למנהלת

ואם אשלח לה גם.....

חיבוק
נישוק
ופרח
מה זה אומר עלי? וברצינות כעת, לטעמי ולדעתי האישית, דינה עושה כאן עבודה יוצאת מן הכלל. בל נשכח שעבודתה מתבצעת בהתנדבות (ללא כל תמורה) והיא מקדישה לכך שעות לא מעטות. אם היא מחליטה שעליה לחסום מישהו, כניראה שצדק בדבריה וזה מתבצע לאחר שיקולים לא מעטים במקרה זה, היא דואגת לנמק במסר אישי, את סיבת החסימה. לכן, אל לנו להתערב בשיקולים שלה בתור מנהלת פורום בסדר גודל שכזה. מה שכן הייתי מציעה, וכמובן שהנהלת תפוז לא חייבת לקבל הצעתי, שיתווסף אליה עוד מישהו/מישהי לעזרה בניהול. המשך יום נעים וניפלא לכולכם!

זה אומר רק שאני...

בוחר להיות בצד של האהבה, החיבוקים והנשיקות.. זה אומר שהכעסים, הויכוחים, והריבים הם לא שלי... הכל בחיים (כמעט) זה עניין של בחירה.. ואני את הבחירה שלי עשיתי.

Kטלנית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifלא בתוך ההודעה

דווקא בחוץ לך דינה היקרה מכל ה

אמרו לי הרגע שגם...

את אילן עיניים ירוקות חסמו! אני המומה! אני לא מכירה אותו אישית, אבל הוא נראה אדם מנומס וחביב ובעל דעות חכמות - למה חסמו אותו?

את מוזמנת להפנות את שאלתך

למי שצריך. ואם באמת יתגלה כי המקרים החוזרים ונשנים אינם עולים בקנה אחד עם הדרך שבה רוב הפורום היה רוצה שהוא יתנהל- יש דרכים.

טוב לאחר חשיבה מעמיקה

נמאס בהתעסקות הזו למי שיש בעיה בניהול של דינה שיכתוב אימל תלונה למנהלי תפוז והם אשר יחליטו מה מי מו כמה ולמה.

למעלה