אני אנסה להסביר
תראי, היו כבר הרבה חיכוכים בעבר עקב ביקורות על דמויות והשירשורים החלו גולשים לפסים לא מתאימים ולא במקום, אז עקב זה הוחלט שבשביל לשמור על הסדר הטוב אסור לזרוק משפטים כמו "ריילי מפגר" (אני מתגעגע לזה
) אלא צריך להסביר למה לא אוהבים אותו לדוגמא. כדי לשמור על רמה מסויימת. בקשר לשירשור על דון... אני לא יודע, בעיני זה לא היה כ"כ רציני אבל זו החלטה של המנהלות כבר. אני לא חושב שיש צורך להסביר למה הודעות בסיגנון "ספייק הכוסון" אינן מתקבלות בברכה. חוץ מזה שהן חסרות תוחלת ותוכלת הן גם מורידות למטה שירשורים גדולים של דיונים בין חברי הפורום שיש להם מטרה. מה גם שאם יתחילו לשים 20,000 הודעות כאלו (ולרוב גם לא בשירשור) אז לא יהיה מקום לדיונים וזה סתם ידרדר הכל. היו בעבר כמה חברים מאוד ותיקים בפורום (עוד מהתקופה שהוא הוקם, הגיעו בזמן שלי עוד...) שהחליטו לעזוב בגלל שהרמה התדרדרה (וגם בגלל שיטפון לא נורמלי של ספוילרים), אז מנסים למנוע את זה. לא צריך לומר לך בקשר לספוילרים כבר נכון? הבנת את זה לפי מה שכתבת. אני אומר את זה עכשיו ברצינות, המנהלות של הפורום שלנו עושות עבודה מצויינת ומוערכת מאוד. זה לא כ"כ קל להשתלט על מיליון הודעות כל יום, אבל אם תשימי לב הפורום מצליח לשמור על רמה די גבוהה יחסית לפורומים אחרים, בייחוד עקב שמירה על חוקים מסויימים (שאני לא חושב שהם כ"כ נוקשים אם כבר). אם תסתכלי קצת על הפורומים האחרים באתר ופורומי באפי באתרים אחרים את תראי שם תוהו ובוהו ! למשל קחי את פורום "סימפסונס", אף אחד כבר לא כותב שם. חוץ מהודעה אחת או שתיים אף אחד לא נכנס כבר לפחות חודש. או פורום star trek. המנהל שם לא מאושר כשהם כותבים דברים שלא קשורים ישירות לנושא הפורום, אבל כאן תראי די הרבה פעמים אנשים מדברים על כל מיני נושאים כי פה כולנו קהילה קטנה וקשורה
בקשר לתקנון, נראה לי שלקחת יותר מידי ברצינות את הקטע הזה, נראה לי שזה סתם היה בצחוק. למה לריב פה עם מישהו בכלל? המטרה היא לא להיכנס לוויכוחים מיותרים