אין סיבה להתרגש,
המנהלות שלנו עושות עבודה מצויינת (חנפנית אה...) טוב ברצינות, זה באמת קשה להשתלט על כל כך הרבה הודעות ביום!!! ובפורום הזה יש הרבה!!! בכל מקרה כמו שבנג´ו אמר, המנהלות שלנו "לא קשות איתנו" כלומר אם מישו צריך עזרה (גם אם זה לא כל כך קשור לבאפי) הן ישאירו את ההודעה ואפילו יעזרו. אני לא יודעת אם את בעוד פורומים אבל רק שתדעי שלא אצל כולם זה כך. יש פורומים שבכלל אסור לדבר על
כלום חוץ ממה שקשור לאותו פורום. אין צורך להיות לחוצה כשאת כותבת הודעה כי מה שאת אולי חושבת ששופטים אותך או קופצים עלייך זה בעצם הדעה של אותו אדם לגבי אותו נושא. בפורום הזה (וזה לא בכל הפורומים!) יש אנשים נחמדים
ואני לא נתקלתי עדיין בסכסוך. ורק שתדעי, את לא צריכה לפחד מהמנהלות, הן רק פה בשביל לעזור לך!!! לנושא של הספויילרים הפורום הזה מאוד רגיש, בגלל שבאפי היא סידרה לא צפוייה וג´וס יכול לעשות דברים שאפילו בחלומות הכי פרועים שלך הם לא יקרו... אנחנו מקפידים מאוד שלא להרוס לאחרים ואלה שראו (אני לא יודעת אם את) משתדלים מאוד לסמן כל דבר שנראה להם שהוא ספויילר. אה, ואם את רואה ספויילר לא מסומן, תזהירי!!! ובנג´ו, מסכימה עם כל מילה שלך!