למנהלות הפורום

pink evil cat

New member
למנהלות הפורום

תמחקו את זה אחרי שתקראו... טוב קיבלתי מייל שמחקו לי הודעה בפורום כי היא לא תאמה את התקנון או משהו כזה.. עכשיו אין לי מושג איזה הודעה ואיפה או למה... בא לכם לתת לי הסבר??

B a n j o

New member
אני מניח

שזו ההודעה שבה שאלת איך להוריד פרקים you know the guys who hate to say "I told you so!"? well, not me, I TOLD YOU SO !

pink evil cat

New member
שאלתי איך להוריד פרקים??? טוב לדעת.

אני לא צריכה להוריד פרקים יש לי את רוב העונות על דיסקים.... וגם המון פרקים שאחותי הקליטה לי כשהייתי בחול...

לiלה

New member
שימו לב בוואלה (יש קישור)

שהאתר של באפי מופיע תחת: "באפי הציידת הערפדים". מה זה "ציידת"? איזה חוצפה!

הם לא קולטים שריילי הוא צייד

ובאפי היא הקוטלת? הקוטלת? בספר שיש לי (הקציר) אפילו כתוב "בכל דור יש ציידת אחת, בלי שום בושה! מה נדבקה להם המילה הזאת?! מאיפה הם הקריצו אותה בכלל?! כ"כ קשה לתרגם נורמלי?! מה כבר יקרה להם?! יאכלו אותם אם הם יתרגמו נורמלי?! אמן כל פעם שמישהו יגיד באפי "ציידת" הערפדים, ערפד יאכל אותו!

הייזל

New member
את פתחת בפתיל מאד מאד צורם

שסתר בכל דרך אפשרית את חוק השמצת דמויות. אני לא יודעת מה היה גרוע יותר שפתחת פתיל "100 דרכים להרוג את דון" או שאנשים בפורום שיתפו פעולה. רק בשביל ההבהרה לדעתי דון היא דמות מצויינת. היא ילדה בת 14 והיא בת זקונים ואחותה תמיד תאפיל עליה והיא מתנהגת בהתאם. וכבר בעונה החמישית היא משתנה ומתפתחת. נכון, מעצבן שהיא קוראת לבאפי בכל רגע אבל מה בדיוק אתם מצפים שהיא תעשה? עד עכשיו איפשרתי לדוןבאשינג להמשיך. זהו זה נגמר. ועוד משהו. דרוסילה1 וGLORY THE GOD אני מבקשת מכם להתאפס. דרוסילה1 תתחילי לסמן ספויילרים כי אני ממש לא רוצה לחסום אותך ולצערי אני רואה את זה מתקרב.

ANGEL N

New member
יפה אמרת ועשית הייזל!!!

גם לי זה היה נראה קצת מוזר שפתחו פתיל כזה. ואני כמוך כמו שכתבתי בפתיל ההוא לא מבין למה כ"כ לא סובלים אותה ועוד רוצים להרוג אותה!

pink evil cat

New member
אבל אני לא מבינה...

זה פורום.. למה הוא קיים??? אני מצאתי את הרעיון שלי נורא נורא משעשע, זכותך לחשוב אחרת אבל כל הקטע הזה של השמצת דמויות ממש ממש מוגזם. בכל מקרה, זאת סדרת טלויזיה! זה לא כאילו רשמתי 100 דרכים להרוג את מישל טרכטנברג... לפי דעתי יש מקום לדברים כאלה בפורום וזה יכול לשפר אותו. אני לא מבינה מה הלחץ.

בדיוק. זה פורום.

ואחת הסיבות היחידות שהוא לא הדרדר לרמה של פורומים אחרים סטייל ´באפי היא מטומטמת, ספייק הוא חתיך´ זה החוק הזה. ואם את חושבת שזה מה שישפר את הפורום, את טועה בגדול. כי זה יעשה בדיוק ההפך. דברים כאלה תעשי בצ´ט, לא כאן. ואל.

B a n j o

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה ! טוב נו, אתם יודעים מה דעתי בנושא כבר

pink evil cat

New member
את המנהלת לא אני...

אבל אם אפשר למתוח ביקורת קטנטנה... הגעתי לפורום הזה ממש במקרה ונדלקתי עליו כי האנשים פה נחמדים ואני מתה על הסדרה אבל מהשניה שהתחלתי לכתוב כאן אני מרגישה... אמממ... לחוצה תהיה המילה הכי טובה לתאר את זה... כאילו אם אני כותבת משהו שלא מוצא חן בעיניכם אתם ישר קופצים עלי ואני לא מדברת על להזהיר מפני ספויילרים או משהו כזה כי את זה אני מבינה אבל אם זה לא משהו כזה אז מה הבעיה?? אם אתם לא אוהבים אל תגיבו. מה לעשות, לא יכול להיות מצב שכולם מרוצים. אבל למה למחוק?? זה לא מוריד את הרמה של הפורום בכלל <לדעתי> וזה ממש לא היה הודעה בסגנון ספייק הכוסון שזה באמת די חסר תכלית. לפי דעתי כדאי לכם להרפות קצת... ועוד דבר אחרון- קראתי את התקנון והייתה לי הרגשה של התנשאות קלה מצד מנהלות הפורום. אל תסתכסך עם מישהו לפני שאתה יודע מי הוא, אולי הוא המנהל??? למה עם השאר זה בסדר להסתכסך??? ואם אני החלטתי שהתגובות של המנהלות לא מוצאות חן בעיני אז אסור לי להגיב? אסור לי להעיר? למה לא מומלץ להסתכסך עם המנהלות? למה מה הן יעשו לי?? יש מנהלי פורום בשביל שלא יהיה תוהו ובוהו. אבל בתכלס המנהל הוא לא רמה אחת מעלינו. יכול להיות שזה לא במקום ובאמת עצבנתי את המנהלות (שזה ברמה מסוימת עבירה על התקנון) אבל ממש רציתי להגיד את זה מאז שקראתי את התקנון.

B a n j o

New member
אני אנסה להסביר

תראי, היו כבר הרבה חיכוכים בעבר עקב ביקורות על דמויות והשירשורים החלו גולשים לפסים לא מתאימים ולא במקום, אז עקב זה הוחלט שבשביל לשמור על הסדר הטוב אסור לזרוק משפטים כמו "ריילי מפגר" (אני מתגעגע לזה
) אלא צריך להסביר למה לא אוהבים אותו לדוגמא. כדי לשמור על רמה מסויימת. בקשר לשירשור על דון... אני לא יודע, בעיני זה לא היה כ"כ רציני אבל זו החלטה של המנהלות כבר. אני לא חושב שיש צורך להסביר למה הודעות בסיגנון "ספייק הכוסון" אינן מתקבלות בברכה. חוץ מזה שהן חסרות תוחלת ותוכלת הן גם מורידות למטה שירשורים גדולים של דיונים בין חברי הפורום שיש להם מטרה. מה גם שאם יתחילו לשים 20,000 הודעות כאלו (ולרוב גם לא בשירשור) אז לא יהיה מקום לדיונים וזה סתם ידרדר הכל. היו בעבר כמה חברים מאוד ותיקים בפורום (עוד מהתקופה שהוא הוקם, הגיעו בזמן שלי עוד...) שהחליטו לעזוב בגלל שהרמה התדרדרה (וגם בגלל שיטפון לא נורמלי של ספוילרים), אז מנסים למנוע את זה. לא צריך לומר לך בקשר לספוילרים כבר נכון? הבנת את זה לפי מה שכתבת. אני אומר את זה עכשיו ברצינות, המנהלות של הפורום שלנו עושות עבודה מצויינת ומוערכת מאוד. זה לא כ"כ קל להשתלט על מיליון הודעות כל יום, אבל אם תשימי לב הפורום מצליח לשמור על רמה די גבוהה יחסית לפורומים אחרים, בייחוד עקב שמירה על חוקים מסויימים (שאני לא חושב שהם כ"כ נוקשים אם כבר). אם תסתכלי קצת על הפורומים האחרים באתר ופורומי באפי באתרים אחרים את תראי שם תוהו ובוהו ! למשל קחי את פורום "סימפסונס", אף אחד כבר לא כותב שם. חוץ מהודעה אחת או שתיים אף אחד לא נכנס כבר לפחות חודש. או פורום star trek. המנהל שם לא מאושר כשהם כותבים דברים שלא קשורים ישירות לנושא הפורום, אבל כאן תראי די הרבה פעמים אנשים מדברים על כל מיני נושאים כי פה כולנו קהילה קטנה וקשורה
בקשר לתקנון, נראה לי שלקחת יותר מידי ברצינות את הקטע הזה, נראה לי שזה סתם היה בצחוק. למה לריב פה עם מישהו בכלל? המטרה היא לא להיכנס לוויכוחים מיותרים

תראה.. אני מנהלת ערוץ במירק

ואני יודעת מזה להשתלט על מליון אנשים.. תאמין לי. כל יום יש איזה 49237849038 ריבים בערוץ שלי שאני צריכה להשתלט עליהם. אבל מה לעשות, אני באה בשביל להשליט סדר- בשביל זה אני מנהלת הערוץ. לא כל אחד שאומר משהו שלא מוצא חן בעיני אני בועטת אותו. אם מישהו אומר "איכס הומואים" זה לא מפריע לי אתה חושב? אבל אני לא ישר בועטת אותו. זו הדעה שלו ואני לא יכולה להגיד לו מה להגיד. ובטח שזה לא מדרדר את רמת הערוץ זה שאחד הוא הומופוב. זו החלטה שלו. אם מישהו מתחיל לרדת על באפי? ועושים את זה כי מעצבן אותם שאני מדברת על באפי כל היום (למרות שהם חוצפנים כי אני אדבר על מה שאני רוצה בערוץ שלי) אני לא בועטת אותו. אני מבקשת ממנו להפסיק. לא רוצה? לא צריך. אני מתעלמת. אני לא חושבת שזה היה נכון למחוק את כל הפתיל בגלל שהוא היה נגד דאון. בפורום הברונז למשל, לא סובלים את דאון, והמנהלים שם לא פחות טובים מפה. אבל מה לעשות, אנשים שונאים דמויות שונות בסדרה ומתבטאים אולי בצורה בוטה, אבל יש כזאת זכות "חופש הביטוי". בדיוק למדנו על זה באזרחות. אז אם מישהו רוצה להתבטא, אני חושבת שיש לו זכות להבתטא איך שהוא רוצה אלא אם זה כן פוגע בבן אדם אחר בפורום. במי זה יפגע? בדאון?

מירק= צ´ט. פורום=פורום.

ורבים ההבדלים. זה יפגע באנשים שאוהבים את הדמות. הייזל פירטה למטה. ואל.

הייזל

New member
לגבי במי זה יפגע

זה פוגע בי. לדוגמא: לפני כמה חודשים אחרי מרתון של העונה השלישית והרביעית של אנג´ל(כשהמחצית השניה של העונה השלישית זאת רכבת הרים רגשית) עניין אנג´ל נהיה רגיש מאד אצלי והנה באה משתמשת חדשה וכותה הודעה שקוטלת את אנג´ל. בשמחה הייתי מוחקת את ההודעה שלה אבל היא עמדה בחוקי הפורום(בקושי) ואני לא מנצלת לרעה את כוחי. אז תעשי לי טובה, עם כל הכבוד לך שאת מנהלת ערוץ במירק, אל תבואי ותגידי לי איך לבשל במטבח שלי. אני מנהלת פורומים כבר יותר משנתיים. תאמיני לי שאני יודעת איפה הקווים האדומים. אם אני חושבת שבאשינג של דמות אינו מקובל ויכול לפגוע באנשים אני אמחק את הדיון. אל תנפנפי לי את חופש הדיבור מול הפרצוף, פורום זה לא דמוקרטיה, זה יותר מונרכיה חוקתית. וחופש הביטוי כבודו במקומו מונח. אמרתי שאסור לשנוא את דון? אמרתי שאסור להגיד שאתה שונא את דון? דרשתי לא להסית לשנאה של דמות ודרשתי להסביר למה אתה שונא אותה. גם לחופש הדיבור יש גבולות אחרת היתה פה אנרכיה. אני בנאדם תרבותי אני מצפה למעט נימוס אז שפה בוטה לא מקובלת כאן.

מה זה מבחן?

אם אני טוענת טענה אני חייבת לנמק אותה? אם אני אגיד נגיד "אני שונאת את ריילי" בלי להגיד למה, ימחקו את ההודעה שלי?

למעלה