למעוניינים...

DreamS_HunteR

New member
למעוניינים...

השבוע בעיתון רייטינג ג´ניפר לופז נמצאת על השער של העיתון כשבתוך העיתון תוכלו למצוא כתבה בת 6 עמודים על הזמרת. תהנו.

מרב881

New member
כל מיני...

על הדיסק אבל בעקר על הקטע שהיא עדיין אותה ג´ני שלפני התהילה.

RIP CURL1

New member
בתרבות במעריב יש בשער

את ג´ניפר ,תמונה ענקית ממש ענקית כל השער זה התמונה והיא בלי בגדים רק שמיכה עליה אני יקרא את הכתבה שכתובה עליה ואח"כ אני ירשום על מה זה

אור P

New member
התמונה הזו...

מופיעה גם ברייטינג כי זו תמונה שצולמה מסדרת התמונות של האלבום החדש, זה לא שהיא הצטלמה במיוחד לעיתון או משהו...

אור P

New member
היי והנה הכתבה ממעריב

הכתבה המלאה והלא מעודדת!! למה נותנים לדנה קסלר לכתוב את הכתבה?! בכתבה על ´עד כאן´ היא מזה ירדה על ג´ן. עכשיו שוב. נכון??!

J To The Lo

New member
חחחח...כתבה מאוד מאוד יפה...

השתגעתם?!זה שהיא ירדה על ´עד כאן´ זה אומר שהיא כתבה טובה כי הסרט באמת היה לא משהו ושאר המבקרים קטלו אותו קשה הרבה יותר.. בקשר לכתבה הזאת..כתבה גדולה מאוד מאוד אהבתי,אז מה אם יורדים עליה?!זה טוב..גורם לך להסתכל על הדברים בצורה אחרת,ודנה קסלר כתבת גדולה! ציטוט נבחר: "וכריס ג´אד,שהיה הרקדן שלה,איתו התחתנה בספטמבר שעבר,באמצע היתה חברה של פאף דאדי,שזה כמו שלושה בעלים מינימום.." ו.."אלא אם כן הנישואים לאפלק יחזיקו מעמד וזה לא הגיוני כי:א.כי הם לא מתאימים(כאילו דה?!)ב.כי לופז מתחתנת בכל פעם שיוצא לה תקליט חדש".. הורס..איך אני אוהבת שקוטלים אותה בראיונות..

אור P

New member
לא סובל את קסלר הזאת!!!

WHAT´S UP WITH HER? מה הבעיות של האישה הזו?

J To The Lo

New member
טוב,תרגע..זה שאתה אהבת אותו...

זה לא אומר שאני חייבת לאהוב,או שאר העולם חייב,כי זה לא היה סרט שאפשר לקרוא לו "שובר קופות",והביקורות אליו היו חצי כוכב עד כוכב וקראו לו טיפשי,רדוד,לא נוגע,ושהרעיון של הסרט הוא שהיא משחקת...ותאמת הם צודקים.. אם אתם חושבים שזה שאתה מעריצים אותה,אז לא ירדו עליה ולא יבקרו אותה,אתם חולמים..(למדתי לחיות עם זה,כי כל הזמן מעבירים ביקורת על אהבה שלי לראפרים/שחורים/ובעיקר פאף)..

מרב881

New member
נכון...

הסרט באמת היה מאכזב. איפשהו באמצע הסרט עשה תפנית מדרמה סוחטת דמעות לסרט מתח. חבל שטיפלו בנושא כל כך חשוב באופן כל כך רדוד. ד"א- היא נראית שם כמו קוף.

אור P

New member
המראה שלה באמת היה...

מזעזע בסרט. סה"כ אהבתי, אבל ´מארגנת החתונות´ פי אלף. אומנם אני אוהב את ג´ניפר, אבל אין להחליף את ג´וליה רוברטס שאני חולה עליה כשחקנית!!

JENNY2000

New member
ראיתם!? בראש1 יש כתבה על ג´ן ובן

יש גם על הדסיק החדש ובכלל לא יורדים אליה... וג´ניפר בשער של ראש1 (היא היתה כבר איזה 7 פאמיים)

אור P

New member
לפחות שם לא יורדים עליה..

כל פעם שיש לה סרט או אלבום אז יש שער שלה בעיתונות בישראל

JENNY2000

New member
הם מזה צודקים...

שכתבו בתחילת הכתבה שכולנו כבר מתים על הטלונובלה ששמה חייה של ג´לו חחח...ת´קטע הזה ממש אהבתי,זה מה זה נכון....!

למעלה