למנהל הפורום החרד

למנהל הפורום החרד

ידידי, לגבי האיזון התקציבי (במונחי החשבונאות של רשויות מקומיות) כן, גש אחר כבוד ליזהר, שב עימו ותקבל את מלוא ההסבר לגבי מקורות המימון של אבטחת ראש המועצה - המקור הינו ממשרד/ים ממשלתי, גש לבדוק ותקבל את מלוא הפרטים בכל מקרה ההתעסקות עם אבטחת ראש המועצה היא במקרה הטוב חוסר רגישות ובמקרה הפחות טוב, עזות מצח כי אני רוצה לראות מישהו שיאימו על חייו ועל בטחון משפחתו וילדיו (לא בחזית, בשטח אוייב, במלחמה, כאן בבית) והוא היה ממשיך בתפקיד, אז חברה, תתעלו על עצמכם או שמה אתם צריכים סולם לרדת ממנו (אני אדאג לסולם ולא אספר לחברה..), והחלו להתעסק בעיקר. לאלה שעדיין בכל זאת מבקשים לנבור ולהציק בעניין, או שתבואו לחוג בית, תשאלו ותקבלו תשובות כולל אסמכתאות במידה ותחפצו או שתקבלו פגישה אישית עם ראש המועצה בארבע עיניים אם אתם חוששים להראות בחוג בית של ראש המועצה או שתרדו אחר כבוד מהעניין. יוסי לוי

רולי10

New member
אני קוראת את מה שאתה כותב ופשוט מזועזעת../images/Emo4.gif

בהנחה שמה שאתה כותב כאן הוא אמת תאמיתה זה ממש חמור ביותר ההתנהלות של גולברי... לא זה שהוא ממומן מכספי משלם המיסים אלא זה שהוא משקר לחברים... הרי ברור שאם היה מבקש מהמועצה היו נותנים לו... זה הגנת חיי אדם... האם לשקר זוהי דרך חיך מר גולברי? מבאס לגלות ששיקרת לנו על השנים...

Master Stav

New member
האמת היא ....שאני לא מתפלא כבר על כלום .

אתמול נפל לידי חומר קריאה מרתק .... מבטיח בימים הקרובים לסרוק אותו ולהעלותו לפה לעיון כולם ..... גולברי מבקש אישור להעלאת מיסים בכדי לממן את השמירה עליו מזכיר לי את הרצון להעלות את היטל הביוב כדי לכסות את הגרעון בפרשת רמת אמיר מזכיר לי את ההתנהלות בעניין תקציב המועצה בו נללקחו מקרן ביוב כספים לכיסוי גרעון קיים מזכיר לי ומריח לי כהתנהלות לא תקינה !!!

אבטחת ראש המועצה-0נתון נוסף

לידיעתכם, מכיוון שהנושא המדובר הוא שמירה, וכל שירות שהמועצה או מי מעובדיה מקבל משולם ע"י המועצה ישירות, אין למוצעה אפשרות למקם הוצאה זו אלה מסעיף שמירה, כמו מתיקון גדרות של בתי ספר, תיקון מחסומי כניסה וכו". הכספים אכן יוצאים נתקציב זה אולם מאידך, "רזרבות השר" אותן מצליח ראש המועצה לגייס נכנסות גם הן לקופת המועצה והן כאמור עודפות על ההוצאה, לכן, בשורה התחתונה, מפעילות הגיוס של ראש המועצה נוצר עודף, גם מעבר לצרכי התקציב השוטף ולמענקי האיזון. יוסי לוי

shavitmass

New member
יוסי... מה שאתה אומר למעשה

שגולברי עושה את עבודתו...ואת הכספים שהוא מגייס לישוב הוא מוציא על השמירה שלו... אבל מכיוון שהוא מוציא פחות על השמירה של עצמו ממה שהוא מכניס לישוב אז זה בסדר (לשיטתך)... מעניין מה היה קורה בישוב במידה והשמירה על ראש הראשות היתה מתבטלת? היה לנו יותר משאבים אולי ל: יותר פעילות לקשישים, יותר כספים לסיוע לאוכלוסיות חלשות, יותר תקציבים לפעילות נוער במתנ"ס , יותר תקציבים לחינוך,,, או במונחים אקדמאים - שכמות הכסף מוגבלת....בחירה בחלופה אחת של הוצאה, הינה באופן מיידי ביטול של היכולת לבחור בחלופה אחרת. ולמרות זאת (גם פה אשמח לקבל נתונים). שביט מס (לשם השקיפות מספר 2 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן למועצה)

yonib1231

New member
אמשיך בקו של שביט

לדברי גולברי בפרוטוקול שהובא בפורום עלות האבטחה שלו נעה בין 80,000 ל-85,000 ש"ח בחודש. בוא ננסה לחשב כמה זה בשעות לימוד או כמה מלגות לסטודנטים, או כמה מדריכים ופעילויות במתנ"ס או כמה שאולי סוף סוף אפשר יהיה להשוות את התמיכה בנוער בצופים לתמיכה בנוער בבני המושבים. אבל לא - אבטחתו של גולברי (חשובה ככל שתהא) חשובה יותר מהילדים שלנו.

nirhob

New member
מה אתה רוצה, שיהרגו את ראש המועצה?

על החיים של גולברי יש איומים ואפילו המשטרה קבעה את זה ואל תשחק לי על המצפון עם ילדים. זרקו לו רימון על הבית, הרעילו את החתולים שלו, שמו לו כדורים. אני לא חושב שראש מועצה אחר היה נוהג אחרת.

Master Stav

New member
אכן גולברי מאויים

אין ספק בכך בכלל אבל מתוך רשימת 3 הדברים אני מוציא את החתולים מאחר וזה ניבדק והוכח כמחלה ( וירוס ) ולא הרעלה יש כמובן מסמכים במועצה וגולברי מודע אליהם ... מצד שני אכן צריך לאבטח ראש מועצה כל ראש מועצה באם הוא מאויים חרי המועצה במרתון טלפוני באותו יום של רימון ההלם אישרו את האבטחה בלי לחשוב פעמים כי צריך אחר כך ביקשו לבדוק תקציב והובטח להם שמשרד הפנים ישלם מה שהיה בעייתי משהו ( ראה הפרוטוקול שצירפו פה ) עכשיו חברי המועצה אינם מלינים על ההאבטחה אלא על הכסף שיוצא וחלקו שלא לצורך ( היום אין שום איומים ) ובצורה שזה נעשה ....קרי ללא מניהל תקין תחת מעטה של סיפורים והתנהגות המתאימה לתקופות חשוכות .

shavitmass

New member
חייו של גולברי חשובים !! אפילו מאד!!

זו לא הנקודה! הנושא החשוב הינו שקיפות, קבלת החלטות בצורה מסודרת ושקופה, ושינוי החלטות במידת הצורך. זה כל הענין ...האם הפורום התעלם מהבקשה להעלות מיסים?? מאותו פרוטוקול? האם הפורום שכח הבטחה של תרום בחירות של גולברי שלא להעלות מיסים? שלא יובן לא נכון !! אני מכבד את גולברי ואוהב לעבוד איתו!למרות שמעולם לא תמכתי בו בבחירות...תמיד , תמיד!! סייעתי לו עד כמה שיכולתי מכיוון שהישוב והדמוקרטיה חשובים לי באופן אישי הרבה יותר מהנושאים שבמחלוקת! טענתי העיקרית...אפשר גם אחרת וב-11 לנובמבר יש לנו את הזכות והחובה להצביע אחרת לראשות המועצה ולחברי המועצה. בברכה שביט מס (לשם השקיפות מספר 2 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן)

motisisr

New member
דירקטור עם ניסיון וגולברי שוב הצליח לבלף אותך

אני פשוט חולה על אנשים שמציגים עצמם כבעלי ניסיון ניהולי וציבורי מציגים קו"ח מרשימים ובסוף מגלים שגולברי שיקר גם אותם, שלח אותם למערכה הציבורית עם אמת שהיא הבלוף המושלם ואתה ניתן רק לצפות שאותם דיקרטורים מטעם הציבור, יודו בפה מלא "המלך הוא עירום"

yonib1231

New member
לא בושה להגיד טעיתי

מר יוסי לוי היקר, לאור הנתונים שהוצגו פה על ידי מיקי אקרמן ומסמכים חתומים על ידי ישי יצחקי ומשה ימין, הרי שהערותיך בדבר מימון אבטחתו של גולברי היתה מכספים צבועים שמתרתם היתה להקנות לנו, התושבים, בטחון רב יותר, ולא מכספי משרדי הממשלה, כפי שהצגת וכפי שגולברי היה מעוניין להציג זאת. צר לי עליך, אדם יקר, שגם בך גולברי מתעתע. כמו שאמרתי בכותרת הפוסט - עדיין זו לא בושה להגיד טעיתי. אני חושב שזה יתקבל בעין טובה בקרב כל קוראי הפורום. יוני

אבטחת ראש המועצה-תגובה

חברים יקרים, אני מבטיח שברגע שאראה שחור על גבי לבן, לא מכתבים מטעם אדם זה או אחר אלה מסמכי רישמיים של המועצה קרי, פרוטוקולים בהם כתוב חד משמעית כי בסופו של יום, בשורה התחתונה, היתרה מכספים שהביא ראש המועצה, מרזרבות שר, כל שנה, היו נחותות מהיתרות שבהן נעשה שימוש לאבטוחת ראש המועצה, אודה ואומר טעיתי. כך גם הדבר לגבי פרוטוקולים בהם נאמר כי התשלום עבור האבטחה נעשית ישירות ממשרדי הממשלה לגורמי האבטחה הפרטיים. המציאו ואומר. שנית, כל שנה, כן, כל שנה דאג ראש המועצה להביא מעל מלייון ש"ח מרזרבת שר לכיסוי הוצאות האבטחה של שלא עלו עד היום, במיצטבר על חצי מיליון ש"ח. אז מכאן ועד לבנות תילי תילים של "התנהלות כספית", שקיפות"..... המרחק הוא רב. בכל מקרה, ביום ד'-ה', כאשר תחזור המועצה לעבודה אדאג להעלות לפורום את החומר בדבר העברות הכספים השנתיות מרזרבות השר. מועדים לשמחה יוסי לוי

Master Stav

New member
יוסי ילד שלי מוצלח

כשכנים לשעבר ...אתה יכול לרדת מהמניריות של מנהל/ תקוותי של א יימחקו אותי וכדומה ....לא מתאים ... אנחנו מכירים הרי אישית ואתה יודע שאני תמיד אומר את שיש לי לא מאחורי פרגוד אלא ישר בפנים נכון ? לגבי שאלותי : גולברי מתהדר בתקציב מאוזן יעני אפס ....האמת היא אחרת ....מבטיח לפרט...בקרוב לגבי השמירה ....האלו מה זה פרה קדושה ? האם גולברי ביקש להעלות מיסים בכדי לממן את השמירה עליו ? פרטים כאמור בקרוב יוסי ... אני שמח שאתה כותב ....מאד אפילו מקווה שאתה קורא את התגובות בענייןש ל להבין ולא רק בעיניין של לענות קונטרא .... סתיו ... השכן ממספר 40 לשעבר

shavitmass

New member
פרטים לגבי השמירה

גם לי יש כמה פרוטוקולים בנושא השמירה.... אעביר אותם לעיונכם בקרוב
שביט

Master Stav

New member
שביט ...

אשמח מאד אם תעלה כול פרוטוקול ו/או מכתב הקשור למועצה לצורך השקיפות ... תודה איש יקר

Master Stav

New member
יודע ....על זה דיברתי ....../images/Emo13.gif

שוחחתי היום עם מספר אנשים יקרים אני שמח לומר שלמרות הבחירות לכולם נו טוב כמעט לכולם יש מטרה לפעולה תקינה ואיכותית של היישוב שלנו

האמת שהתוכן מתחבר לי עם הפנים -לא שכנים

אני בד"כ פותח את דברי ב"ידידים, "חברים" אבל מה לעשות, מהשכנות הקצרה ביננו לא צמחה "חברות", "ידידות" ומהתנהלותך היום אני מבין שחושי, שאינם מטעים אותי, לא הטעו אותי גם במקרה שלך.ולכן לא אפתח כרגיל. בכל מקרה אני מאחל לך (ולתומכי אקרמן שהרי אינכם "מקשה אחת") שתצליח להתעלות לראות חיוב בדברים ולא רק "קונטרות", מלחמות"....וכו" מועדים לשמחה ומערכת בחירות עיניינית וחיובית יוסי לוי

למעלה