למנהלת

ב ד ר ך

New member
נו.. אז אנחנו תמימי דיעים

אני גם אוהבת חריפות והומור ושנינות.

למנהלת ../images/Emo124.gif {2}

למה את ההודעות שמצדדות {בעד} בגולשים שחסמת, את משרשרת ל OFF, ואז האחת שמצדדת בך את משאירה בדף הראשי ? אולי תנעצי אותה ודי ? 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 תודה.

המורי

New member
אם רון וענת חברים של המנהלת

זה לא סיבה לנבל את הפה! רון וענת תורמים הרבה מאוד למקום הזה וכן ירבו כמותם!

a n a t i 3 3

New member
אבל למה בניק בדוי../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

התמיכה שלנו בדברי "בדרך" היא ללא קשר לחברות או כל קשר אישי אחר
אנחנו גם חברים של המון מפה שחושבים אחרת מאיתנו. דינה עושה עבודה נפלאה ועל כך אנו מודים
בכל מקרה... ת ו ד ה גם לך

למה מחקו את ההודעות שלי?

לא פגעתי באף אחד וגם לא התבטאתי בצורה לא מנומסת! זכותי להגיד שלדעתי זו טעות לחסום את ניר ואת אילנה. מה הבעיה? תגידו שזו לא טעות, הסבירו, ובזה נשלם העניין. גם אני בדרך להחסם?

חיפשתי היטב פעמיים!

לא שורשרו - אלא נמחקו. שתי הודעות ששמתי בשעה האחרונה - אחת על אילנה ואחת על ניר! למה למחוק? למה אי אפשר לנהל דיון מכובד? לי כואב שמחקו אותם! הם חברים שלי! גם אם הם לא חברים של חלק מהחברה פה... הם עדיין חשובים לי. דעתם חשובה. הדבר החשוב ביותר בדמוקרטיה היא הגנת דעת המיעוט, ויש תאוריות שונות המסבירות מדוע יש אינטרס לרוב לשמור גם על דעת המיעוט - אחת התאוריות מדברת על כך שהחלפת דעות בעצם מפרה את החברה. אז בהשלכה לכאן, גם אם דעותיהם לא מקובלת על מאן דהו, אלו עדיין דעות חשובות. ומפרות ביותר את הפורום. מה גם שהם לא פעלו בניגוד לתקנון תפוז, אז אני ממש לא מבינה. אם ההתבטאויות שלהם היו חריפות (???), אז ניתן היה לפעול בצורה אחרת לדעתי. זבל כמו נועם משאירים ועוד מסבירים שהוא מפרה את הפורום בחרא שלו! אבל את אילנה וניר חוסמים...

דון קיחוטה..כבר לא קיים במציאות

חבל על האויר שלך אנרגיות וכדומה. שרביט ה
ימשיך לפעול כהרגלו

מצוטטת

New member
את יודעת.......

עיקביות זה שם ה
אז מכבדת לך את הטיעון השאלה כמה זה מחייב גמלך כי לפחות כאן..... לא בממש מצאתי מילים "מפרות" והתבטאויות עליהם את מלינה לגבי האחרים וזאת כמובן מבלי לגרוע באמיתות כוונתך

למעלה