למנהל הפורום

למנהל הפורום

ה"איש" הזה (?)...מסרים-גורם לזילות הפורום שלך,פשוטו כמשמעו.ראה,איך נראית איכות השלטון עקב נוכחותו. האיש נחסם בתפוז בניק המקורי שלו,ובגלל אישיות נמוכה פורץ לכאן שוב ושוב. הוא גורם לגולשים אחרים,כולל אני,לרדת מחוסר ברירה לתת-רמתו,כדי להתגונן מהזוועה. זה הכל-בגלל שנתת לו כאן קרנות מזבח להאחז בהם. אני פונה אליך בשמי ובשם עוד גולשים-שים כבר סוף לפארסה המזדנבת הזו בפורום שאתה מנהל. תרומתו לאיכות השלטון שלילית/אפסית,מעצם המצאותו כאן. אני מבקש ממך בכל לשון-תן לפורום הזה לזרום ולא להתעסק בשטויות שהוא הגורם היחיד להווצרותם. אין מדובר במעידה חד פעמית מצידו,אלא בשיטה,אותה העתיק כנראה מנסיונו בחיים. תודה.

ולתומי חשבתי שמדובר בנילישש/גאיה111

טלי06 ... ממש אותו הרזומה! בהבדל אחד היא מתקרצנת...ומסרים כותב בחן. ועצה ידידותית - רד מהעץ.

סליחה ?

את מה שאת טוענת לגבי טלי בקלות ניתן ליחס לך. אין שום חן בקללות ובאובססיביות שלו,ולא במגוריו הקבועים כאן-24 שעות ביממה. מה,אין לו בית ? וכשאני אומר שהוא גר כאן יום ולילה-זו מציאות. טובי הגולשים הלכו מכאן בגללו.

לי יש ניק אחד!

אינני מזדחלת כתולעת בניקים אחרים למקומות בהם נחסמתי. אינני מבלה כאן ימים כלילות ואינני מתקרצנת. אני מגיבה לקרציות. ידידתך הקרציה מבלה פה רוב שעות היממה כל שעות יקיצתה. ממש תיארת אותה חביבי. טול קורה... מה ההגנה הזו לך? תמהני

צר לי עליך יקירי ../images/Emo6.gif

אם הגוש הזה לך עילוי... מחזור של דברי הבל וצוולות גוואלד הזויות
. עילוי עלאק

טלי06

New member
נו זהו. אתה כל הזמן מוסיף לחזק את ד

דבריי. אתה שמכנה את כולם אהבלים, אתה הוא החתול שהזכרת

גל ים..

New member
בטנגו רוקדים שניים ולפעמים שלושה..

לכן דווקא למסרים נטפלת מרקי?? ראיתי את תגובותיו,והן בהחלט חודרות ותובעניות. אין לי מושג מה גרם שהוא יוציא קצפו על טלי,מלבד העובדה שהבנתי שהיתה הילולה בקומונה של רחובות על מותו של הילד המסכן. קשה לי להסכים עם טיעוניך בעודי רואה שדווקא הוא לא נכנס למשחקי הכוחות יעלי את טלי. לכן הפנייה הנרגשת לשוקי דווקא על מסרים לא מובנת לי. ראיתי גם את בקשתך ליעלי להפסיק אך זו בשלה,התלבשה על טלי וגם אם תבקש מליון פעם לא תרד ממנה. אומרים לאלוהים פתרונים לכן נעזוב את עניין מסרים ואת הריב הניצחי בין שתיהן ובעיקר יש צורך להתעלם. לא תוכל לחנך אף אחד כי זה כוחו של הנט והכוח שלו הוא בלגרום רע לפגוע ובעיקר להפנות את התסכולים הפרטיים לעבר דמות שבוחרים,אומרים שזה גורם למרגוע לנפש או לאדרנלין לעלות,מה שבטוח שמי שזה לא נעים לו פשוט יתעלם. הכוח בידיים שלנו או לענות או להתעלם ולהתבזות בפומביי. שיהיה בוקר טוב

את לא מתעלמת חביבתי ../images/Emo6.gif

את מנסה לבשל תבשילים באושים (בדקי במילון) ומצטרפת לטנגו... חזרי לחנות הסדקית שלך. ממילא פרט לברברת פרימיטיבית אינך תורמת כאן דבר! ואכן, התעלמות היא נהדרת. המשיכי להתעלם

למעלה