למסירה לרציניים

Chuck U Farly

New member
אם ממש לא תסתדרי

אולי אגיע מחר או מחרתיים ואקח אותו. אני צריך לעבור בתחילת השבוע בפתח תקוה, ולוח הזמנים שלי עדיין אינו סופי. לפחות הגור מרגיש טוב עכשיו
אני זוכר שהיה סיפור שלם על גורים פקינזיים שהובאו מאוזבקיסטן ללא רשיון, והיה גם משפט על זה.

Law Ho

New member
צודקת

וחוץ מזה יש גם את הקטע ששני זכרים (שניהם זכרים?) רבים על טיריטוריה ומתחילים להשתין בכל הבית לסמן את השטח שלהם וזה לא נפסק לעולם... הם תמיד ירצו אחד את השטח של השני... ולא תמיד ה"פזמניק" מקבל את החדש. כשאנחנו אספנו חתול הכלבה שלנו לא אכלה שלושה ימים כלום לאות מחאה!! ומדובר על חיה שמנה וטורפת בשר!! ולרדת עם שניהם למטה ואחד לא רוצה ללכת והשני הולך למקום אחר.. נראה לי סיוט!!! ובלי קשר, את לא חייבת הסברים והתנצלויות לאף אחד. עצם זה שאספת אותו זה יפה מאוד וכל הכבוד לך על זה... זה חוצפה לדרוש ממך לגדל כלב שבסך הכל עשית לו טובה ואספת אותו מהרחוב, קל וחומר שאת בטח גרה עם ההורים וזו לא החלטתך בלבד אם לאמץ אותו או לא.

Ana1 9

New member
זה כלב פקינז מעורב עם בובת פרבי

הוא נורא חמוד באמת , לפי דעתך הוא לא גדל עוד? הוא יישאר בגודל עכבר ?

Ana1 9

New member
שלחתי לך

בקצרה אני ארשום גם פה, אני אחכה כמה ימים כדי ליראות שהוא לא שייך לאף אחד קודם כל. כי זה די מבאס אם יש לו בעלים ובסוף אני אתן אותו למישהו, זה לא ממש יפה מצידי.

תבלונה

New member
אני מעוניינת לאמץ את הגור

אני מאוד רצינית ואשמח לאמץ ולהציל את חייו של גור הפקינז. אשמח אם תחזרי אלי בפלאפון: 0508328086 אנא ממך היתקשרי אלי במהירות תודה רבה!

Ana1 9

New member
אני מצטערת אבל... זה קצת מאוחר מידי

הגור כבר מצא בית.

למעלה