למעוניינים

12x32

New member
למעוניינים

ברשותי מספר תקליטורים של אירוסמית' שאני מעוניין למכור (יד שניה כמובן). הדיסקים באיכות טובה מאוד, והמחיר של דיסק בודד לא יעלה על 30 שקלים- לכל אלו מכם אשר אין ידם משגת לרכוש את הדיסקים במחירי החנויות, זוהי הזדמנות מצוינת. - צרו קשר במסרים אם הנכם מעוניינים - התקליטורים: - Gems - Live July 30th 1993 - Get a Grip Tour - Permanent Vacation - Greatest Hits 1973 - 1988 - Classics Live I - Classics Live II - Nine Lives * התקליטורים באריזה המקורית

AeroTom

New member
בהחלט הזדמנות טובה לכמה פה

את: Gems Permanent GH ה-17 שירים Classics 1 & 2 לא קל להשיג בימינו בארצנו,ובאמת למי שאין אותם פה זו הזדמנות טובה.לכו על זה אנשים.

ninelives99

New member
אופס...בכלל הייתי בטוחה שזה x boy

ולא הבנתי למה הוא מוכר...אבל בכל אופן מתוך סקרנות אני אשאל למה אתה מוכר...?

oritmagnezy

New member
כע... אבל מה שבאמת קשה להשיג..

כי את האחרים שאפשריים אני נהנת לקנות בעצמי...:)) ולהיות עוד קונה של הדיסקים שלהם...:)))))

oritmagnezy

New member
אה .. ואם אתה כבר פה.. אתה מוזמן

להגיד לי איזה מבניהם קשה להשיג.. (נו,אתה יודע...)

AeroTom

New member
רשמתי את אלה שיותר קשה להשיג פה...

את Gems ו-Permanent רואים פה לפעמים אולי (את פרמננט יש עדיין אולי בחדרה ובאילת אולי ואת Gems יש ביד שניה אולי בכמה מקומות) את Greatest Hits עם ה-17 שירים לא ראיתי פה הרבה זמן גם. ואת Classics Live 1 ראיתי פה נראה לי רק מתי שקניתי אותו בזמנו ואת 2 לא ראיתי פה בחיים. אבל אפשר להשיג אולי עדיין פה את Classics Live Complete שהוא שניהם ביחד על דיסק אחד (לדיסק סנטר היה אותו לפני כמה זמן,אולי אפשר עוד להזמין מהם) אבל בעיקרון כל אלה די קשה כבר לראות בארץ.אם את רוצה המלצות מה לקנות אז אני אמליץ על Gems שהוא אוסף נהדר בגלל שהוא אוסף שירים שהם לא כולם היו להיטים גדולים או מוכרים יותר,אלא הם שירים מאוד קרובים ללהקה ולהיסטוריה שלה.ולכן זהו יותר אוסף של הלהקה עצמה מאשר של חברת התקליטים... Classics Live שניהם נחמדים מאוד אבל לפי דעתי 2 טוב יותר (הרבה בגלל Movin' Out אבל כל הגרסאות שם נהדרות) Greatest Hits הוא אוסף בסדר הרבה בגלל השיר בונוס האחרון בו שהוא גרסת הלייב של One Way Street מההופעה ב-Mama Kins 1994 בסוף ה-Tour של GAG.אישית זו הגרסה האהובה עלי של One Way מכל אלו ששמעתי שלו בחיים. Permanent גם הוא אלבום סטודיו,ככה שאם את רוצה להשלים קודם את כל אלבומי הסטודיו זה יכול לעזור לך. שורה תחתונה זו החלטה שלך,צרי איתו קשר כי זו הזדמנות אולי די טובה להשלים כמה חסרים.

oritmagnezy

New member
אה.. תודה.. יום שני אני בעזריאלי

וביקשתי מהמוכר שישמור על שמי את סדרת תפוז עם שני הדיסקים הראשונים והלייב... ועמית אמרה לי שיש בעין השלישית את pump ב30 שקל.. למרות שזה היה נשמע לי קצת מוזר.. אבל נלך לשם.. ואם יש אותו אז אני אקנה.. היא אמרה שיש שם גם את gems.. מעניין כמה זה יעלה.. כל השבוע הייתי נראה לי בצליל והיה בהתחלה את הדי וי די של pump ואז באמצע שבוע מישו קנה אותו.. וכבר יום אחרי הביאו חדש.. נחמד..

AeroTom

New member
באוזן השלישית אם כבר...../images/Emo8.gif

אחלה,סדרת תפוז זה שווה ביותר למי שחסר אותם. באוזן באמת יש כמעט תמיד אלבומים של אירו שם ביד שניה,שווה לבדוק.אם יש שם גם את Gems אז שווה לקנות.

oritmagnezy

New member
עכשיו אני מבינה למה הכל כ"כ זול..

כי זה יד שניה!! יופי שאמרו לי... אז זה לא שווה.. אני אם כבר יקנה את המקורי יד ראשונה.. (כאילו, pump..)

AeroTom

New member
למה? דווקא זה די שווה

במיוחד אם יש כאלה שיותר קשה להשיג. תני לי להגיד לך משהו: אלבומים כמו Gems או Night in the ruts למשל הם כאלה שכבר הפסיקו להפיץ אותם לישראל בעיקרון וזה ממש ממש קשה למצוא אותם חדשים.אותו הדבר לגבי Pandora's Toys ואולי עוד כמה... את פאמפ באמת אין בעיה להשיג חדש כמעט בכל חנות אבל אם את רואה איזה אלבום שחסר לך שיותר קשה להשיג פה והוא במצב בסדר אז שווה לקנות. אם את תחפשי את כל הדיסקוגרפיה בארץ לא יד שניה אין לך סיכוי להשלים אותה,אלא אם כן תזמיני חדשים מאמזון או משהו. יש פשוט אלבומים שכבר אי אפשר להשיג אותם כאן בארץ חדשים...אם המוצר ביד שניה הוא במצב טוב אז למה לא? זה רק עוזר.

Spirit4

New member
שווה לך לקנות את

Gems ו/או Night in the ruts.. הם אלבומים ממש טובים!!!

AeroSlash

New member
מה הבעיה??

זה לא שמדברים פה על דיסקים שרוטים שקופצים כל שניה (ואם כן אז לא קונים!). אם הדיסק הוא דיסק נדיר והוא במצב טוב אז למה לא?

ninelives99

New member
אגב שנקין-"הכר את החנות"...

ביקרתי באחת החנויות היותר אהובות עליי/פחות מפורסמות שם "krembo records"היה שם את live bootleg תחת הכותרת מחיר מוזל..

ninelives99

New member
ואגב- בקומה השנייה יש להם קומת

תקליטים עם אוסף שלא היה מבייש אף חנות מוסיקה טובה.. תומר?מכיר את החנות והקומה?

ninelives99

New member
ואגב- בקומה השנייה יש להם קומת

תקליטים עם אוסף שלא היה מבייש אף חנות מוסיקה טובה.. תומר?מכיר את החנות והקומה?

AeroTom

New member
Live Bootleg הוא בסדרת תפוז...

כמובן שהוא במחרי מוזל ביחד עם 2 האלבומים הראשונים. והאמת,לא בטוח שנכנסתי לחנות הזאת.לא מוכר לי השם... יכול להיות שביקרתי בלי ידיעתי אבל פעם הבאה אחפש לראות אם באמת ביקרתי שם ואם יש להם משהו מעניין. Thanks. רחוב יהיה נחמד כדי לוודא שבאמת לא עברתי שם ליד...

למעלה