למנהלת הפורום

realnowhereman

New member
למנהלת הפורום

אני מאוד אודה לך אם תורידי את כל מה שכתבתי, זה באמת לא היה לעניין ואני מתנצל, ולא נוח לי שזה יישאר על הפורום

חושבת שאתה עושה טעות

מבינה שאתה מרגיש חשוף עכשיו, אחרי שהוצאת מתוכך הכל. אך חושבת שהצעד הזה הוא אבן דרך מבחינתך. תישאר ותתמודד. אל תיתן לתגובות קשות להפיל אותך. אתה ראוי לכל הטוב שבעולם, כל עוד אתה לא עושה משהו שפוגע באחרים. בהצלחה.

כלעוד

New member
היי בחור, מהר תנגב את הדמעות, חבל על כאב הלב

|מאחלת לך שוב מכל הלב שתמצא מהר את זו שאהבה נפשך. אתה ראוי לאהבה כמו כל אדם בוגר שלא פוגע באחרים וכו' וכו', --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לכולם קשה למצוא. גם לחברות הסטרייטיות שלי הרווקות שעברו את הארבעים והשעון הביולוגי לוחץ - קשה. מאד. הן בוכות דם בלילות. ללסביות קשה, ולגברים סטנדרטיים לא קל תמיד.ולבעלי משקל עודף יש לפעמים בעיה, ולנמוכים ולעניים, וליפים מדי, ולעשירים שלא ינצלו את הכסף שלהם, וכו' וכו'. תהייה חזק. בסה"כ לפי מה שאתה מתאר חוץ מתחושתך הפנימית שאתה אשה, שזה אולי קצת מוזר באמת, אתה בסה"כ גבר שמחפש אשה. הכי בסיסי, לא? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז פשוט תניח לרחמים העצמיים שלא עוזרים אף פעם, ולהגדרות מגבילות-מדי, ותמשיך לחפש. ככה אני עושה כשאני רוצה קשר, מחפשת ומחפשת, סופגת בדרך בזיונות ועלבונות, הפסדים ועניינים שונים ומשונים,ואז זה מגיע - האהבה. (בדר"כ ברגע ובאופן הכי לא צפוי). אבל תחפש ממקום של כבוד אנושי עצמי בסיסי לעצמך, קבלה עצמית מוחלטת, והרבה אופטימיות ואמונה. ובדרך גם תוכל להכיר אנשים מעניינים, ידידים, ולצבור חוויות. יהיה בסדר, בע"ה, אתה תראה. אני אומרת לך.

ליאם63

New member
תשאר

שלחתי לך

realnowhereman

New member
תודה, זה לא הגיע

יש תקלה עכשיו עם המסרים, אפשר במייל דרך העולם משתמש

realnowhereman

New member
תודה :)

באמת זו אבן דרך. ברור לי שהדבר הנכון בשבילי הוא להגיע לבית הפתוח, להיות שם בחברת האנשים כמה שיותר, להכיר, להרגיש, ללמוד, ולנסות לאט לאט עם הרבה סבלנות לראות איך אני מוצא את עצמי בעולם הזה, להתחיל להתגלגל בו, להתפתח, לגלות עוד על עצמי, וללמוד תוך כדי תנועה. פשוט היה לי מעצור גדול של פחד מזה. אף פעם לא הייתי בסביבה כזו ולא הכרתי אנשים כאלה ולא חשבתי אף פעם שיש לי קשר לעולם הזה, והיה לי מאוד קשה לעכל שאני שייך לשם. לא שחשבתי פעם שיש בזה משהו פחות טוב, פשוט זה מאוד שונה מהעולם שאני מכיר. אחרי שאמרתי את זה כאן בפעם הראשונה לפני אנשים זה עזר לי לעכל ולהתגבר על מחסום הפחד הראשוני, ובשבוע הבא אני אגיע לבית הפתוח ואבקש להצטרף לקהילה. חבל לי שלא הגעתי למסקנות האלה בגיל הרבה יותר צעיר אבל מוטב מאוחר... מקווה רק ששם לא אתקל באנשים רעים שכולם מפחדים מהם ומאפשרים להם לפגוע במי שהם רוצים ככל העולה על רוחם. התמיכה של כל מי שתמכה מאוד עזרה לי. תודה גדולה לכולן מכל הלב

realnowhereman

New member
לפאמקי

כתבת לי במייל והשבתי, בגוגל היתה הודעה שיש בעיה עם הכתובת מייל וחשבתי שאולי זה לא יגיע אז חשבתי לשלוח את זה גם במסר. אחר כך חשבתי שעדיף שזה יהיה בפורום בגלוי, זה אולי יבהיר יותר. אז זה מה שהשבתי לך: תודה, אני בדרך כלל יציב וסולידי, כעת אני באמצע משבר רציני, משבר שנוגע ליסודות הכי עמוקים של הזהות, ונמצא במצב קיצוני מבחינה נפשית ומתנהג בחוסר יציבות ועקביות וכמו "דרמה קווין" או ילד קטן. לכן גם אני רגיש יותר לתגובות ומושפע מהן מאוד, גם השליליות וגם החיוביות. הפסיכולוגית סיימה את הטיפול במסקנה שהתברר לנו מה הבעייה שלי בחיים, וזהו. והיה ברור לי שהיא צודקת, התחברתי לזה שזה אמיתי. אבל היא בחרה לסיים את הטיפול בנקודה הזו ולא ללוות אותי בהתמודדות איך אוכלים את זה ומה עושים עם זה ואיך מעכלים דבר כזה. נראה לי שזה נכון, אני צריך ליפול למים העמוקים ורק אז אלמד לשחות. הפחדים שלי כאלה גדולים שאם יהיה לי למי להיצמד ולברוח מהתמודדות עם המציאות אעשה את זה. יצאתי משם לעולם כשאין לי שום אדם להחליף איתו מילה, והרעיון שאני לא סטרייט חדש לי לגמרי, ונשארתי עם זה ככה בתוך ארבע קירות תקוע ועם מצוקה ובדידות הולכות וגוברות. חשבתי על הבית הפתוח ולא הצלחתי לגרום לעצמי להגיע לשם. ומתוך המקום הזה פשוט הייתי מוכרח לפנות למישהו וזה התפרץ ממני בכתיבה הזו לפורום שלכן בלי שום ביקורת עצמית ובלי שום שיקול דעת ובצורה היסטרית. זה לא היה מתוך ציפיה מודעת למשהו מוגדר או מתוך אג'נדה כלשהי. סתם התפרצות ספונטנית חסרת מטרה מתוך יאוש. אני לא בדיוק יכול לדעת איך זה נראה מבחוץ. חשבתי שזה נראה מופרע לחלוטין ושזה בכלל לא קשור לפורום וסתם מטריד את המשתתפות בעניין שלא נוגע בכלל אליהן. הרגשתי כאילו התפרצתי כאורח לא קרוא לסלון של אנשים זרים והתחלתי לבכות ולילל שם וכולם מרימים גבה, חלק אומרים מה הוא בכלל עושה פה וצועקים צא מכאן משוגע זר, וחלק מרחמים על המשוגע. לכן רציתי פשוט לצאת. זה היה גם כמו הרגשה כשגבר (לפחות כרגע...) נכנס באופן לא צפוי לעזרת נשים בבית כנסת חרדי. הוא נתקל במבטים חרדתיים ועויינים מכולן, והתגובה הראשונית שלו היא לומר סליחה, טעיתי, אני מייד יוצא מפה, ולברוח מסמיק. אני מופתע שבעינייך אלה דברים שיש להם מקום בפורום ויש בהם תועלת. וכמובן שמח. החשיפה המוגזמת היא לא מה שגרם לי לרצות למחוק את הכל. היא לא קלה אבל היא גם עזרה לי ואני יכול להתמודד עם זה. מה שגרם לי לרצות למחוק הוא ההרגשה שסתם בילבלתי את המוח ועשיתי פדיחות נלעגות ותמוהות ומופרעות מול אנשים זרים שאין להם שום מכנה משותף איתי, ואין להם מושג למה מצאתי דווקא אותם כדי לבלבל להם את המוח עם הבעיות שלי. אני לא רוצה להטריד ולגרום לחוסר נוחות ולא לעשות פדיחות לעצמי. אם נראה לך שזה לא כך אני שמח ואין צורך למחוק. אני חדש לגמרי בפורום ולא מכיר את הניקים בכלל ובאתי במצב רגיש ולא שקול ורציונלי וחזק, אלפא המכשפה היתה הראשונה שהגיבה והביעה דעה ברורה והיא נתפסה אצלי כמייצגת את הלך הרוח הכללי, זה יצר רושם ראשוני כללי. גם לא ראיתי כל כך שהיתה לזה התנגדות ברורה וחד משמעית שתופסת יותר נפח ומשקל מהאמירות שלה, ולכן התרשמתי שזה הלך רוח המקובל כאן ורציתי פשוט לצאת מהר מהמקום העויין הזה שהרגשתי שנקלעתי אליו בטעות גמורה. תודה שוב

אתה מרגש!

תסלח לי אבל אני רוצה לפנות לפאמקי, כואב לי כשכואב למשהו, כואב ומציק שאת בתור מנהלת פורום הצטרפת לזילזול שאלפא הפגינה לשמחתי הרבה מחקת, אך לא תיקנת והעמדת את אפלא במקומה עם כל הכבוד ובאמת באמת יש כבוד לשתיכן! איך אפשר להיות כל כך חסר רגישות, לאדם שעוברים עליו ימים כל כך קשים?? אני כועסת, מרגישה שפגעו בי! הפורום שבתקופה האחרונה כמעט ושווק חיים, מחליט להתעורר ולבעוט?? זה לא נראה לאף אחד ראוי? למה לא היתה תגובה אחת שלך פאמקי בנושא הזה? למה??? ואתה realnowhereman נמצא במקום הנכון! דיעה וחצי לא מייצגת את הפורום, הפורום במצב של שתיקה מצטברת בתקופה האחרונה עובדה שלא ידועה לך כי רק קפצת לביקור תראה כמה היית חשוב לאחרות שיצאו והגנו עליך. יש פורום שקיבלתי ולמדתי ממנו הרבה כשהייתי חלשה ומבולבלת בתחילת דרכי, שולחת לך במייל, מקוה ומאמינה ששם תתקבל בצורה מבורכת יותר ... ועדיין אתה מוזמן להשאר כאן... לשתף לשפוך לבכות להתלבט לפחד... כל מה שמרגיש לך!!! אל תתרגש מאף אחת! וגם ... לא ממני... תחזיק שם מעמד יא ילד גדול! ימים טובים עוד יגיעו, תלחם על מה שמגיע לך, כי מגיע לך את הטוב ביותר! ....

פאמקי...

מסתבר שאת חושבת כמונו רק "תיקנת את דרכייך" למען הפוליטיקלי קורקט... (אין מה לעשות התפקיד מחייב) ועדיין אני לא חושבת שלגבר (מכל סוג שהוא) יש מקום בפורום לסביות. ולא , אני לא הומופובית

פאמקי

New member
תיקנתי?

תגידי, את רצינית? אני ממש, אבל ממש, לא חושבת כמוך!! ובאשר למקומו של הגבר- קראי את תקנון הפורום, אולי את תתקני את דברייך.

realnowhereman

New member
לגבי מקומו של הגבר...

מקודם כתבתי לשאול שאם גבר גס רוח מחוץ לפורום היה פתאום כותב כאן הערות הומופוביות פוגעות ברור שהיה נמחק מייד אז למה למישהי מכן מותר ולא מוחקים. במחשבה שנייה אני מבין את זה. מי שהיה קרבן לאפלייה מדכאת ומשפילה ולשוביניזם גס, אולי יש לו זכות לבחור להגיב בגישה של להיות שוביניסט מולם יותר בכח, להחזיר להם באותו מטבע שלהם. אהיה יותר חזקה מהם ואנצח אותם ואשפיל אותם בחזרה כמו שהם עשו לי. יש שחורים שפיתחו גזענות אנטי לבנה. יש קרבנות שואה שפיתחו שנאה מכלילה לכל גרמני בלי לשאול מי הוא באופן אישי ומה הוא מרגיש בתוכו ואיך הוא מגדיר את עצמו. אחרי מה שהם עברו יכול להיות שיש להם זכות לזה, ושהקבוצה שלהם שסבלה יחד איתם ונאבקת איתם ביחד צריכה לקבל את זה בהבנה. רק שיהיה ברור שזה עדיין שוביניזם וזה עדיין מכוער גם אם זה לגיטימי ומובן. להדיר מישהו על רקע מין ביולוגי בלבד בלי להתחשב באיך הוא מגדיר את עצמו ולמי הוא רוצה להשתייך ואיך הוא מרגיש ומתנהג ומה יש בו בפנים, זה שוביניזם. בסדר, לא צריך להתחתן איתי ולא לראות בי פוטנציאל לזוגיות כלשהי, אני חוזר בי מכל הנושא הזה, אבל לאסור עלי סתם לדבר כמו אדם אל אדם? יש לזה לגיטימציה בעיני כי זה תגובה לשוביניזם שהופעל מקודם אלפי שנים בכח לא מוגבל על ידי הגברים. הם אלה שהתחילו עם זה ורובם ממשיכים עדיין, ומגיע להם לקבל בחזרה את היחס שהם נותנים. קשה לי לקחת אחריות על זה ולשאת בתוצאות כי אני לא מרגיש את עצמי כגבר, אבל בכל זאת אני יכול להבין. אבל זה כל כך יותר נכון ויפה שהקרבן לא יהיה דומה למקרבן ולא ינסה לנצח אותו באותם הלכי חשיבה כמו שלו, אלא שינסה להתעלות מעל זה וינסה לא להיות בעצמו שוביניסט ומפלה. איך אומרים, את החושך לא מנצחים במקלות אלא מדליקים נר.

התקנון ארוך ..

אבל כתוב בלשון נקבה... אז אולי רק לגולשות מותר להיות בפורום הזה ???

פאמקי

New member
אולי

ואולי אני מאמינה באפלייה מתקנת? וגם אם יש אשה אחת בקבוצה של גברים, שאני מדברת אליה, אני פונה בלשון נקבה? אולי... ולא, לא רק לגולשות מותר להיות פה. אם לגבר יהיה נושא חשוב להעלות ולהציף את כל ה"איכסה" בדעות שאנו מחזיקות, אם יהיה לו מה לתרום לדיון מסויים, ואולי אם הוא סובל מאותן בעיות כמו שלנו... הוא מוזמן להיות חלק.

ואולי את בכלל מרב מיכאלי..אולי...

ואולי לא היו הדברים מעולם... אני עדיין בדעה שלגבר אין מה לחפש בצ'אט/פורום/קומונת/וואט אבר לסביות

למעלה