למנהל הפורום החרד

Master Stav

New member
אכן כך לא צמחה חברות ו/או ידידות ...

ויש לכך סיבות טובות שלא פה המקום לפרט אותם הלא כן יוסי ? אתה מנסה לגרור את הדיון לכיוון אישי הרני לאחל לך כל טוב הוכחת מי ומה אתה אני מבין שחושי, שאינם מטעים אותי, לא הטעו אותי גם במקרה שלך.ואכן לא אוסיף
בכל מקרה אני מאחל לך (ולתומכי גולברישהרי אינכם "מקשה אחת") שתצליחו להתעלות לראות חיוב ואמת בדברים ולא רק "קונטרות", מלחמות"....וובמיבב אותם מוכר לכם הפטרון שלכם ב2 גרוש וחצי .

kirschi

New member
תגובה ליוסי

שלום יוסי, למיטב זכרוני אנחנו לא מכירים, אלא אם אני לא מצליח לחבר פנים לשם. בכל אופן, לאור הפוסטים ששלחת, התגובות שלך לתגובות לפוסטים שלך, ובעיקר לאור דבריך האחרונים, אני יכול להבין שהכל אישי, הכל על בסיס לא רלוונטי, והכל מתוך יצר שלא שייך למערכת הבחירות. בין אם זו נקמנות, טובה אישית, או כל דבר אחר, זה לא מעניין אותי. לא רלוונטי. מבחינתי, בכל אופן, מה שאתה מפרסם בפורום לא רלוונטי, וטעון ביסוס עובדתי. להבנתי, אם גולברי בעצמו יפרסם סרט שבו הוא מודה בפה מלא שהוצאות השמירה האישית מומנו מכיס המועצה, אתה עדיין תטען שזה טרם לאיזון החיובי של תקציב המועצה, ושכל חריגה תקציבית ניתן לשייך למיקי אקרמן. הכל אישי, ולכן דבר וחצי דבר שאתה מפרסם פה אינו לטובת היישוב. הכותב מביע את דעתו האישית על סמך הכתוב בפורום. כפי שכתבתי מעלה, איני מכיר אותך. אילן קירשנבאום, צורן

רחל 65

New member
רוצה לדעת מה צריך להיות התפקיד של מי שיקבל

רוצה לדעת מה צריך להיות התפקיד של מי שיקבל שמירה צמודה: על צפריר פדלון - איימו והשאירו "כדורים של רובה ציד", בכניסה לבית שלו, מה שיכול לפגוע בו ובתינוקת שלו. ואין עליו שמירה צמודה. לרכז נוער ומנהל מרכז הלמידה - איימו על חייו, ארבו לו, איימו על אמא שלו ועוד, ואין עליו שמירה צמודה. כל מי שדורך על המדרכות בקדימה נמצא בסכנת דריסה אמיתית מהפרחחים שמשתוללים שם עם האופנועים הקטנים שלהם והטרקטורונים - ועל אף לא אחד הציבו שמירה צמודה. לגבי איזון תקציבי בנושא האבטחה, במונחי החוק וההגינות וניקיון הכפים הציבורי, גש אחר כבוד, והתנצל, מפני שהאיש חרג מכל גבולות הטעם הטוב, הכלכלה הנכונה, המציאות וכל השאר. הוא העיד על כך בעצמו בדיון בועדה של הכנסת שסרבה לאשר לו אבטחה! אין לו תקציב ממקור חיצוני! הכל על חשבונינו.

למעלה