למנהלות!

פפוניטה

New member
למנהלות!

אתן מוחקות פה הודעות? אם כן, למה??? שלחו לי תגובות על שתי הודעות ששלחתי ופתאום אין הודעות!

SNTQ

New member
דייייי נמאס!!!!!!

תלמדי לשרשר לאוף!!!!! והן מוחקות הודעות כי סתם פותחים הודעות חדשות
ומצטערת על התגובה אבל זה כבר מוגזם לאללה..!

פפוניטה

New member
אני די חדשה

תקשיבו אני די חדשה פה, ולא ידעתי שיש שרשור אוף!!! ואף פעם לא ראיתי! ולא ידעתי איזה הודעות אני צריכה לשרשר לשם! אז תתחילו להרגיע קצת עם העצבים והסימני קיראה שלכם.

פפוניטה

New member
עוד משהו

נ.ב- זה עדיין לא סיבה למחוק לאנשים הודעות! אפשר לשלוח להן מסר שהן מוחקות וישלחו את ההודעה לאוף! זה לא סיבה למחוק לאנשים הודעות- ובטח שבלי להודיע! וגם אני ממש לא יודעת מה זה שירשור אוף-ולא מוצאת!

InSiGnIfIcAnT

New member
חמודה את זאת שצריכה להרגע....ומהר

כי על רותי אף אחד לא צועק!!! ברור?!?!?!?
כבר כתבו לך כמה הודעות על זה! ואני מאמינה שגם "אומנות השרשור" הועלה פה קצת... אז קחי לתשומת ליבך ותפסיקי עם זה כי גם ככה הפורוםן נראה נורא!

SNTQ

New member
שירושששש אוהבת אותך כל כך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

Vintage Queen

New member
תיכנסי שניה

אומנם את חדשה אבל זה לא מקנה לך שום זכות להציף את הפורום בהודעות אוף אני לא יודעת אם כבר היית בפורום כשנטע ואני פירסמנו את ההודעת הנהלה האחרונה, אני אדאג להעלות לפה קישור בכל מקרה, בהודעה ההיא הסברנו שהפורום נהיה יותר מידי "צ'אטי" ומכיל יותר הודעות סתמיות מאשר הודעות עם תוכן שמתאים למהות הפורום ולנושא שלו... ולכן כתבנו שם בפרוש שהודעות מסוג זה, שלא קשורות לפורום, ימחקו! הדגשנו שאנחנו נהיה קצת יותר נוקשות בנושא אבל רק ככה הפורום יחזור למצבו הרגיל, ויכיל דיונים עיניניים ובעלי תוכן ולא רק שיחות ושאלונים.. וזה מיועד לכולם.. מצטערת שזה ככה אבל בבקשה קחו את זה בחשבון!

פפוניטה

New member
אוקי

ככה אפשר לדבר-ולא לדבר כמו איזה אני לא יודעת מה ולהתחיל בעצבים כמו כמה כאלו שכותבים ככה! עכשיו, אני אשמח אם תשלחי לי קישור להודעה הזאת, וגם אן אני אבין סוף סוף איפה נמצא שרשור האוף!

InSiGnIfIcAnT

New member
אל תגרמי לי לשנוא אותך....

קחי לתשומת ליבך... עוד לא הבנת מה הולך פה? תקראי את התקנון של הפורום ותפנימי..

Vintage Queen

New member
שרשור אוף הוא בדר"כ

משורשר לאחת הודעות המערכת של תפוז ("תפוז אנשים מודיע") או שכתוב בהודעה הראשית שלו "OFF" או משו... זה לא כזה קשה לאתר אותם ואם אין אחד בעמוד (ואני מדגישה ר-ק אם אין אחד בעמוד!!) אז אתם רשאיים לפתוח אחד... בכל מקרה החלטנו לשים סוף לשיחות חולין פה... זה הורס תצורה של הפורום ומעכשיו אני אקפיד על זה יותר.. אז שוב-קחו לתשומת ליבכם הנה קישור להודעה שיש בה גם את אומנות השרשור (נו אני לא על המחשב שלי..)

SNTQ

New member
אין לך מה להצטער את צודקת לגמרי!

חוץ מזה שבדר"כ יש כללים בפורומים לא?! ואפשר לשאול ואפשר הכל ולא חייבים לשחק אותה ראש קטן ולהגיד לא ידעתי! אבל זאת רק דעתי..

למעלה