למכשפים בפורום :)

mr nice guy

New member
למכשפים בפורום :)

היי, אני בחור תמים שסובל הרבה מחוסר יחס מהשכבה, והסביבה, ויש מישהי, שהיא תמיד הייתה מיוחדת בעיני, אני נורא רוצה שהיא תראה אותי כידיד או מישהו חשוב בשבילה, ניסיתי בדרך רגילה וממש לא הלך. יש איזה כישוף פשוט, שניתן לבצע ע"י כל אחד שיגרום לה לשנות את דרכיה? אשמח לקבל עצות.

ebonyW

New member
to mr. nice guy

בתור התחלה, אני חייבת להגיד לך שאסור לפרסם כישופים בפורום, אז אני לא יכולה לעזור לך בזה. בנוסף, אני מציעה לך לחשוב טוב לפני שאתה מתפתה לעשות משהו. כישוף שנועד למשוך את אהבתה של בחורה ספציפית פוגע ברצונה החופשי וחושף אותך לפגיעה של חוק החזרה. ובכלל, אתה באמת רוצה שהיא תתיחס אליך בגלל כישוף??? צריך להבחין בין כישוף אהבה כללי למשיכת אהבה לחייך (שאת זה ניתן לעשות) לבין כישוף אהבה ספציפי שבעיני עומד בניגוד לקוד האתי של המכשפות. אני לא ממש מכירה את המצב, אבל אני חושבת שהקסם במקרה הזה צריך לבוא ממך. אתה צריך לבדוק ולראות ממה נובע חוסר היחס. אולי אתה פשוט נחבא אל הכלים? כאן אפשר לשפר, להתערות בסביבה ולהתחיל לשנות, כי כל שינוי מתחיל בתוכך. אתה רק צריך לרצות מספיק. אני יודעת שזו לא התשובה שקיווית לקבל, אבל אני באמת מאמינה שהקסם נמצא בכל אחד מאיתנו, צריך רק לחפש. ולגבי הבחורה - אתה יכול לנסות את הקסם הכי ישן בעולם - תיגש אליה, תחמיא לה, תביא לה פרחים או שוקולד או כל דבר שמסמל בעיניך תשומת לב, והכי חשוב, תהיה נחמד ונעים ואמין ובטוח בעצמך ואני בטוחה שהיחס שלה כלפיך ישתנה. אולי זו לא תהיה אהבה ממבט ראשון, אבל ידידות בטוח תצמח מזה. ואם אתה מתעקש על עזרה מכושפת - אבן רוזקוורץ בכיס לא יכולה להזיק
שיהיה בהצלחה ! Blessed Be כלנית| אבוני

חחחחחח[

מזכיר את שרי אריסון: השלום מתחיל בתוכי! מהפרסומת של מהות החיים....

ebonyW

New member
רק חבל ... ../images/Emo13.gif

שחשבון הבנק שלי לא זהה לשלה
ועכשיו ברצינות - אם הקסם לא בא מבפנים, מאיפה הוא יבוא ? ואני מצטטת ממצוות האלה: "ואת המבקשת לחפש אחריי, דעי שחיפושייך וערגתך לשווא יהיו, אם לא תלמדי את הסוד; שאם לא תמצאי את מבוקשך בתוכך, לעולם לא תמצאיהו בלעדיך." Blessed Be
אבוני

למעלה