למציאות שלי

למציאות שלי

היי לך, הרבה זמן לא נפגשנו... ברחתי ממך במשך כ"כ הרבה שנים, בעזרתם האדיבה של הסמים והאלכוהול. לפני חודשיים פתאום נכנסה אל התודעה המעורפלת המחשבה שאני בדרך הבטוחה למות אם אני ממשיכה כך. מצאתי בעצמי כוחות עילאיים ופניתי לעזרה באחד ממכוני הגמילה. אז עכשיו אני מתרגלת אלייך מחדש, מציאות שלי. ואני לא אוהבת אותך. אני רוצה לברוח ממך, לשנות אותך. אבל יש דברים שגם כוח עילאי לא יכול לשנות... אני מקווה שתשתני. שתבואי לקראתי, מציאות שלי. אולי אפילו תספקי לי אהבה אמיתית, כזו שלא הכרתי ולא ידעתי אף רגע בחיי.

ליהיא24

New member
נגעת לליבי....

למרות שלא פירטת, אני בטוחה שעברת דרך ארוכה וקשה עד ההחלטה המאוד מאוד אמיצה וחכמה שלך להפסיק עם הסמים ולהפסיק לברוח מהמציאות... אני רוצה לאחל לך שתמשיכי להיות חזקה... והלוואי שתדעי רגעים מתוקים של אהבה

ה מוזה

New member
כמעט מסיימת

הייתי מציעה לך את הכינוי נולדה מחדש קיבלת מתנה - חיים חדשים הזדמנות נוספת לשנות את המראה שמשתקף המציאות היא מראה של מי שאנחנו תאהבי קודם את עצמך - ויש לך על מה , למצוא כוחות שכאלו בכדי להתרומם ולהגיד - "אני רוצה לחיות " זו תכונה מופלאה כוחות נפש אדירים יש בך ועם כוחות שכאלו את תצליחי לשנות ולהפוך את המציאות למה שתרצי שהיא תהיה זה תלוי רק בך - באיך שתבחרי לראות את המציאות לברוח ממנה כבר הבנת שזהו לא פתרון לשנות את המציאות זה צעד גדול שמתחיל בצעד אחד קטן שאותו כבר עשית .. "אני מקווה שתשתני. שתבואי לקראתי, מציאות שלי" השינוי האמיתי הוא השינוי הפנימי ..המציאות היא השתקפות של מי שאנחנו אם נהיה מרירים המציאות תהיה מרירה , אם נבחר לראות את הטוב ואת התקווה המציאות תהיה טובה ואוהבת , אז לפני שאת מנסה לשנות את המציאות ולקוות שהיא תבוא לקראתך .. תמשיכי להשתנות תבואי לקראתה והיא תושיט לך את היקום שיעטוף אותך באהבה תהיי גאה בעצמך אישה יקרה
ברוכה הבאה אלינו ..

שיריה

New member
להסתכל לכאב בעיניים,

זה המשפט הראשון שעלה לי, הייתי מצטטת לך את כל השיר לו היה לי אותו, (אולי מישהו אחר ימצא... ) יקירתי, העצה הכי טובה שלי להתמודדות עם כאב. היא פשוט... לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים. לדעת שהוא קיים ושהוא יישות נפרדת ממך. לא להתחמק ממנו. להלחם בו. ולגייס למלחמה, את כל האהבה והשמחה, כל חיוך קטן וכל רגע קטן של אושר... מקווה שהמציאות שלך, מהר מהר מהר תעלה על כל דימיון.

ה מוזה

New member
לראות את הכאב

בשלכת עץ עומד לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח ולא כמו פרח שנובל ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלינו מכשולים אף לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר אלוקים רואה הכל משגיח מלמעלה שלא נאבד את התקווה וגם אם לפעמים כואב צריך ללכת הלאה אין דבר הכל רק לטובה ולפעמים הזמן בוחן אותנו...
מילים: יוסי גיספן

למעלה