למנהלות הפורום

הייזל

New member
יקירה

יש לך נטיה לרשום ספויילרים בלי אזהרה וגם דברים שהם על סף הספויילר, ככה באזור האפור. ההודעות שלך מעניינות ולא הייתי רוצה להגיע למצב של מחיקות מאסיביות וחסימות אז ביקשתי שתתאפסי. זה לא קשור בכלל לפתיל על דון.

אבל אני לא זוכרת שעשיתי את זה

ושוב אני אומרת לך שזה נראה לי מוזר שבכל הפורומים אני רושמת הזהרות ופה לא, אז סך הכל ביקשתי ממך שתגידי לי איזה הודעות אלו היו כדי שאני אראה אם את צודקת. ואז אני אשתדל יותר להזהיר בקשר לספוילרים

הייזל

New member
אין בעיה

אם תראי תגובה שלי להודעה שלך עם הסימן של ה
המסר יהיה מספיק ברור?

דרוסילה1, pink evel cat, וכולם-

הבהרה קלה. מידע על פרק ספויילרי אומר גם ´זה היה השד ה--- בפרק ה---´ לדוגמא(מפרק שכבר קרה) ´זה היה בלתאזר בפרק ---´ כשזה מגיע לכותרות של הודעות בהם יש ספויילרים, עדיף כמה שפחות למעט במילים, שלא לדבר על לא להגיע לספויילרים מובהקים. ולכן- pink evel cat
7 ההודעה שלך למטה- לאניה יש עוד שיר!
7 ממש לא עושה את מה שספויילר אמור לעשות. ותודה, אגב, לא רציתי לדעת את זה. ואל.

ANGEL N

New member
pink evil cat, תני לי להסביר לך...

תכלס כל אחד פה עושה מה שבראש שלו תוך התחשבות באחרים. לי אישית ממש לא מפריע תעליבי איזה דמות שאת רוצה (אני חושב שהחוק הזה לא משהוא, אבל אני גם לא מאלה ש"מעליבים" את הדמויות) פשוט השירשור שלך היה די ילדותי ולא מתאים לפורום הזה. מה הקטע בכלל של להגיד כל מיני דברים רעים על הדמויות, מה כ"כ כיף להגיד כל הזמן שאתם שונאים את דון או את ריילי, אנשים זו סידרת טלויזיה. ואם כבר אתם לא אוהבים משוא אז אל תכתבו סתם שאתם לא אוהבים, תפרטו. וגם כאן אין צורך לתאר עד כמה אתם לא סובלים את הדמות. תאמינו לי שזה רק הופך את הפורום הזה לילדותי.

B a n j o

New member
בעיקרון

מה שמפחיד זה שנהפוך לפורום כמו "המורדים" ואז כל ההודעות זה: "איזו ז**ה מריצה!!!!" ו" פאבלו (or what-cha-ma-call-it) כזה כו*ון!!!" פה, משתדלים לשמור על רמה קצת למעלה מזה. זה אולי נשמע מתנשא אבל בינתיים זה משרת יפה את המטרות שלנו ולאף אחד כאן אין בעיה עם זה.

למעלה