למכירה

Pukolulo

New member
למכירה

דיסק של ג'ניפר במצב מצוין!! במחיר סביר... אממ צרו איתי קשר באיסיק 168043503

LOOK../images/Emo26.gif

pweaty woman... walking down the street cos we re beautifulllllllll in every single way words cant bring us downnnnnnnnnn לה לה לה לה לה מור באמצע הלילה= מסוכן!!! חיחיחיחיחי לאב יההההההההההההההה

ותמונה אחרונה

סורי אם הפרעתי למישהו, האייסי נדפק והייתי חייבת להעביר ת'תמונות האלה לחברה לאב יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אתן מוזמנים למחוק ת'שירשור *או להשאיר ולהתפקע מצחוק* ו... זייהו :))))))

חחחחחח שאלה טובה../images/Emo3.gif

אמממממממממממ... מה עבר עליי?? סתם התחרפנות רגילה כזאת שבאה בכל לילה חיחיחיחי מקווה שנהניתם מהתמונות המ-ה-מ-מ-ו-ת האלה
אם בא לכם אני תמיד יכולה להוסיף עוד חחחח
אתם יודעים שיש אנשים שמשלמים בשביל לראות תמונות כאלה???? נשבעת לכם! יש באתר חלק בתשלום! איזה דולר וחצי או משהו כזה פחחחחחחחחחחחח

ראסמיייייייייייייייייייייייי חחחחחח

גמני חשבתי על זה ששמתי ת'תמונה חחחחחח

../images/Emo26.gifכנסו אנשים כנסו../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

הסרט הכי הכי הכי הכי הכי מושלם בעולםםםםםםםםםם אני יודעת ששמעתם ממני ת'משפט הזה הרבה אבל הפעם אני באמת מתכוונת לזה חחחחח ליזי מגוויר!!!!!!!!!!!! הרגע ראיתיייייייייייייייייייייי הסרט הכי הכי הכי הכי יפה שיששששששששששששששששששששששששששששששששששש :)))))))))))))))))))))))))))) אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חובה חובה חובה חובה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתת ותיראו איזה מהממת השחקניתתתתתתתתתתתת

All I Have

New member
מוררררררררררררררר

איפה הייתתת???????????? אם את פה כנסי לאייסי אני צריכה אותךךךךךך!!! טוב בעצם אני לא סתם משעמם לי חשבתי שאת בצפון...רגע את לא אמורה להיות עכשיו בצפון?!?!?!?!??!?

J To The Lo

New member
תסבירו לי משהו..

למה אתם מושכות את האות האחרונה? ג'ניפררררר מושלמתתתתתת מוררררררר אניייייי צריכהההההה אותךךךךךך איזההההה חמודדדדד ניקיייייי ראסמייייי כאילו,למה?!

חחחח

כדי להדגיש את ההתלהבות.. למרות שיש כאלה שממש קורעות את המקלדתתתתתתתת

כמוני כמוני כמונייייייייייייייייייי

קריעת מקלדות רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!! וניקי חמודדדדדדדדדדדדדד ניקי מושלםםםםםםםםםםם יש מה להתלהבבבבבב!!!!

gal be

New member
../images/Emo29.gif ראיתי את הסרט בטיסה לארה"ב

באמת סרט טוב

נכון?????../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראיתי אותו אתמול בדי וי די עוד כמה דקות אני אראה אותו עוד פעם וגם מחר אני בטח אראה אותו *אוףףףףףףףף מחר אני צריכה להחזיר את זה!! לא רוצהההההההה* אני מאלה שחורשות על סרטים חחחחח והאלבום של הילרי דאף (ליזי מגוויר, השחקנית כאילו) יוצא עוד מעט בארה"ב ובת דודה של אמא שלי מביאה לי אותוווווווווו ייאיייייייייייייי :))))))))) ד"א שירה, את כל כך חייבת לשמוע מה היה לנו היום במשביר לצרכן חחחחחח את כל כך נשפכת על הריצפה, את כל כך חייבת להתחבר לאייסי!! עוד שעתיים ככה תהיי שם, הלכתי לחרוש עוד טיפה על ליזי מגווייר חחחחחח ו... מחר בערב את באה איתי ליהודה מכבי להחזיר ת'סרט???
לא רוצה להיפרד ממנוווווווווו ואתמול הגיע שיקגו לבלוקבסטר... ייאייייייייייייי אבל זה בטח רק לילה אחד ובטח כולם כבר לקחו לי את כל העותקים
גרררררררררררררררררררר

למעלה