למנהלות הפורום

הייזל

New member
זה מתחיל להיות די מטופש

את יכולה להתווכח איתי על זה בפרטי?באיציק למשל?

אין סיבה להתרגש,

המנהלות שלנו עושות עבודה מצויינת (חנפנית אה...) טוב ברצינות, זה באמת קשה להשתלט על כל כך הרבה הודעות ביום!!! ובפורום הזה יש הרבה!!! בכל מקרה כמו שבנג´ו אמר, המנהלות שלנו "לא קשות איתנו" כלומר אם מישו צריך עזרה (גם אם זה לא כל כך קשור לבאפי) הן ישאירו את ההודעה ואפילו יעזרו. אני לא יודעת אם את בעוד פורומים אבל רק שתדעי שלא אצל כולם זה כך. יש פורומים שבכלל אסור לדבר על כלום חוץ ממה שקשור לאותו פורום. אין צורך להיות לחוצה כשאת כותבת הודעה כי מה שאת אולי חושבת ששופטים אותך או קופצים עלייך זה בעצם הדעה של אותו אדם לגבי אותו נושא. בפורום הזה (וזה לא בכל הפורומים!) יש אנשים נחמדים
ואני לא נתקלתי עדיין בסכסוך. ורק שתדעי, את לא צריכה לפחד מהמנהלות, הן רק פה בשביל לעזור לך!!! לנושא של הספויילרים הפורום הזה מאוד רגיש, בגלל שבאפי היא סידרה לא צפוייה וג´וס יכול לעשות דברים שאפילו בחלומות הכי פרועים שלך הם לא יקרו... אנחנו מקפידים מאוד שלא להרוס לאחרים ואלה שראו (אני לא יודעת אם את) משתדלים מאוד לסמן כל דבר שנראה להם שהוא ספויילר. אה, ואם את רואה ספויילר לא מסומן, תזהירי!!! ובנג´ו, מסכימה עם כל מילה שלך!

בתור אחת

שנהרסה לה עונה בגלל ספויילרים, אני מרגישה צורך להזהיר!!! וחוץ מזה, מה שכתבתי על הספויילרים ובכלל בכל ההודעה זה לא רק בשבילה זה בשביל כולם!!! אולי את מבינה את הנושא אבל אולי יש כאלה שלא הבינו למה הפורום שלנו רגיש כל כך לספויילרים???

Schnickelfritz

New member
אני לגמרי תומכת בהחלטות

של המנהלות לגבי ניהול הפורום (התחנפות תמיד עוזרת
) אבל ברצינות- אני חושבת שהפורום מנוהל בצורה ממש טובה. הקטע הזה של העלבת דמויות ופתיחת שרשורי הריגת דמות הם ממש לא לעניין לדעתי (אפילו שזה לא נגד השחקן- אני מודעת לזה!). ואם אנחנו כבר בענייני חוקים נשכחים- אני מתגעגעת להגבלת התמונות בפורום, אבל זה כבר משהו שאני מבינה שאנשים רוצים (תמונות). אני אישית לא אוהבת את שרשורי ה ´וואו, הנה תמונה יפה של *מישהו*, והנה עוד אחת ועוד אחת´ וכו. אבל לא נכנס לזה עכשיו כי זה סתם יגרור תגובות מיותרות. בקיצור- הפורום מנוהל בצורה מצויינת, והוא בהחלט הפורום בו נשארתי הכי הרבה זמן (בעיקר בגלל מניעת שרשורי ה´ספייק חתיך, ווילו כוסית´). well done, הייזל וואל, keep it up!

לiלה

New member
לדעתי צריך להוסיף כזה שיעור בביה"ס

זה אחד הדברים שבאמת נצתרך בחיים (KISSING ASS IS ALLWAYS GOOD IF NOT TAKEN LITERALY!)

ANGEL N

New member
Schnickelfritz, אם את מתכוונת ל...

תמונות ששמץי היום, אז רק תדעי שפשוט ניסיתי משהוא. אני לא מאלה שיש להם תמונות, המטרה היתה לבדוק משהוא, אבל ת´אמת התמונות היו יפות :)

Schnickelfritz

New member
לא, ממש לא דיברתי עליך

או על אף אחד ספציפי. סתם על שרשורים כאלה שנפתחים להם באופן רנדומלי...

הייזל

New member
כמה דברים

לא עצבנת אותי. אם היית מעצבנת אותי לא היית פה. נכון, תקנון הפורום הוא מאד נוקשה ואולי אפילו מתנשא אבל הוא לא עומד להשתנות. אני קובעות חוקים מעטים אבל נוקשים ומתעקשת לאכוף אותם אבל חוץ מזה האם אי פעם התנהגתי אלייך בצורה מתנשאת? התקנון כתוב ככה בכוונה. אלו הכללים ואנחנו שומרים אותם(זה המוטו). אבל רק מלהסתכל בפתיל ההודעות המשוטטות (שישנם פורומים שלעולם לא היו מאפשרים פתיל של שתי הודעות) אפשר לראות כמה האנשים כאן לא לחוצים ומפחדים לדבר. את לא אוהבת את דון? זכותך המלאה. אבל מה שאת עשית היה דון-באשינג ואולי יש כאן אנשים שהיו רואים את הפתיל ההוא ומחליטים לא להיכנס לפורום יותר כי "אני אוהבת את דון ולא ארגיש נוח כאן". חוץ מזה מנסיון דברים כאלה הם כמו תופעת העדר "כולם שונאים את דון אז גם אני" וכך לא נשאר מקום להחלטה עצמאית בנושא. זה קרה לי התחלתי לחשוב כולם בפורום שונאים את דון כנראה שיש סיבה ואז ראיתי כמה פרקים מהעונה החמישית שוב ופקחתי עיניים. וביקורת קטנטנה גם מצידי, יש לך בעיה אם משהו בפורו(המצבע של ההודעות, הפרסומות בצד) את יכולה הבחלט לשלוח אותה אלינו במסרים. אם נוכל לעשות משהו נעשה.

it´s not your choice to make

איך אנשים מחליטים מה הרגשתם כלפי דאון. לפני שהגעתי לפורומים של באפי, לא הייתה לי שום בעיה עם דאון. אחרי הפורומים, התחלתי פחות ופחות לחבב אותה. למה? כי כולם פחות מחבבים אותה וגרמו לי לראות איזו מעצבנת היא. אז? החלטה שלי. אני לא רוצה להכנס איתך לריב אבל אני חושבת שזה באמת לא מקומך להגן על אנשים מדעת הקהל. מי שרוצה להיות מושפע מדעת הקהל - החלטה שלו.

ANGEL N

New member
הייזל אהבתי את החתימה החדשה שלך..

אני מבין שהשרשור ההוא די השפיע עליך :) אנשים תקראו את החתימה שלה!

מה?! איפה בדיוק אני לא

מסמנת ספוילרים?! זה לא הפורום היחיד שאני משתתפת בו, ובכל פורום אחר אני מסמנת יפה מאד ספוילרים, אז רק פה לא?

בימים האחרונים

הייתי צריכה למחוק לפחות פעמיים הודעות שלא הזהרת בהם מספויילר. ואל.

איזה הודעות? את יכולה לשלוח

לי מסר או משהו? כי אני רוצה לדעת. זה נראה לי מוזר שבכל הפורומים אני רושמת ספוילרים וכאן לא. לא נראה לך?

אה וגם

מה להתאפס? מה את רוצה ממני? לא רשמתי בפתיל הזה, אני אפילו לא שונאת את דאון..

אהם... *פונה בפרצוף מבויש*

אני כן כתבתי 2 הודעות בפתיל ההוא שלךא היו ממש מתומכי דוון.. לא זכרתי בכלל את הקטע של הדמויות (מה קורה לי בזמן האחרון?!) ואני מצטערת:) אני מסכימה בכל מילה עם ואל והייזל. הם מנהלות את הפורום והם ממש צודקות בהכול כשיש חוקים צריכים לפעול לפיהם! ודרו מצטערת אבל את כתבת באמת הודעה עם ספויילר לא זוכרת מה אבל אני נכנסתי והבנתי שזה ספויילר... ובכלל מקרה תוותרי ואל תגיבי על הויכוח שפה אפילו התפתח חבל לא!? כולנו אוהבים באפי ואת כולם.. צריך לשמור על חוקים וזהו. נקודה. לא צריך להכנס לויכוח גם על זה.. בכל מקרה מצטערת ביי תמר.

למעלה