למראית עין - כרזת הסרט.
ת תפוזיטלי New member 17/2/06 #2 ../images/Emo214.gifיוואוו איזה מדהימה../images/Emo47.gif היא יצאה מושלם!!!
נ נעה של ה י ם New member 17/2/06 #3 *אנחת אושר* תסלחו לי בזמן שאני מדמיינת את עצמי רואה את הכרזה הזו בכניסה לבית גבריאל
ז זוביק התינוקת New member 17/2/06 #4 יפה להם שינו את הכרזה בעבר היתה כרזה עם תמונה של שתי הילדות בבריכה... סוף סוף מבינים שם מי באמת יביא את הצופים... על אף שהילדות היו מדהימות..
יפה להם שינו את הכרזה בעבר היתה כרזה עם תמונה של שתי הילדות בבריכה... סוף סוף מבינים שם מי באמת יביא את הצופים... על אף שהילדות היו מדהימות..
נ נ ו נ י י י י New member 17/2/06 #7 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifואוו../images/Emo99.gif. עכשיו רק צריך לחכות שזה יצא
נ נעה של ה י ם New member 17/2/06 #8 ../images/Emo65.gif2.3../images/Emo65.gif אם הם דוחים את ה שוב...
נ נ ו נ י י י י New member 17/2/06 #19 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאמבוש מנעה../images/Emo6.gif המעוניינים ישאלו את מג כמה זה כואב
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאמבוש מנעה../images/Emo6.gif המעוניינים ישאלו את מג כמה זה כואב
מ מגה אימפריה New member 17/2/06 #23 ../images/Emo118.gifתודה רבה לשתיכן../images/Emo46.gif מנעה זכיתי לברכייה למקום ההוא,והיא כמעט עיקרה אותי וכן זה מאווווד כואב לא פלא שהייתי מקופלת שעתיים ומסיס זכיתי למקרר לתוך הפרצוף,כמעט שברה לי ת'אף ולמה?!כי רציתי שוקו
../images/Emo118.gifתודה רבה לשתיכן../images/Emo46.gif מנעה זכיתי לברכייה למקום ההוא,והיא כמעט עיקרה אותי וכן זה מאווווד כואב לא פלא שהייתי מקופלת שעתיים ומסיס זכיתי למקרר לתוך הפרצוף,כמעט שברה לי ת'אף ולמה?!כי רציתי שוקו
נ נ ו נ י י י י New member 18/2/06 #33 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifזה היה לסנטר אל תשני את מה שהיה
מ מגה אימפריה New member 18/2/06 #41 ../images/Emo118.gifסיים שיט../images/Emo6.gif מה זה משנה?!כאב לי המקרר שלי מחכה לך בובה
ט טלי לשלטון New member 17/2/06 #9 ../images/Emo80.gifאיזה יפה!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif סופסוף הוא יוצאאאאא
ב בלושש 15 New member 17/2/06 #11 אם הייתי רואה את זה במקור אחר.. אין מצב שהייתי מזהה שזו טלי אבל במבט שני {אם מסתכלים טוב} אפשר לראות שזו היא.. כלכך יפה
אם הייתי רואה את זה במקור אחר.. אין מצב שהייתי מזהה שזו טלי אבל במבט שני {אם מסתכלים טוב} אפשר לראות שזו היא.. כלכך יפה