למנהלת שלום..

טרה10

New member
למנהלת שלום..

הצעה לסדר.! לאחר יום-יומיים של דיונים וז..שכל למכביר..לא חוזרים לנושא שעליו נכתב ובו עסקו בפורום. כי העסק מתחיל להעלות עובש..! כן הבינו, לא הבינו, מה הבינו. לא חשוב, צריך להתקדם.!

magy

New member
לא הבנתי , טרהההההההההה

אבדוק את תשובתך בבוקר................ בעברית קלה.....בבקשה

טרה10

New member
נגיד שמדובר על אסלות..הרי זה

בס"ה מעשה יום יומי..אז מה, כל שבוע הוא יחזור..לכאן.? או ענין ´רדיפת המזרחים´ מכסימום שלשה ימים.! או שלמה ארצי..כל יום כל היום..? צריך לעבור לענין חדש.! זו רק הצעה שאת לא חייבת לקבל.! [נבדק]

טרה10 - עלית על

הבעיה נושאים חדשים. נדמה כאילו סקרנו את רוב הנושאים הנוגעים לנוסטלגיה. ואם מתחילים לסטות - אז מגיעות צעקות על קשקשת... בעיה... נראה לי באמת ששנינו זיקני השבט... תגיד זכור לך מה קיבלתם לחתונה - הכוונה למתנות החתונה? התחתנו בשנת 65 באולמי גיל בפ"ת, 5 נגנים שעשו שמח - החתונה נחשבה למפוארת בקריטריונים של אותם זמנים, אבל נחשבת ל"חתונת עניים" בהשוואה לפאר והנצנצים של "ההפקות" היום. נו אז ספר על שלך?? ואולי גם אחרים יספרו ונפתח נושא חדש שירחיקנו קצת מפוליטיקה ומבעיות עדות.

magy

New member
זוכרת את המקווה?

ספרי את החוויות על המקווה......אחר כך החתונה...... אחר כך ירח הדבש אחר כך המתנות..................... מקוווה הציפורניים הרבנית הקפיצה למים.......בלו בלו בלו...........

שקדי

New member
הדבר היחידי ש..........

אני זוכר מהחתונה הראשונה שלי זה שעד הבקר ספרנו את הכסף למחרת היה לי חום ארבעים מעלות וביליתי שבועיים בבית חולים עם דלקת כליות שלקח לרופאים 12 יום לאתר ואז טיפה אנטיביוטיקה.....ונהיתי כמו חדש פתיחה ברגל שמאל.................................

ממש לא ../images/Emo10.gif

סתם מקום מדכא ברח´ שלוש בתל-אביב. אצל יוצאי טורקיה המקווה הוא חזרה גנרלית לנשים לפני החתונה. כל נשות המשפחה הולכות עם הכלה והשמחה גדולה. אבל יש לי אנקדוטה על חזרה גנרלית לחתונה בארה"ב וזה הולך כך: בארצות הברית נהוג לעשות חזרה גנרלית לפני החתונה. בחזרה אחת כזאת, ערב לפני החתונה, ניגש החתן אל הכומר שעמד להשיא אותו למחרת והציע לו הצעה חריגה: "תראה, אני אתן לך 100$ אם תהיה מוכן לשנות קצת את הטקסט. אני אודה לך אם כאשר תגיע לחלק של מבטיח לאהוב אותה ולהיות נאמן לנצח וכ"ו, פשוט תדלג על זה." הכומר ההמום, ששטר ה – 100$ נדחף לידו בכוח, לא ידע מה לעשות ועזב את המקום במבוכה. למחרת, בטקס החתונה, כשהגיע זמנו של הבעל לשאת את נדריו כפי שמכתיב לו הטקסט, הסתכל הכומר ישירות לתוך עיניו של החתן והקריא מן הכתוב: "האם אתה, מיסטר סו אנד סו, מתחייב להשתטח לרגליה של אשתך, להגיש לה ארוחת בוקר במיטה כל בוקר, ונשבע כאן בפני אשתך ואלוהים שכל חייך לא תיתן עינך באף אשה אחרת כל עוד שניכם חיים? " החתן השתנק אבל כשראה את מבטי כולם נעוצים בו, אמר בקול חלוש "כן, אני נשבע", ואז רכן לעבר הכומר ובלחש אמר לו בכעס: "חשבתי שהיה לנו הסכם קטן בינינו.." הכומר שלף מכיסו את שטר 100$ והחזיר אותו לחתן. "היא הציעה לי הצעה נגדית טובה יותר.." התנצל בחיוך..
כסף יענה על הכל... (כמעט)

חונה,חחח..../images/Emo151.gifמגי, בלו-בלו-בלו..?

הבנתי/ו נכון ת´בלו-בלו-בלו וטיבו

שילה1

New member
המקווה?????

אחת מהטראומות של חיי...דווקא אותי הטבילו איזה 3 פעמים...כל פעם 7...דווקא עלי מצאו כל פעם שערה..דווקא לי היו ציפורניים ארוכות....ולבסוף?פתרתי הבעיה עם תרומה צנועה לבלנית..שאם לא כן עד היום הייתי מוטבלת....ובמים קרים!!!

שיא חדש: קשקשת בעניין קשקשת ../images/Emo15.gif

אין גבול לקשקשת: הנה, אחרי אין-סוף הסברים והדגמות מה היא בדיוק קשקשת - מסתבר שבכירי הקשקשת עדיין לא הבינו מה פירוש פורום אינטרנט - ומהי קשקשת, כי הנה את טוענת פתאום ש"אם מתחילים לסטות (מנוסטלגיה) - אז מגיעות צעקות על קשקשת...בעייה...". אז במיוחד בשבילך - פעם נוספת - והפעם בעברית קלה: אל תטעי: הקשקשת אינה נגזרת בהכרח מ ה נ ו ש א שעליו מקשקשים - אלא מ ה א נ ש י ם המקשקשים את הקשקשת שלהם - בכל נושא. כבר נאמר פה רבות, שבהחלט מותר - אולי גם רצוי - לדבר על כל נושא אחר בנוסף לנוסטלגיה - ואומנם מעולם איש לא טען כלפי שום נושא, שהוא בפני עצמו - מהווה קשקשת. מה שנטען הוא, שהבעייה היא לא הנושא - כפי שאת טוענת בטעות - אלא הקשקשת האישית של הקשקשנים - גם בענייני נוסטלגיה וגם בכל נושא אחר, ותמוה שלא זכור לך כמה פעמים כבר הובהר ההבדל בין פורום אינטרנט הפתוח לציבור ובין טקסטים של צ´ט והודעות פרטיות באימייל או במסרים (לאנשים המחפשים חברה ולא תוכן). כל הודעות הבוקר-טוב, לילה טוב, קמתי-התלבשתי-התרחצתי, הלכתי, חזרתי, חשבתי, התעטשתי, חלבתי, עשיתי פיפי, התרחצתי - וכל שאר הודעות הקשקשת הבנאלית הזו - אפילו בענייני המיפגש - יש לי מקום באוטו, אין לי מקום באוטו, כדאי לך לבוא, לא כדאי לך, כן כדאי לך, יש אוכל, אין אוכל - בקיצור: כל ההודעות המיותרות האלה הגורמות לך כנראה להתרוממות רוח מיוחדת - מקומן בתיבת המסרים או באימיילים הפרטיים, פשוט מצחיק שאנשים מוכנים להנציח את השטויות האלה בפורום כתוב - ועוד כמעשה שיגרה, כשההודעות האלה מהוות את עיקר פעילותם בפורום. אז שוב: קשקשת היא קשקשת הנכתבת על ידי אנשים - והיא אינה קשורה בשום נושא. כל המקשקשים - מקשקשים הרי את הקשקשת שלהם בכל נושא. לכן הטענה שלך, כאילו "נגמרו הנושאים" - היא קשקשת בפני עצמה. הכלל הוא פשוט: יש לך מה להגיד, מה להגיב - אהלן וסהלן: תגידי, תגיבי, רצוי כמובן שגם נלמד פעם משהו חדש שלא ידענו או לא חשבנו עליו קודם; אבל סתם לקשקש ולקשקש ולקשקש ("איזה יופי"... "אהבתי"... "בוקר טוב"... "הלוואי שלא יהיה פיגוע"... "יש לי מקום באוטו"... "מה שלומך" וכיוצ"ב קשקושים עם אייקונים צבעוניים) נו, באמת. איזה ערך יש לקשקשת הזו. מה זה נותן לך, חוץ מאשר להצית קשקשת נוספת המדרבנת אותך שוב להמשיך בקשקשת שלך. וכרגיל - אל תקחי את זה אישית. הדברים, כידוע, מיועדים לא רק אלייך, אבל אם רק תשתדלי - אין ספק שתוכלי להתגבר על הצורך הזה, ולהוות דוגמה למופת לקשקשנים אחרים. אגב, עצם הטענה שלך שהנושאים "נגמרו" - היא כשלעצמה קשקשת. הנה, לגמרי במקרה השמיעו הבוקר ברדיו כמה שלאגרים מתוך מחזות זמר שהועלו כאן, אבל את היית עסוקה באותם רגעים בכתיבת קשקשת. בואי נשמע מה יש לך להגיד על גיורא גודיק, למשל. עליו, למשל, עוד לא דיברו פה מעולם, למרות שהוא שווה כמה גרם של נוסטלגיה. או שעדיין את משוכנעת שנגמרו פה כל הנושאים?! שבת שלום והלוואי שלא יהיה פיגוע.

אלומיניום יקירי../images/Emo25.gif

כל כך אוהבת את מכתבי האהבה שלך. מרגש ומחמיא שאתה קורא בשקידה את הודעותי, שומר אותן על לוח ליבך ומגיב באריכות. חתום ב- נשיקה| חונה.

שקדי

New member
אחחחחח איזה סלואו זה היה חונה......

זוכרת את חתום בנשיקה????? ואיך אפשר לא לזכור להיט ענק......עם כל החומרים בדיוק במידה הנכונה געגועים זכרונות אהבה תקוה מלנכוליה סתיו ומעל הכל מוזיקה מטריפה ומשכרת........ממש חתום בנשיקה

now we got to say good bye for the

summer....... יש דברים שאי אפשר לשכוח... חשבתי שבקיבוץ רקדו אר הורה, הייתם סלוניים כבר בשנות ה-60?

שקדי

New member
האמת.........לא כל כך.........

ורק במבט יותר מאוחר אני מבין מה הפסדתי אז ומה הרויחו האחרים........... ריקוד הסלואו הראשון שלי היה כשכבר הייתי בצבא כלומר 1966 וזה היה לצלילי טומבלאנאג´ של אדמו........... זה היה בחדר פרטי של מישהו שלא היה הולך בתלם והיה לו פטפון שהיה אז מצרך מאד נדיר במקומותינו האורות היו עמומים ובת כתה שלי שהיתה גם בחופשה הזמינה אותי ולא ידעתי בכלל מה עושים.....אבל היא כרכה את ידיה סביב צוארי ויותר אני לא זוכר כלום חוץ מעונג מתוק שלא הרגשתי קודם ובושה שמא היא מרגישה את האקדח בכיסי......כלומר ליד הכיס..... היו זמנים....................

../images/Emo13.gif האמת....

קטע מביך גם לבנות. על הסיטואציה הזו סופרו המון בדיחות. כמו ההוא שמחזיק בכל כיס גזר. הבחורה פוגשת בגזר בצד ימין, בורחת לצד שמאל, גם שם הגזר מרביח אותה ואז באמצע היא פוגשת את הדבר האמיתי.

magy

New member
אף פעם לא הרשיתי להצמיד אותי

עד כדי כך שארגיש כלי נשק..... בחורה טובה לא הרשתה הצמדות.......... אחר כך, בעיקר כשכבר הייתי נשואה שנים רבות, ´תקלקתי. עדיין לא השלמתי את כל החסר......

magy

New member
היתה צעירה בכנרת , אשר בגליל

כל היתה שרה שיר אחד --------(לא זוכרת) כל היום היתה שרה שיר אחד היא רק ידעה ש..... היתה צעירה בכנרת אשר בגליל

למעלה