למנהלת

מה זה רלוונטי לדיון עכשיו?

לא דנים עכשיו בי ובכבדות שלי/בחיוכים שלי. אלא בעיקרון מסוים ומצב מסוים שכנראה מטריד את כולנו? אחרת לא היינו כותבים.

אוקי..בוא נהייה לרגע רציניים

אתמול כתבנו דברים שמפריעים לנו. כתבתי גם אני. לא היתה שום פגיעה או עבירה על חוקי הפורום. הבעתי את דעתי כמו שאת עושה כרגע. זה נמחק. השרשור שפתח NDR..לא מדובר בו רק באילנה. מדובר בשרביט
שעובד שעות נוספות מתי שמתחשק לו..איך שמתחשק לו..אין שיוויון..יש אפליה בין כותב לכותב ואיך שניראה למנהלת. אולי מפאת חוסר זמן אולי בגלל דברים אחרים. ואם זה המצב..שתקח עוזרת. יש רצון שמחיקות וחסימות אם מתבצעות שיתבמעו בצורה נכונה על פי חוקי הפורום ולא מתי שמתחשק ..הבנת? וכיוון שלא היית כאן לאחרונה..אולי לא ראית..וזה מקומם.. אז הינה לך עוד הודעה שהולכת להמחק..

גם כשמקומם

יש דרך ויש דרך. ושוב - לא מתייחסת ספציפית לשרשור של אתמול, או לכל שרשור בודד אחר כארוע נפרד ומנותק מרצף ארועים. אישית, לא אוהבת מחיקות למעט מקרים מסויימים. אני כאן 3 שנים - פעם אחת פניתי בבקשת מחיקה ונעניתי מיד ועל כך אני מודה. בודאי שלא רואה טעם בחסימות. עזבי צדק, זה לא עוזר ולכן לא שווה לדעתי להשקל כאופציה. אז בבקשה מיכלי - משהו מקומם אותך - תפעלי לשינויו. אבל לדעתי, וזו דעתי בלבד, אם ההתקוממות גוררת התשלחויות אישיות ועליהום מאורגן - לא זה הדרך, כה אמר ז'בוטינסקי...

אז

זבוטינסקי אינו מורה נבוכים..אל כך בטח יש וויכוח. אין ויכוח כאן..אל חסימות ומחיקות שלא לעיניין. יש איפה ואיפה. לא פעם ראשונה עולה הנושא הזה כאן. ואין מזור. יש אנשים שנחסמו על לא עוול בכפם יש אנשים שלא נחסמו..כמו נועם לדוגמא..וזה בסדר..הוא עדיין כאן.איש שעבר על כל חוק וחוק בפורום הנ"ל ואחרים. יש אנשים שלא פוגעים ונמחקים..ויש כאלו שפוגעים..ונשארים שעות על גבי המסך כדי שההשפלה תיראה .. אז: אם אין למנהלת זמן..שתקח עוזר/ת לנהל את הפורום.

N D R

New member
מי השתמש בגיבוי הרוב?

בתור אזרח במדינה, אם אני לא מרוצה מהתנהלות העומדים בראשה, אסור לי לכתוב על כך או לדבר על כך במקומות שונים? אם ידוע לי שיש עוד אנשים שחושבים כמוני אני לא יכול להשתמש במונח "לנו" או "אנחנו"? אני חייב לסגור כל דבר עם הקודקוד? אז אני חושב שלא. מותר לי להביע דיעה גם בלי לברר דבר. מותר לי להתנגד למדיניות חסימות גם בלי להסביר מדוע מותר לי לשאוף לסביבה דינמית שמאזנת את עצמה בה אנשים לא יפחדו להביע את דעתם. וזו סכנה לדמוקרטיה????? ד"א, אני לוקח את הכל בקלילות רבתי (אם למישו כאן יש ספקות וקורא את כתבי אחרת
)

N D R

New member
עכשיו ראיתי מיקוד

העניין הוא שכבר נדמה היה לי שאבד הכבוד לדיעה הפרטית.

היכן שאובד הכבוד לזולת

כולם אוכלים אותה. ולכן אני מתייחסת לתופעה, ולא מוכנה לתת לה יד בשום אופן. ולכן לא הייתי מגנה את דינה באופן אוטומטי, כי כן היו פגיעות אדירות בכבודה כאדם. אז אני נגד להלחם למען עקרון בדרך שסותרת את אותו העקרון עצמו.זה הכל.

אבל זה בדיוק הענין!

החסימות משמשות כנשק ואני לא מסכימה. אני לא תוקפת את דינה, ומאוד מעריכה את הזמן שהיא משקיעה במיהול הפורום, אני רק חושבת שהפעם היא טעתה - אין לחסום חברים שלא עברו על תקנון תפוז. ועוד, נועם , לדעתה לא עבר על תקנון תפוז... בכלל לא. הגועל שהוא מביא לפורום שלנו! הרמה הירודה וההשפלה לכל אישה באשר היא - זה בסדר, זו לא עבירה על תקנון תפוז....

כן. פשוט, לא?

להשפיל אישה באישי זו עבירה על תקנון תפוז ועילה לחסימה. להשפיל את כולנו קבל עם ועדה זו רק דעה?

אוקיי

אז את בעד חסימות כשיש עברה על תקנון תפוז. אני אישית - לא ממש. אבל איש באמונתו יחיה. עכשו רק שאלה: מדוע הבעת תמיהה על חסימות אחרות? האם את יודעת את הסיבות לחסימה והגעת למסקנה שלא היתה עברה על תקנון תפוז?

למעלה