למעוניינים

ninelives99

New member
פשש..מי היה מאמין..

1. תומר מפגין שליטה מלאה בחומר? 2. פרט חשוב שהדהים אותי ששכחתי..אויש עולמה המופלא של הדיסקוגרפיה המלאה

SaintJohn

New member
נראה לי שאני ותומר היינו שם

עשינו סיבוב בשנקין, ואני לא זוכר אם זה היה לפני או אחרי שהיינו באוזן השלישית, אבל חצינו את הכביש לצד שבו האוזן לא נמצאת, סידרנו בחנות את הדיסקים של אירוסמית' מקדימה (הראשון, GYW ולייב בוטלג, ואז עלינו למעלה ולא מצאנו שום תקליט מעניין חוץ מסארג'נט פפר ומגזין מוזיקה עם איזכור כלשהוא על אירוסמית'. נראה לי שזאת החנות שענת מדברת עליה.

AeroTom

New member
חשבתי על זה אבל-

השם שלה זה לא נראה לי krembo records כמו שענת אמרה... זה היה שם אחר שאני לא נזכר בו כרגע.ביקרתי אצלהם הרבה ואף פעם לא מצאתי משהו (היה שם פעם אחת את הפסקול של סרג'נט פפר על Vinyl אם אתה זוכר) אבל בכל הפעמים שהייתי אצלהם בקומה השניה לא מצאתי שום דבר שאני צריך. בכלל,ב-2 או 3 פעמים האחרונות שעשיתי את הסבב בת"א לא מצאתי שום דבר.אני חושב שהגעתי למצב כבר שאין סיכוי שאני אמצא בארץ משהו לאוסף שאני צריך. כמה טוב שיש את eBay...ואם הכל ילך כשורה עוד כ-13 שעות כוח השחיתות והשכנוע שלי בעזרת רדיפת בצע יעלה לרמות חדשות...

AeroSlash

New member
עוד

שעה וחצי (עדיין לא הבנתי למה, אבל קלטתי שאחרי 12 תהיה מאושר)

AeroTom

New member
זה בכלל לא בטוח.אבל אני מקווה שכן

עשיתי מהלך רודף בצע באי ביי שאם הוא יסתיים בניצחון שלי זה הולך לעלות לי את רף השחיתות לגבהים חדשים... כל הפרטים (ועוד בונוסים משעשעים פה בלילה) אחרי חצות.מקווה שאזכה.

AeroTom

New member
עשיתי זאת!!

ובכן הסיפור הולך ככה: לפני בערך שבוע ראיתי סט של 13 קלטות של אירו למכירה ב-eBay שעומד על מחיר התחלתי של דולר אחד שמאוד פתח את עיני השחיתות שלי ומיד רצתי לשאול את המוכר כמה עולה משלוח לישראל. האי מייל מהמוכר הגיע ופתאום המוכר הנאצי אוכל פודינג הזה אומר לי שהוא לא שולח לישראל. בדרך כלל במצבים כאלה אין מה לעשות אבל זהו מוצר שמאוד חשקתי בו ולכן כיווצתי את כל כוחות השחיתות,רדיפת הבצע והשכנוע שלי ושלחתי לנאצי של הקלטות אי מייל מרגש בו אני אומר לו שאני מוכן לשלם די הרבה כסף על משלוח אם הוא יסכים בכל זאת לשלוח לישראל,ושזה ממש ישתלם לו כי הוא יעשה פה קופה טובה וכולם יהיו מרוצים ועוד... לא קיבלתי תשובה אבל ממש יום לפני סיום המכרז על 13 הקלטות אני מקבל אי מייל ממנו שבו הוא אומר לי שהוא מוכן לשלוח לי את זה לישראל עם הסכום משלוח המשתלם שהצעתי לו. בינתיים 7 הצעות נכנסו כבר לקלטות,אני חיכיתי לסופו של המכרז שהסתיים לא מזמן בחצות ו-2 דקות,ודקה לסיום המכרז הבאתי הצעה מפתה על זה ולקחתי את המוצר! לכן ממש היום כוח השכנוע בעזרת רדיפת הבצע והשחיתות שלי עלה לגבהים חדשים אחרי שהצלחתי לשכנע רודף בצע עם קלטות לשלוח אלי את המוצר למרות שלא הסכים לזה מההתחלה והוא שוכנע רק בגלל הכסף המושחת שלי וההצעה שהבאתי לו שאי אפשר לסרב לה... סיום המכרז על הקלטות מופיע ממש כאן,יש פה מבחר משעשע של 13 קלטות שמתוכם יש את כל אלבומי שנות ה-70 חוץ מ-DTL. לילה טוב לכם בינתיים והמשך שבוע מהנה ומרתק.וממש עוד כמה שעות כנראה אני אכניס גם לפורום כמה תמונות משעשעות שעשיתי אצלי בחדר בתמונות שנשארו לי במצלמה אחרי המשחק ביום רביעי.
Let the music corrupt the talkin...

AeroSlash

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בכוח השכנוע ורמת השחיתות הגבוהה שלך לא היה לפורום ספק ועכשיו רק הוכחת לנו זאת שוב
תתחדש

AeroSlash

New member
אכן..

יש את פרמננט בחורדרה אבל המחיר יחסית לפה ממש מוגזם. בחדרה זה עולה 75 ופה בסביבותץ ה-30, הרבה הרבה פחות כסף והרבה הרבה יותר משתלם.

AeroSlash

New member
הזדמנות מעולה

ואני בעצמי הייתי קונה אבל עניין הקניות דרך האינטרנט לא הכי קורץ לי =\

12x32

New member
חחח

אני לא עוסק ב"קניות/מכירות דרך האינטרנט" - בסך הכל יש לי כמה דיסקים ששוכבים אצלי בבית זמן לא מבוטל, ואין לי צורך בם יותר.

למעלה