למנהלת

כמו ../images/Emo177.gifבתוך החדר.

היא כל כך לא הוגנת המנהלת.תראי... היא יודעת שיש הודעות שהיא לא תוכל להסביר מדוע מחקה אותן,אז היא פשוט מחביאה אותן.זה המשחק שהיא שיחקה ב א ניר במשך החודשיים האחרונים. וזה למה התחלתי את כל המחאה שלשום. פתאום שמתי לב, לפני כמה שבועות שכל מה שהוא כותב נעלם!אני לא מתפלאת שאחרות ואחרים לא הבחינו בכך ולכן "כועסים" על הישירות שלו אני לא מכירה אותו חוץ ממסרים.ושוב מרשה לו לפנות ולבקש מחיקת הכינוי שלו מפה.ועוד משהו :גם קוקי 13 שמה לב לזה.זה לא שאני פרנואידית. ולא פלא שהו נחסם אתמול.זו שערוריה מה שהיא עושה דינה.ועלי כועסים על שטויות.

בעלת חיים היא א ניר למי שלא יודע

בעלת חיים היא אניר בניק אחר שמתפלא למה חסמו את ניר חחחח היא גם אומרת שגם קוקי13 שמה לב לזה שחסמו אותו והרי ידוע שאתם ביחד אז למה הקישקוש הזה?הוצאת חוזה על המנהלת וכל האמצעים כשרים? בהחלט חושבת שאתה מאחורי כמה מהניקים האחרונים כך שלחסום אותך לא יעזור לצערי ולצער עוד כמה פה שלא יודעים עד כמה אתה נמצא מאחורי העליהום הזה

הסבר קטן וחביב

שהמחיקון עובד הוא מוחק תגובה. בדרך נמחקות תגובות משורשרות תחת אותה תגובה שנמחקה.. לינק הולך אל לינק וזה נמחק..בלי שיש יכולת להוריד רק את דורית.. לא פגעת באף אחד..רק שירשרת לשירשור שנימחק. לא נורא. עם הזמן תילמדי.

מיכלי טעית הפעם

ההודעות שלה כלל לא נמחקו אלא שורשרו להודעה על עוז... בידקו לפני שאתם כותבים סתם דברים.

../images/Emo45.gif למחאה על הסגנון ../images/Emo31.gif לחסימות

פשוט לא יודעת את הפרטים ולכן לא יכולה באופן גורף להסכים עם כל הצעדים שננקטו. בלי שום קשר, לא מסכימה בשום עם ההתנהלות על מנת לשנות את המצב, ובטח שלא ידברו כך בשמי!!! ולך אנדי - לא היתה שום ישיבת board. לא כולם נעים בלהקות וצירים ועוסקים בהתארגנויות סטייל דבורה מקבלת מאחורה וחבורתה.

ילוטייל

New member
בסופו של יום בא הלילה... ואז שרביט

הקסם פעיל. אז אני רציתי לדעת מי זו דבורה. ומה קורה מאחורה. אני את הויכוח שלי עם דינה סיימתי לפני חודשים כשאמרתי שלדעתי אז זה היה "בונד" צודק. זהו. מה עוד אעשה? דרך אגב אם יחסמו אותי , מיכלי, אלך לי לדרכי. המקום הזה לא כל כך חשוב לי שזה מה שיפריע לי. הכרתי כמה אנשים טובים כאן ואשאר איתם [ן] בקשר גם אחר כך [אני מקווה]. ובינתיים פתגם: גבעת חלפון אינה עונה...נה..נה.

אוי לא רק שלא יחסמו...

בחייאת אני דווקא מאוד אתגעגע... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...עוד חיוך קטן על הבוקר..

דבורה...

נשמרת אך ורק למצבים נואשים... מתי כבר אין ברירה ודובשה יבש... רק אז היא מוזכרת. ת'יודע...מן נשק כזה...ככה בקטנה... לא ממש גדולה. חכה עוד קצת...לא הרבה עד ירתחו המים... והלבה תשתפרץ לה...במלוא הדרה... או אז תבין. סבלנות יש?

ילוטייל

New member
כן המפקדת.

רק אם זו באמת תהיה דבורה-מאחורה. כל דבורה אחרת לא תתקבל. עמוד.. נוח.

N D R

New member
למה את עונה לי על מה ששאלתי את

"בדרך"? כל מה שאני טוען הוא שיש לשים סוף לחסימות. צריך להתמודד עם הארועים ללא שימוש בנשק החסימה והאיומים במסרים בלי קשר לפרטים כאלו או אחרים שידועים לך או שלא. היו מספיק מנהלי פורמים שהתנהלו אחרת והצליחו. אם את מסכימה עם זה אז אנחנו תמימי דעים.

אני עונה כי בא לי ../images/Emo70.gif

וכי לי לגמרי ברור למה התכוונת. אנחנו לא תמימי דעים! אני לא יודעת את הפרטים ולכן לא גיבשתי דעה. לא הייתי רוצה שנשק החסימות יהיה כלי לפתרון בעיות, אבל זהו כלי שקיים למקרים מסויימים. האם המקרים הללו ארעו כאן? לי אין מושג. אני מלינה על הסגנון ורק על הסגנון.

N D R

New member
איזה סגנון?

אסור למחות על כך שחבר פורום נחסם? ניסיתי אתמול לעשות זאת עם הרבה רוגע והומור. אולי הייתי טיפה ציני (אבל הרי זה מקובל כאן) ובשום אופן לא באופן משתלח. ומה קרה? המחאה שלי נמחקה. ולמה נמחקה? מכל מיני סיבות שאין להן קשר למחאה עצמה ושלא קשורות למה שכתבתי. אולי תסבירי לי לאיזה סגנון לקוי את מתכוונת?

הסגנון הלקוי שאליו התייחסתי

הוא בדיוק בהודעה שמעליה כתבתי את תלונתי המקורית לגבי "זיהום" הפורום, ולא מתייחס לשרשור שלך. אם כי, בוא לא ניתמם. יש פה תמונה כוללת שלתוכה הוא נפתח, ולכן זה היה בבחינת הוספת שמן למדורה. האם פנית לדינה לקבלת הסבר לגבי חסימתה של אילנה או שהחלטת מראש שהיא מחייבת מחאה? את שאר ההסברים והשאלות תפנה לכתובת המתאימה - לא אלי. בשמי אף אחד לא ידבר בסגנון של מבקר המדינה!!! גם דמגוגיה ושימוש בגיבוי הרוב בלי שיש לך את הגיבוי הזה באמת הוא סכנה לדמוקרטיה!!!

תגידי..את תמיד כזו כבדה?

אז נאמרו דברים והיה לגיטימי מה שנאמר..ובאמת לא עבר על שום חוק הפורום.. אז למה המתקפה הזו? קחי את החיים בקלות..וחייכי..

למעלה