למסירה

אילאיל3

New member
למסירה

שתי חזיות מידה D95 ללא ברזלים במצב טוב מאוד, בצבעים שחור וגוף. המעוניינת מוזמנת ליצור קשר, כל הקודמת זוכה. בנוסף אני מוסרת קומבניזונים במידה 54, למעוניינת בשחור ולבן.

DREAM111

New member
אילאיל אני מבינה שממשיכה להצטמצם../images/Emo35.gif

כל הכבוד שאת מוסרת דברים כך.

אילאיל3

New member
בהחלט ממשיכה

אני שמחה לבשר שעברתי לחנויות הרגילות, אני במידה 44, 20 שנה לא לבשתי בגדים במידה הזאת. אתמול קניתי ג'קט מדהים, קצר (עד המותן) בשחור קלאסי ומחוייט בגולף, היו לי דמעות בעיניים. אח"כ נכנסתי לפוקס ומדדתי מכנסיים והפלא ופלא עלו עליי, וגם ג'קט בקסטרו עלה עלי. אם הדברים יסתדרו כפי שאני מקווה, אני יוצאת מרשימת הדטה של עונות, ורדה לילית ומתאים לי. אני יודעת שסטטיסטית הסיכויים נגדי ויש סיכוי רב שאעלה במשקל, אבל אני לא מתכוונת לעזוב את שומרי משקל גם אחרי משקל היעד (שזה עוד 30 ק"ג להשיל), אני חייבת להצליח ולנצח את הסטטיסטיקה, הגנטיקה והחזירות. לגבי החזיות, מסתבר שאין קופצות, החזיות גדולות מידי?

DREAM111

New member
יקרתי כל הכבוד תמשיכי כך ועזבי

סטטיסטיקה נצחי אותה. לגבי החזיות לצערי לי זה לא עולה אבל בשמחה מוכנה לנסות כי אני אומרת כל דגם המידה גם אחרת.

אז אם את ב44, נסי את תמנון

קניתי שם שני ג'ינסים בשבת - כל אחד 100 ש"ח. יש ג'ינסים אחרים, שקצת פחות מצאו חן בעיני - 2 ב 150. לגבי פוקס - עכשיו עם המבצע הזה שלהם, שכל החנות פריט שני ב 20 ש"ח - התחדשתי במלאי מטורף של חולצות, דווקא. יצאתי עם שמונה חולצות ושני סוודרים 550 ש"ח. שווה לנסות.

חוזיות למסירה

היי אילאיל3 לא איכפת לי לקבל ממך את החזיות,למרות שמידותיי 95c,מקסימום אעביר אותן לחברה שעברה ניתוח להקטנת חזה,וזו בדיוק מידתה.

גם אני

הייתי בהלם כששוחחתי איתה אחרי הניתוח.אבל היא פשוט בעננים מרוב שמחה!

אז תדמיני מה היה קודם!?

היה לה קשה ללכת.ועוד יותר עכשיו רואים לה את פניה היפות.

למעלה