היי בחור, מהר תנגב את הדמעות, חבל על כאב הלב
|מאחלת לך שוב מכל הלב שתמצא מהר את זו שאהבה נפשך. אתה ראוי לאהבה כמו כל אדם בוגר שלא פוגע באחרים וכו' וכו', --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לכולם קשה למצוא. גם לחברות הסטרייטיות שלי הרווקות שעברו את הארבעים והשעון הביולוגי לוחץ - קשה. מאד. הן בוכות דם בלילות. ללסביות קשה, ולגברים סטנדרטיים לא קל תמיד.ולבעלי משקל עודף יש לפעמים בעיה, ולנמוכים ולעניים, וליפים מדי, ולעשירים שלא ינצלו את הכסף שלהם, וכו' וכו'. תהייה חזק. בסה"כ לפי מה שאתה מתאר חוץ מתחושתך הפנימית שאתה אשה, שזה אולי קצת מוזר באמת, אתה בסה"כ גבר שמחפש אשה. הכי בסיסי, לא? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז פשוט תניח לרחמים העצמיים שלא עוזרים אף פעם, ולהגדרות מגבילות-מדי, ותמשיך לחפש. ככה אני עושה כשאני רוצה קשר, מחפשת ומחפשת, סופגת בדרך בזיונות ועלבונות, הפסדים ועניינים שונים ומשונים,ואז זה מגיע - האהבה. (בדר"כ ברגע ובאופן הכי לא צפוי). אבל תחפש ממקום של כבוד אנושי עצמי בסיסי לעצמך, קבלה עצמית מוחלטת, והרבה אופטימיות ואמונה. ובדרך גם תוכל להכיר אנשים מעניינים, ידידים, ולצבור חוויות. יהיה בסדר, בע"ה, אתה תראה. אני אומרת לך.