למנהל הפורום

גל ים..

New member
לפחות בילמי את פיך פעם אחת..

חתיכת מיקרוב שכמותך נתת לכולם לחשוב שמסרים הוא תפוז כתום,ניסית לבלבל את המוח בשם שלומי רביד,ואת ממשיכה בשלך כאילו כלום לא קרה או אירע.. מן ההיגיון ומן הצדק פעם אחת תסתמי את הפה שלך!! דרך אגב הצחוק בכל הודעה מראה רבות על האישיות המטורפת שלך עצמך.. ניסיתי להבליג בכל הכוח אך הגיע הזמן להוציא את האמת החוצה.... אל תנסי לבלבל את האנשים פה בעובדות כי מי שרובץ פה לא פחות ולא יותר גם כן באלף ניקים זו את!!!! עוד לא ראיתי טינופת כמוך בכל ימי חיי,מילא לטלי או גאיה יש שמות שקל מאוד לזהותן אך היא לעולם לא תדבר עם עצמה כפי שאת מדברת עם עצמך.. עשי בדק בית לפני שאת שופכת דם של מישהו..!! חתיכת נבלה שלא ברא אפילו השטן!!! דרך אגב גם ג'ושוע זה עוד ניק מפוברק שלך אז בבקשה את רוצה לשפוך דם של אנשים אין בעיה אני אדאג להעביר לפורום כל שם שאת תעלי בו וניראה איך את תראי.. ועכשיו טוסי לי מייד מהעינים !!!חתיכת זבל'ה

לא שטרחתי לקרוא את הברברת שלך ../images/Emo6.gif

אבל מן הראוי היה שאת הזבל שאת מורחת כאן, תשאירי בחנות העלובה שלך. תגרניות מסוגך מקומן בשוק. ופקודות תני לקליינטים... ואת הרי יודעת למה אני מתכוונת. הרגעי וחזרי למערה פרימיטיבית שוטה שכמותך.

גל ים..

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gifתגובה צפוייה יקירתי...

פשפשי בתוכך בנשמתך ובעיקר הסבירי לעצמך למה את נטפלת לגאיה????? מה היא עשתה לך ריבונו של עולם???? היא נפש בדיוק כמוך!! אז היא שונה ממך בדעות,בגלל זה מגיע לה קיטונות האשפה שאת יורקת עליה.. לכי לבדוק את עצמך במראה ובעיקר שנני לעצמך אלף פעם ביום,שלכל דבר בחיים יש גם את הטוב וגם את הרע!! הבלגתי הרבה מאוד זמן לאור התנהגותך המבישה אך הגיע הזמן להגיד את האמת והאמיני לי שכואב לי לראותך בצורה כזאת,כי את יכולה להגיע לרמות מאוד גבוהות ואת יורדת לשיא האשפה.. מן הדין שיכולת לקום ולהגיד שאת תפוז כתום ושלומי רביד ולא לתת שישפכו את דמו של מסרים...כואב עצוב לראות אדם במצבך מגיע לרמות האלו... שאי ברכה ותקני נפשך הפצועה.

חזרי לשוק תגרנית קטנה ופרימיטיבית

ושחררי את הפורום מנוכחותך המשמימה. סכמנו, אשת מערות?

טלי06

New member
כמה תיקונים לגל ים

היא בסהכ מאוד משעשעת אותי מנסה להיטפל- אוליי, אך לא נוגעת לי האמיני לי לקצה הציפורון הקטנה של רגל שמאל ו- לא , אל אינה נפש בדיוק כמוני, אני בספק האם יש לה נפש , ואם כן מה איכותה קיתונות אשפה? היא יורקת, לכל עבר, זה נכון, אך ממש לא מגיע אליי , בכל דבר יש את הטוב ואת הרע? לא בה. בה יש רק את הרע. איני יודעת מדוע את חושבת שהיא יכולה להגיע לרמות מאוד גבוהות לי די ברור שלא. אינה יורדת לשיא האשפה, שם היא נמצאת זה מקומה הטבעי "תקני נפשך הפצועה"? אין מזור לנפשה שאי ברכה? בתנך ברכה היא גם קללה. היא מבזה אך ורק את עצמה, הניחי לה להשתולל בטירופה עדיף לכולנו שהיא תוציא את זה כאן מאשר במקומות אחרים.

בנות להירגע.

אף אחת ואף אחד לא מורחים כאן זבל. את יודעת מה הבעייה שלך? את מגיבנית אמוציונלית סדרתית. ראוי לך ולכולנו שמפעם לפעם נבחן את עצמנו ונגיב רק בצורה רציונלית. החיים יפים יותר כשאנחנו כולנו מאוחדים בדבר אחד והוא לא להסכים אבל נעשה זאת בדרך רציונלית ונרויח כולנו.

טלי06

New member
יפה!

מגיבנית אמוציונאלית סדרתית שורש: מ,א,ס !! יפה, כלכבוד

mangoyarok

New member
תענוג לראות אותך צוחקת

תענוג לראות אותך צוחקת אל מול מותם של קציני צה"ל "חחח"

mangoyarok

New member
תענוג לראות אותך צוחקת

תענוג לראות אותך צוחקת אל מול מותם של קציני צה"ל "חח" החלפתי