למנהלת שלום..

ידע אישי חינם.

המחזמר האחרון, שהעלה גודיק. היה "הלו דולי" עם חנה מרון. נסיון נוסף עם " הסוסים שיוציאו את עם ישראל מהבוץ" הוא שקע בבוץ. סיים את חייו, כמוזג בירה, לערלים, בפאב עלוב, בנמל האמבורג. עני מרוד. למה יודע? גרושתי שתחייה, נבחרה לצוות הרקדניות, במחזמר "הלו דולי". וויתרה ברגע האחרון. תחושת בטן. חשה שמשהו רקוב, בממלכת דנמרק.

אתנה33

New member
ועוד קצת על גיורא גודיק

האיש הקים את התאטרון המיסחרי המצליח ביותר שהיה בארצנו הקטנה תאטרון גיורא גודיק. הפיק בעיקר מחזות זמר בין הידועים ביותר: קזבלן גבירתי הנאוה חמש חמש פפא לאון הלו דולי אי לייק מייק כנר על הגג - המחזמר המקורי! בזמנו גדולי השחקנים השתתפו במחזות אותם העלה. הסתבך ופשט את הרגל ואיך לא? ארז את מטלטליו ונסע לארצות הברית שם גם לא מצא את מקומו ומשם ככול הנראה לפי המידע שסיפק כעת בן אהרון סיים את חייו בהאמבורג.

mמוש

New member
אלמנתו: אדית גודיק

הציגה לפני חצי שנה בערך בתערוכה במוזיאון רמת גן - תערוכה משותפת לה ולבן זוגה לחיים שגם הוא אמן.

טרה10

New member
כן נכון..לא יודע..איך ברחה לי שנה.

והמספר 38 באמת נראה לי חשוד. מה קונים לחדוה..יש הצעה.?

טרה על תקן יועץ לעינייני מתנות..

אז.. הואיל והשמחה היא משותפת לשניכם, במקום לקנות מתנה אישית אולי תיזום משהו לשניכם.. כמו קונצרט, הצגה+ארוחת ערב במסעדה טובה או איזה סופשבוע שיחזירכם לירח הדבש? זה מה שהייתי מעדיפה לעצמי.

טרה10

New member
פה בנגב יש מכסימום קפולסקי..

מזכירה לי את א.ב.יהושע בספר ´השיבה להודו´ ..שהולכים לבית של הסבתא כדי לשנות מקום.

´גזמת לגמרי !

רד לים המלח. קח, איזה סוף שבוע, במלון "נובוטל" החדש. לא הייתי שם מאז, סיימו את הבניה. ספר לי איך הריצוף? בעיקר בספא. הכל בסדר? שם? אתה מבסוט ממני?

magy

New member
טרה,

אמנם לא רואים את פיה של הנערה........אבל נא להשוות בין שתי התמונות את הנשים ......רואה משהו???????????

magy

New member
אז למה זה מצחיק אותי כיום?

לראות שני ילדים בני עשרים וכלום, משחקים באבא ואמא? ממש מגוחך, יש כתבה בעיתון שתוכנה הוא :איסור על נישואי נשים מתחת לגיל 30. חכם מאדדדדדדדדדד

magy

New member
אני מקווה שאתה עושה הכנות

להגיע למפגש , טרה............ אחרת, תהיה באחוז המאד נמוך של לא משתתפים

למעלה