי למרות הכול הפורום עושה את שלו... בהצלחה לכולם במציאת האהבה באשר היא... ואני...אני חוזר להבעיר אהבה ישנה... דרור

איזה יופי

בהצלחה

MaYcHuK

New member
דרור אני שמחה לשמוע

לא קל לאנשים להגיד טעיתי ולהודות שאכן מה שאיבדו זה הכי שווה בעולם. לא קל לרצות לנסות שוב אני שמחה שעזרנו לך זה נותן הרגשה טובה לדעת מקווה שלמדת לקחים ותיישם אותם מקווה שהיא למדה לקחים וגם תיישם אותם ואומנם אתה חוזר להבעיר אש אבל אנא לא להיעלם - תיידע אותנו מה קורה. המוני הצלחה! אין לך מושג כמה אני שמחה לקרוא את ההודעה שלך . זו הרגשה מצויינת

עדי2211

New member
אני שמחה מאד בשבילך.../images/Emo72.gif

שיהיה המון בהצלחה. במערכת החדשה-ישנה.

ד נ י ת3

New member
מקסים לשמוע.

מאחלת לשניכם רק אושר ועושר. ותזמין אותנו לחתונה בבקשה

עדי2211

New member
חתונה ילדים..חהחהחהחה../images/Emo140.gif

נבוא בהמוננו... הרשימה כבר מוכנה למעלה..

יופי שיהיה בהצלחה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ואם תצא איזה חתונה תעדכן אותנו
DONT FORGET OK

../images/Emo23.gifריגשת אותי../images/Emo23.gif

רומנטית שכמותי....אני מתמוגגת פה...בטח אפשר היה לשמוע את ה-אווווווווווווווו שעשיתי עד אליך
מקסים שאתה מנסה לשקם את הקשר בעזרת התובנות החדשות , כל כך שמחה שעזרנו
שיהיה המון בהצלחה
קארמה שמבקשת עדכונים

דרורk

New member
בנות.....

נשבע לכם שהימים האחרונים אתכם בכתיבה נתן לי להבין הרבה על אהבה ומה שמסתתר... אתם לא מושלמות אבל אתם...אמיתיות!..בדיעות במחשבות ברצונות...ובכלל... חשבתי לעצמי...אם ככה הם (הבנות...) חושבות...אז מה החברה שלי חשבה כל הזמן...והנה...עלתה בי המוזה...וסוף סוף התחלתי להבין...אותה...את החברה... אז עשיתי עוצרים וחושבים...והחלטתי לחזור אחורה...אליה...עם פרח... בנות...אתם בסדר...
(וכאן אני מרשה לעצמי לחייך....)

בהצלחה גם מבן!!!

מאחל לך ובת זוגתך את כל הטוב שבעולם מקווה מאד בשבילך שעלית על שביל הזהב.... באהבה האוהב מהלב. אשמח לשיר לכבודכם מהלב!!!

MaYcHuK

New member
כיף לשמוע

האמת שגם אני קוראת פה תגובות של גברים ומנסה ע"י זה להבין את הגברים שהיה לי איתם קשר מסויים לא תמיד זה מצליח אבל זה עוזר לפעמים . דרור אגב חשוב מאוד שגם החברה למדה לקחים ותיישם אותם.

דרורk

New member
MaYcHuK ...

איפה שהוא אני חש שהחברה שלי למדה לקחים כמו שאני למדתי...עצם העבודה שהיא אומרת את זה מקל עלי גם להודות אשמה שלי... אבל הכי חשוב MaYcHuK ...זה שהפורום כאן מצליח לתת לך ראיה זויית רחבה ועל כך אני גאה שהייתי שותף כאן...

MaYcHuK

New member
בהחלט דרור

אתה חלק בלתי נפרד הרבה פעמים קראתי אותך ונפל לי האסימון לדברים שלא הובנו לי במשך הרבה זמן. יש לנו על מה להיות גאים. אני אישית לא פה כדי להכיר אבל האינטראקציה בין כולנו פה מדהימה , המחשבות שעולות על הכתב, העיצות, מלמדים אותי הרבה. נכון לא תמיד מסכימים פה אבל! וזה אבל חשוב גם אם אני קוראת תגובה של מישהו ואני מזועזעת מתגובתו לפחות למדתי שיש אנשים שחושבים את הבלתי יאמן וזה מכין אותי לשמוע הכול אתה בהחלט יכול להיות גאה! על השיתוף ועל הדיעות שלך אני מוכרחה להגיד שהיה לי מאוד מעניין לקרוא אותך. אל תנטוש לחלוטין, תקדיש את כל תשומת הלב לחברה ולשיקום ביניכם אבל עדיין תבוא לבקר

דרורk

New member
מבטיח לבקר...ולו רק...

בגלל החברים והחברות כאן...אומנם וירטואלים אבל מועילים כחברים אמיתיים... אוהב אותכם... דרור

sigal38

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה איש

מכל דבר שקורה לנו אני לומדים,מפנימים ולומדים לצמוח הלוואי שתצליחו ותמיד כיף לשמוע על אהבה אל תעלם לתמיד............תכנס מידיי פעם וספר לנו אל האהבה שלכם בהצלחה וכל שתבקש לו יהי..............

P u s s i c a t

New member
../images/Emo24.gif

ולא משנה מה הסיבה. אם יש סיכוי לתקן אהבה, לעבוד על משהו טוב שיש לך, על משהו שיכול לעשות אותך מאושר - אין שום סיבה לחפש בחוץ משהו טוב יותר, או אפילו "סתם" אחר. כמו שאמרתי... דיונים על נושא עוזרים לא פחות. מבחינתי אם הפורום עזר לך למצוא אהבה - גם אם זו אהבה שכבר היתה לך (וכמעט איבדת... אם חושבים על זה) וגם אם זו לא מישהי מפה - זה אומר שהוא עושה את העבודה
מאחלת לך הצלחה ענקית, חיים של אושר וחיוך תמידי. ותזכור דבר אחד קטן. אהבה, כשמוצאים אותה, לא יכולה לנוח על זרי דפנה. אהבה זה משהו שצריך לתחזק, ולעבוד עליו כל יום. תמיד לזכור להקשיב. לתת, וגם לקבל. לזכור שגם אחרי שנכנסים לשגרה, יש עדייןדברים שנסתרים מעיננו. ואז צריך לשאול, או לנסות להקשיב מצד אחר. מחזיקה לכם אצבעות - לאהבה שרק תפרח ותתחזק

למעלה