למנהלת הפורום

a n a t u

New member
מסתבר שיש אנשים

שסתם מתנגדים לדברים, העיקר כדי לעורר ריב ומדון. הרי יכולת "להחליק" על העובדה שגבר נכנס לפורום וכתב פה. יכולת, אבל בחרת לעורר מחלוקת והרבה גועל נפש מסביבך. או שמשעמם לך בחייך ואת זקוקה לריגושים, או שהתכסחות עם אחרים מזינה אותך וממלאת אותך באנרגיות. ובדומה לחברתך המכשפה, גם הכינוי שלך תואם בול את האדם שאת - זבל.

יש להניח שההודעה הזו תישאר כאן לנצח

כי הרי מותר לקרוא לאנשים שלא מכירים בשמות ... אבל לעניין, יכלתי להחליק על זה... אבל לי בתור אשה מפריע שגבר משתתף בפורום לסביות..ובמקרה שלו, יש פורומים יותר מתאימים, כדוגמת פורום טרנסג'נדרים, אני בטוחה ששם יבינו הרבה יותר טוב את מצבו. יש להניח שאף יש שם אנשים שחוו את התהליך...ויוכלו לייעץ לו ולא רק להעצב בשבילו...
דרך אגב, אשמח אם המכשפה תהיה חברה שלי...ממה שקראתי אותה, היא אחלה בחורה... אולי עדיף שכולנו נחליק על כל נודעה שתיכתב כאן...זה יביא את הפורום למקום שכולו טוב...

a n a t u

New member
אז כנראה שזה נוגע אלייך

אסור לשפוט. רק כשמדובר באחרים.

FunkyFresh

New member
רק לי זה מפריע

שrealnowhereman בשלביה הראשונים בלהזדהות כאישה ויש כאן כאלו שלא מכבדות את זה? ועוד מילה לחתולה, אם אני אישה ששוכבת עם נשים ופעם אחת שכבתי עם גבר? אני לסבית? ואם זה פעמיים, שלוש ארבע 50? אני לסבית? אם אני שוכבת עם נשים ומתאהבת בגברים? אם להפך? בחייך החיים מגוונים יותר מהגדרות שטוחות וחסרות משמעות בחיים האמיתיים. מה שחשוב זה האדם מאחורי ומה יש לה לומר.

פאמקי

New member
ושוב הגעת כמשב רוח מרענן...

לא, לא רק לך זה מפריע. ואת כנראה- רק קצת לסבית, או... חצי לסבית, או... (וזה הטוב ביותר ששמעתי) "את לא לסבית אמיתית!". אנחנו, במו ידינו, הורסות לעצמנו, האויבות הכי גדולות שלנו. כי אלו משפטים של לסביות!

FunkyFresh

New member
אני חושבת שזה חלק

טבעי מהתבגרות של קהילה. שאנחנו מוגדרות לפי השונות שלנו וטבעי שבשלב הבא השונות היא לא הדבר היחיד שיגדיר אותנו, כלומר כמו שכתבתי איפה עובר הגבול בהגדרה ה"לסבית האמיתית".

תזכירי לי מתי ואיפה הגדרתי לסבית מהי...

ואין מה לעשות..אני לסבית..בין אם מישהו מגדיר את זה או לא..כזו אני. אני אשה שאוהבת נשים ושוכבת עם נשים ומנהלת חיי זוגיות עם נשים (ולפני שיקפצו כאן...לא עם מספר נשים במקביל..כל אשה בתורה..) ועדיין אני חושבת שאין מקום לגבר מכל סוג שהוא בפורום נשים... אבל מכיוון שהוא פתח בלוג , יש מצב שהוא יסתפק בלשפוך את לבו שם..
ודרך אגב, הוא כבר לא אשה לסבית כלואה בגוף של גבר...עכשיו הוא הומו...או טרנס.. ונראה לי שהוא ימצא מקום תומך בפורום השכן..

FunkyFresh

New member
אני מבינה שאת חושבת כך

אבל את מתמידה להתעלם מהבקשה של realnowhereman להתייחס אליה בלשון נקבה, זה בעיני מאד לא מכבד ומנומס בלשון המעטה. אני אוסיף את משנתי לענין הפורום- אני ברמה העקרונית לא אהיה שותפה תורמת לפורום שבו בצורה גלויה בוטה מדירים אנשים שמעוניינים לתרום לו ובו בצורה חיובית. כך שאם realnowhereman מעוניינת לתרום לפורום או להתעייץ היא מוזמנת בעייני, גם היה מדובר בגבר. אם מדובר בגבר שכל מטרתו היא לפגוע לקלל וחלל את מהות הפורום, אז בעיני מובן שהוא לא רצוי. אני חייבת לומר שהגישה שלך כלפי טרנסג'נדרס מרגישה לי קצת מתנשאת ולא נעימה. מציעה לך לבדוק למה. אם תרצי אפנה אותך למקורות שתוכלי להעמיק בעניין. לעניין הלסביUת, אני שאלתי אותך את השאלות האלו כיוון שמבחינתך הפורום פתוח רק ללסביות, יש כמוך שאוהבות נשים שוכבותך איתך וכו' ויש גם אחרות לדוגמת נשים M2F שאוהבות נמשכות וכו' לנשים אחרות, לכולן יש מקום. לדחות את השונה זה לחנונים.

אני מבינה שאת מבינה שאני חושבת כך..

מתי האיש ביקש שנתקשר איתו בלשון נקבה ??? הוא אמר שהוא התחיל לדבר כך... וחברה יקרה, לא אמרתי שמבחינתי הפורום פתוח רק ללסביות...אמרתי שלדעתי הוא לא המקום לגברים... פעם אחרונה שבדקתי סטרייטיות, דו וכו' לא נכללות בהגדרה של גבר... או שיהיה ממש ברור : נשים (היצור הזה עם הציצי והואגינה ) ולגבי טרנסג'נדרים , יש פורום טרנסג'נדרים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=496 שנראה לי שיכול לענות לו/לה/להם על השאלות והמצוקות הרבה יותר מהבנות פה...ולו רק בגלל שהם/ן נתקלים/ות וחווים/ות את המצוקות האלו על בשרם/ן... אז איפה פה ההתנשאות ? ובים שאני ארצה להתעמק בנושא, אני אפנה אליך...

FunkyFresh

New member
אישה היא מי שהיא מרגישה אישה

מופע חיצוני של אברי רבייה/אברים נשיים לא הופך מישהי לאישה. אני שמחה שאת דעת מיעוט בפורום הזה.

כלעוד

New member
לעניות דעתי האישית בכל זאת יש משמעות להגדרה

של נשיות ע"פ ביולוגיה -נטו. למעשה יש לזה הרבה משמעויות והשלכות, ואי אפשר לפסול אותן על הסף, ולהגדיר עולם אוטופי על-פי ערכים משתנים, חיוביים והומניים ככל שיהיו. כמובן שזה לא מצדיק חס ושלום התייחסות שלילית לגבר לא-שגרתי ובמצוקה, כמו שהיתה כאן. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אך בהחלט אפשר להבין עמדה שמתנגדת לשהשתתפות קבועה ופעילה של גבר בפורום. גם אני בעד שהפורם יהיה לנשים בלבד לפחות באופן עקרוני וכללי, וברוב המקרים. אך זו רק דעתי, ואיני קובעת כמובן. אני מבינה שיש תקנון ברור שעדיין לא קראתי, ומניחה שהדברים יתנהלו על-פיו.

פאמקי

New member
אף אחת לא דיברה

על השתתפות קבועה ופעילה של גבר בפורום. הם גם לא ימצאו את עצמם כאן. ואם יהיה גבר שיתעקש להגיב על כל שרשור, להעלות תכנים חדשות לבקרים בנושאים שאנו כלסביות לא מוצאות קשורים אלינו, ויפריע לפעילותו התקינה של הפורום- הוא לא יהיה כאן. ליאם פה. ואני רואה כמה הוא נזהר לא לדרוך על יבלות, לא להיכנס היכן שלא מתאים, להזכיר שהוא גבר, מידי פעם בפעם, כדי לא להטעות... כך רוב הגברים ירצו לנהוג, כשהם נכנסים לטריטוריה שלנו. וכאן אנו מדברות כעת על השתתפות של טרנסג'נדר. כמו שאיני יכולה לבדוק ת.ז. בכניסה לפורום (ואני גם לא רוצה) איני יכולה לבדוק מין (ואת זה אני עוד פחות רוצה!). איני רוצה שהפורום יהפוך לפורום מתחזים/ות. אם יש מישהו נעים, שמכבד אותנו ואת מקומנו, ופותח/ מגיב מדי פעם, עניינית על שרשור, זה לגמריי בסדר. מה יהיה הצעד הבא? נדיר מתוכנו ערביות, שחומות עור, אולי מזרחיות...? יקרות, תתעוררו!

FunkyFresh

New member
את מעלה כאן סוגיה מעניינת שאולי ראוי שנפתח לה

שרשור בפני עצמה. את צודקת שאין לפסול כל אופציה על הסף, אני מסכימה ואפילו אוסיף אני חושבת שאין טעם לפסול, אלא להרחיב על האופציות הקיימות. בואי שניה נפתח את הדיון לרמה קצת פילוסופית, האם לדעתך אברי המין של זכר או נקבה לצורך הדוגמה הם שעושים אישה לאישה?

כלעוד

New member
האם אברי מין הם שעושים אשה לאשה?

העליתי שאלה מעניינת זו בפני חברה חושבת והרי תשובתה: "לא. הנשמה וההרגשה הן שקובעות. יש טרנסג'נדרס F TO M ולהיפך, וכמו שאנחנו מצפים שיקבלו אותנו כלסביות, עלינו לקבל גם נטיות כאלו. אם אדם החליט להגדיר את עצמו כגבר לסבי לדוגמא, אז הוא גבר לסבי. הוא גבר עם אברים של גבר אך עם נשמה של אשה. אני חושבת שאסור לנו להדיר אף אחד בשל נטיותיו, כמו שאיננו רוצות שידירו אותנו" סוף ציטוט. דעתה ברורה. הנשמה קובעת ולא הפיזיולוגיה. מה דעתכן?

FunkyFresh

New member
זו סיגה מעניינת שאולי ראוי שנפתח לה

שרשור בפני עצמה. את צודקת שאין לפסול כל אופציה על הסף, אני מסכימה ואפילו אוסיף אני חושבת שאין טעם לפסול, אלא להרחיב על האופציות הקיימות. בואי שניה נפתח את הדיון לרמה קצת פילוסופית, האם לדעתך אברי המין של זכר או נקבה לצורך הדוגמה הם שעושים אישה לאישה?

פאמקי

New member
רוצה אחת?

בבקשה- אני לא חושבת ובזה סיימנו את התנהלותנו כאן. ביקורת שיש לך, תהיה להנהלת הפורומים או במסר אישי. בעיקר אם זו ביקורת שמבוססת את חוסר הבנת הנקרא והמצאות.

alefg

New member
סובלנות

חשבתי שבתור נשים נהיה יותר פתוחות לאחר.חשבתי שבתור מיעוט נהיה יותר פתוחות לשונה. אז חשבתי... פאמקי, תודה על הניהול הסובלני והפתוח. מקווה שעוד נשים תלמדנה לראות קצת מעבר למה שהן מכירות .

למעלה