***2.3***
נ נעה של ה י ם New member 18/2/06 #45 ../images/Emo99.gif רעות אמרה שטלי תתארח בפורום של אתר הקרן אבל אני לא רואה שכתוב על זה משהו, אז לירון ושות' - תבררו את זה איתה
../images/Emo99.gif רעות אמרה שטלי תתארח בפורום של אתר הקרן אבל אני לא רואה שכתוב על זה משהו, אז לירון ושות' - תבררו את זה איתה
נ נעה של ה י ם New member 18/2/06 #49 אלייך, אלייך... את הלירון היחידה שאני מכירה שתדבר עם טלי בזמן הקרוב
ז זוביק התינוקת New member 19/2/06 #50 אהההה לא חשבתי שמישהו איי פעם יבקש ממני לשאול את המעופפת הזאת משהו משמעותי ובאמת יצפה לתשובה נכונה אני אשאל למרות שזה לא חכם לבקש ממני אני קרוב לוודאי אהיה שקטה מאוד
אהההה לא חשבתי שמישהו איי פעם יבקש ממני לשאול את המעופפת הזאת משהו משמעותי ובאמת יצפה לתשובה נכונה אני אשאל למרות שזה לא חכם לבקש ממני אני קרוב לוודאי אהיה שקטה מאוד
ז זוביק התינוקת New member 19/2/06 #51 אגב לא כתוב בשום מקום על האירוח הזה אני לא יודעת על מה אתם מדברים ?
נ נעה של ה י ם New member 19/2/06 #52 זהו, בגלל שלא כתוב אני שואלת כי רק רעות כתבה על זה אבל באתר לא כתוב כלום..
ש שישקבבית New member 19/2/06 #53 מדהיםם!פשוט כלכך מתאים כלכך במקום כלכך מדוייק בקשר לסרט והיא גם יצאה שם ממש יפה! טוב ששינו את הכרזה הקודמת כי היא לא שיקפה כמעט כלום בקשר לסרט(אולי טיפה).. וזה פשוט מקסים ד"א את הקודם יש לי תלוי בחדר חח פילחתי מפסטיבל הסרטים מקווה להצליח לפלח גם את זה
מדהיםם!פשוט כלכך מתאים כלכך במקום כלכך מדוייק בקשר לסרט והיא גם יצאה שם ממש יפה! טוב ששינו את הכרזה הקודמת כי היא לא שיקפה כמעט כלום בקשר לסרט(אולי טיפה).. וזה פשוט מקסים ד"א את הקודם יש לי תלוי בחדר חח פילחתי מפסטיבל הסרטים מקווה להצליח לפלח גם את זה
נ נעה של ה י ם New member 20/2/06 #54 תראו מה יש בעיתון../images/Emo99.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1000&msgid=72324606
תראו מה יש בעיתון../images/Emo99.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1000&msgid=72324606
ז זוביק התינוקת New member 21/2/06 #56 חח פה היא נראת יותר עיוורת מפה חחח תראו מה זה מרב שהיא לא עושה כלום... לפחו לא משהו מתוקשר תמונה של הכרזה נעוצה.. לאן הדרדרנו?
חח פה היא נראת יותר עיוורת מפה חחח תראו מה זה מרב שהיא לא עושה כלום... לפחו לא משהו מתוקשר תמונה של הכרזה נעוצה.. לאן הדרדרנו?
ז זוביק התינוקת New member 21/2/06 #57 רק אני שמתי לב שזה שתי תמונות שונות ???? אגב זאת שעדי העלתה הרה יותר יפה.. אבל מה זה משנה העיקר שיעלה כבר
רק אני שמתי לב שזה שתי תמונות שונות ???? אגב זאת שעדי העלתה הרה יותר יפה.. אבל מה זה משנה העיקר שיעלה כבר
N Neurotransmitter New member 24/2/06 #59 כן ../images/Emo6.gif שתיים שונות.. ישר כשראיתי שמתי לב והראשונה באמת יותר יפה.. חבל..