למכירה: MM6-Alien Queen - Box Set

DVD10

New member
למכירה: MM6-Alien Queen - Box Set

למכירה: Movie Maniacs 6-Alien Queen (Deluxe Box Set). מארז (Deluxe Box Set) של המלכה מהנוסע השמיני (Alien Queen) של חברת MCFARLANE מסדרת ה- Movie Maniacs 6 שיצאה בשנת 20003. המארז מדהים כבד וענק בגודלו, מידות: רוחב: 50 סנטימטר. גובה: 23 סנטימטר. עומק: 21 סנטימטר. משקל: 2 ק"ג ו 100 גרם. המארז מכיל את המלכה מהסרט השני בסדרת הנוסע השמיני (Aliens) ואחת מתושבי העיר שנחטפה ומחוברת לחלק מהמבנה של המקום (בסיס/סטנד יפה ומפורט) ומתוך הגוף שלה "קופץ" יצור שבקע מביצה שהוטלה בתוך גופה, ובלחיצת כפתור אפשר "לדחוף" את היצור שמנסה לצאת מהחזה של האישה, כאילו הוא קופץ ממנה (מדהים). המלכה היא ענקית בגודלה "12+ אם לא יותר, עם זנב בארך של 55 ס"מ בערך, והדמות השניה בגודל סטנדרטי של בובות MCFARLANE. המארז סגור ומעולם לא נפתח ובמצב חדש וטוב מאוד (MIB). מומלץ לכל מעריצי סדרת הנוסע השמיני ובכלל אספני AF ואספני MCFARLANE. לפי דעתי המארז היפה ביותר (ואחד הגדולים בגודלו, אם לא הכי גדול) שהוציאה חברת MCFARLAN. לתמונות של המארז פתוח אפשר להיכנס לאתר הישיר של המוצר הקישור הבא: http://www.spawn.com/toys/product.aspx?product=1937 למכירה ב-450 ₪ (נדיר מאוד ולא נמכר מעולם בארץ). אשמח לענות לשאלות ופרטים נוספים בהודעות ובנוסף אפשר לפנות אלי (אני מעדיף) לפלאפון: 052-4210082 (יובל). *בנוסף אני גם מוכר גם את: Movie Maniacs 7-Colonial Marine Corporal Hicks.

DVD10

New member
למכירה: MM7-Corppral Hicks-Variant

למכירה: Movie Maniacs 7-Colonial Marine Corporal Hicks בגרסה שונה ויותר יקרה וקשה להשגה (Variant), עם ה-Motion Tracker המפורסם. מסדרה האחרונה שיצאה לחברת MCFARLANE – ה- Movie Maniacs 7 ה-AF היא מסדרה אחרת לעומת המלכה (7 לעומת 6) אבל היא מאותו סרט ALIENS (הנוסע השמיני 2). עם הדמות מגיעים: בסיס, רובה הפלזמה, ומכשיר מגלה תזוזה (Motion Tracker). הדמות סגורה ומעולם לא נפתחה ובמצב חדש וטוב מאוד (MIB). מומלץ לכל מעריצי סדרת הנוסע השמיני ובכלל אספני AF ואספני MCFARLANE. לתמונות של המארז פתוח אפשר להיכנס לאתר הישיר של המוצר הקישור הבא: http://www.spawn.com/toys/product.aspx?product=2229 למכירה ב-220 ₪ (נדיר מאוד ולא נמכר מעולם בארץ). * מי שיקנה בנוסף את המארז של המלכה, אני מוכן למכור לו את שניהם ב-600 ₪. אשמח לענות לשאלות ופרטים נוספים בהודעות ובנוסף אפשר לפנות אלי (אני מעדיף) לפלאפון: 052-4210082 (יובל).

DVD10

New member
תמונה של שני ה-AF ביחד

תמונה של שני מ-AF ביחד, כדי להמחיש את הגודל של המארז. * למי שיקנה את שני ה-AF, אני מוכן למכור את שניהם ב-600 ₪. אשמח לענות לשאלות ופרטים נוספים בהודעות ובנוסף אפשר לפנות אלי (אני מעדיף) לפלאפון: 052-4210082 (יובל).

Chakotay

New member
עצומה להבאת Queen לישראל!../images/Emo47.gif

נפתחה עצומה להבאת Queen ופול רוג'רס לארצנו! העצומה מופנית למפיק שוקי וויס! בבקשה עזרו לי ולעוד מעריצים להגשים חלום וחתמו עליה! (ואם אפשר להעביר לעוד אנשים!) http://www.petitiononline.com/queenisr/petition.html

DVD10

New member
אני רואה שיש לי מתחרה ל ALIEN QUEEN

אבל כמו שאני רואה שבפורום ה"רציני" הזה שולטים ה AF הפשוטים יוצר והדמויות מ בורגר קינג והילדים (כן הילדים) בין ה 14 עד 17 שמדברים עליהם ואפילו ה AF לא בבעלותם אז אני חושב שצריך לנהל איזה דיון פתוח מזה אספן AF ומזה AF ומי נחשב לאספן (זה שיש לכם יותר משתי בובות של צבי הנינג'ה אכן מגדיר את האוסף שלכם כאוסף אבל צריך יותר רמה) ולא כל שבוע וחצי הודעה כדי לבשר על זה שראיתם מישהו שקנה בטויז אר אס לידכם בובה (AF) ואתם אפילו לא הגעתם לקופה! אני מתנצל מראש אם אני פוגע ב קטינים שבפורום אבל אם אתם רוצים לקדם את עניין ה AF ביניכם ובכלל בארץ אל תוסיפו כל בובת STAR WARS כ AF.

DVD10

New member
בתכוונתי לבובות SW כבובות בורגרקינג

לא התכוונתי בפיסקה האחרונה שלי ש AF של STAR WARS לא נחשבות ל AF. אלא שהצעצועים ה"איכותיים" שקונים בימים אלו בבורגר קינג אם לא AF אל פלסטיק זול ב 10 שקלים, או כמה שהוא עולה. שוב, אני מכבד AF ויש קצת הבדל ביניהם.

Wing Chan

New member
הו?

הרבה לא הבנתי מההודעה שלך. מתחרה ל- alien queen? אממ...מה? מה זה "מתחרה"? יש חוק שאומר שרק לך יהיה את המוצר הזה? o.o; אבא שלך קנה את חברת מקפרלן במקרה? ובקשר לדמויות הזולות של SW ממקדונלד'ס - נו, ומה איכפת לך? הם אוהבים את זה, שיהיה להם לבריאות. (ולא, אני לא אוסף לא דמויות מSW ולא דמויות מהנוסע השמיני\AVP)

DVD10

New member
אף אחד לא אמר שיש לו גם את המוצר!

הבחור שהגיב להודעה שלי (שממש לא קשורה) אמר שמי שרוצה יחתום להביא את להקת QUEEN לארץ. מה זה קשור ה ALIEN QUEEN -DELUXE BOX SET שאני מוכר אני לא יודע חוץ מאשר השם QUENN! אבל אם כל הכבוד אני רק "קטלתי" קצת את המתרחש בפורום הזה, כי צריך להסביר ל"קטינים" מה זה AF, כי הם לא יודעים או בוחרים להתעלם ולהציג כל דמות פלסטיק פשוטה של בורגר קינג או כל דמות PVC פשוטה כ AF וזה ממש לא מתקרב לזה. אה ודרך אגב אבא שלי די שונא שת ה AF שלי וחוץ מזה ש טוד מקפרלן הוא קצת משוגע (למי שראה ראיונות איתו) היתי שמח להיות הבן של הבעלים של מקפרלן!!! דרך אגב התכונתי בזה שיש לי מתחרה לזה שראיתי שאיזה אחד מכר את מריו ושני צבי נינג'ה משומשים לגמרי ופשוט רציתי להבהיר ל"קטינים" שאין בבעלותם AF וסתם מדברים בפורום את ההבדר בין מוצר MIB שאני מוכר וקצת ברמת פירות ויותר איכותי ויקר לבין לבין ה SUPER MARIO BROTHERS.

Wing Chan

New member
נראה לי

שאספני SW בפורום הזה יודעים יפה מאוד להגדיר לעצמם מה זה AF ומה זה לא, גם אם הוא לא עולה 130 דולר. נכון, יש דברים מתוחכמים יותר ויקרים יותר, אבל עזוב את זה, אם הם אוהבים את הפשטות ואת המחיר של אותן דמויות, מי אנחנו שנשפוט? אספנים, אחרי הכול. אני גם לא יותר מדי נמשך לדמויות שמציגים בשטויות כאלה, כי אני מחזיק בחלק מהדעה שלך בקטע הזה, אבל עזוב אותך משטויות בנאדם, זה סתם יוצר מצב לא נעים שבו אתה מצטייר כמישהו מתנשא וכ'ו. בברכת once you wake up the dead, you got a real mess on your hands עמר.

MajorWinters

New member
אנחנו לא מעוניינים ב"הבהרות" שלך.

אנחנו יודעים טוב מה זה AF. אף אחד מאיתנו לא חושב שהדמויות מברגר קינג הן AF באמת. אבל הדמויות האלו קשורות לעולמם של האנשים שאוספים את הדמויות הללו. אתה אדם יהיר, וחבל, כי יש לך מה לתרום, אז במקום להתנשא, נסה לתרום קצת. אתמול אגב, הייתי על הכפתור של המחיקה ליד ההודעה שלך. רק שתפנים.

DVD10

New member
אדון MAJOR WINTERS תן לי הזדמנות!

מה שניסיתי להבהיר כן זה שאני אשמח לתרום אבל הטיעון שלי הוא בדיוק הניגוד למה זה כשה ואני לא תורם: אם היה פו פורום רציני יותר (אני מקווה שיהיה בזמן הקרוב או בעתיד הקרוב), אני בשמחה יתרום וישתף, אבל כרגע כל פעם שאני נכנס וקורא את ההודעות אני רואה (בלי להעליב) שבפורום של AF (שנקרא "אספני ACTION FIGURES") חלק מהשיחות הם על צעצועים ולא על AF, ותאמין לי אני אחרון שירד על צעצועים כי אני מאוד אוהב צעצועים ובובות (גם לא AF) אבל שיחות כאלו צריכות להתנהל בפורום צעצועים או אספנות אחר (אם לפורום היו קוראים (ואני שמח שלא) פורום צעצועים וAF אז זה היה המקום אבל כרגע זה לא המצב. ו MAJOR WINTERS: רק ביננו (אם כל הכבוד ומבלי להעליב או להוריד מכבודך) בבקשה אל תאים להוריד הודעות כי כל הרעיון בפורום הוא שכל אחד יכול להעלות את דעתו וגם אם יש לך את הכוח בבקשה אל תחמוק הודעות שקשורות לAF ואני בטוח שאתה מכיר את הביטוי: "WITH GRAT POWER COMES GREAT RESPONSIBILITY" (כמובן דברים קשורים לפורום, אצלנו AF). אז שוב זה נאמר אם כל הכבוד אילך, אם אתה רוצה לבוא אלי לראות את האוסף שלי יש לך הזמנה פתוחה! שוב תודה...

Wing Chan

New member
אוקיי, אז עזוב רגע

את הבובות הזולות של מקדונלדס\בורגר קינג, סבבה? מה אתה מחשיב AF? את הפיסלונים והבובות של מקפרלן ובזה זה נגמר? אני לא יודע מה גם ההגדרה שלך ל-"פורום רציני" ואיזה דיונים אמורים להתנהל בפורום כזה. (ובאמת אשמח להבהרה בעיניין, זה יכול להעלות פה את הרמה כמה שלבים) ההגדרה המקובלת של AF היא פשוטה - AF כפי שאתה יודע הוא קיצור של Action Figure, שזה אומר שהדמות היא בפוזה מסוימת, או בעלת מיפרקים בכדי לזוז ושאפשר לשחק איתה או להציג אותה. מצטער לבשר לך את זה, אבל אכן רוב ה-AF, הינם צעצועים. כן כן, גם הסדרות של מקפרלן? צעצועים. צעצועים לאספנים ולא לילדים בני 7, אבל צעצועים, אם נרצה בכך ואם לא. האם אתה רומז שלמשל דמויות 12 אינץ' מסידרה מסוימת או מסרט אינן נקראות AF בגלל שהן מסוגלות לזוז ואינן פיסלונים? כי אם כן, מצטער לבשר לך, אבל אלה אולי מהות ה-AF. אשמח להבהרות.

robotrik1

New member
בין העצבים להתנאשות עלה פה דווקה

נושא מעניין מאד !
מהות ה-AF (אם כי לא בהכרח מהות פורום זה) ! > שזה אומר שהדמות היא בפוזה מסוימת, או בעלת מיפרקים בכדי לזוז ושאפשר > לשחק איתה או להציג אותה. מהו באמת AF ? האם בובה (סטייליסטית ככל שתיהיה) היא AF רק בגלל שהיא מייצגת ז'אנר מסויים ? האם זהו מהות ה-AF ? או שמה הגדרה _מילולית_ יותר , עם דגש או תרגום המילה "ACTION" בצורה ישירה יותר גורמת לנו לחשוב כי דמות/בובה/צעצוע חייב להיות בעל יכולת תנוע כידי שהוא יוכל להצדיק את המילה "ACTION" כתאור מדויק . כמו כן אם עד כה היה מדובר רק בקראטיריות למה נחשב ל- AF ומה לא , ישנם גם "זרמים" או יותר נכון נושאים שאותם יש אנשים שמקטלגים אוטומטית כ-"צעצועים" (רובוטריקים ו-SW למשל) וישנם נושאים שאותם מייחסים ל-"יצירה רצינית" או "לא לילדים" כגון חלק מדמויות McFarlane , Art Asylum וכו . בגלל שאני פעיל יותר מידי זמן בחוגים שונים של מד"ב (בחו"ל) , קיבלתי מספיק פרספקטיבה על אלו _דברים שליליים_ חובבים/מעריצים הדוקים מסוגלים ולעשות (או בעיקר לומר) על מעריצים/חובבים אחרים בתוך הקהילה שלהם (שלא נומר מה הם גם אומרים מידי פעם על קהילות אחרות) -- וזה הבאי אותי למחשבה הבאה בנושא שלנו , וגם בעניין הפורום הזה : מה שנראה כ-"בעיה" של הפורום הזה הוא שהוא לא לקח על עצמו להגדיר מראש מהו הנושא הראשי -- כלומר מהוא AF . אך לדעתי זו לא דווקה בעיה אלא החוזק של הפורום , כי זה מה שגורם לחלק גדול מאיתנו להרגיש שייכים במובן מסוים . אין כאן הגדרה של "מי בפנים ומי בחוץ" ובגלל זה כולנו מרגישים גם שייכים וגם לא ... -- לא שייכים בגלל שהפורום לא מוקדש שנושא הספציפי שאותו אני-אתה-את אוהבים יותר משאר הנושאים שעולים כאן . AF הוא כולל ... הוא כולל יותר מידי דברים , יותר מידי סיגנונות , יותר מידי סוגים של דמויות . רובוטריקים או חתולי הרעם ? SW או Star Trek ? McFarlane או NECA ? ראסלינג , צבי הנינג'ה , דגמי מכוניות , דמויות מסרטים/סדרות/משחקים ? כולם שייכים ... ובעיניי החובב שלא רואה שום דבר חוץ מהתחביב שלו , שום דבר לא שייך . לכן מצד אחד אולי DVD10 לא מרגיש שיש כאן קהילה הדוקה ורצינית מספיק בשבילו , ומצד שני אין כאן גם הגבלה רעיונית , כי אחרי הכל , יש כאן אנשים (הרוב אם אני לא טועה) , שאוהבים יותר מדבר ספציפי אחד בעולם הרחב של ה-AF . לכן , לדעתי ההגדרה ל-AF , כמו להגדרה של הפורום הזה הוא צריך להיות "loose" -- לא פחות ולא יותר מזה . אני לא יודע אם מה שאמרתי היה הגיוני יותר מידי , ומקווה שלא הייתי מתנשא
(לפחות לא הגעתי לזה שכולנו גיקים בהכחשה ...
, מזל ... )

DVD10

New member
הגדרת AF ותשובה קצרה.

כמובן שגם "12 הם AF. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי הגדרה ל AF: An action figure is a posable plastic figurine of an action hero, superhero or a character from a movie or television program. ואין יחוס לגודל או איכות, אבל אני יותר מתמקד באיכות (לא רק מקפרלן, למרות שיש לי כמות די נרחבת של מקפרלן). מה שאני שוב חוזר ואומר שצריך יותר "איכות" מבלי להשמע יותר מדי גזעני ל AF. ואם לא ראית(לא בתמונה, אלא בעיניכם) את ה ALIEN QUENN גם אם אתם חובבים את הנוסע השמיני או לא ולהבין את האיכות אז יהיה לכם יותר פרספקטיבה לאיזה כיוון ואיכות צריך לשאוף (מבלי לחזור ולפרסם את ALIEN QUEEN שאני מוכר).

robotrik1

New member
"איכות" הוא בעיניי המתבונן ...

לאחד דמוי McFarlane לסוגיו הוא איכות . אחרים מחפשים יופי מסוג אחר ורואים יופי דווקה בפשטות . ויש גם ת חובבי הארטיקולציה , שבשבילם משהו בעל פחות מ-14 נקודות תנועה זה לא זה . ויש גם את המצב בארץ ... שבו אם אתה לא יכול לקנות בחו"ל , אתה מרגיש ... לא טוב . אף אחד לא יגיד שיש בארץ מבחר או שהמחירים של מה שכבר יש זה נוח לכיס . AF זה אף פעם לא היה עסק זול ... לא בשנות ה-80 , ה-90 או עם השאפתנות של שנות ה-2000 בנושא .

Wing Chan

New member
מצטער, אבל אם בובה לא יכולה

לשבת ישיבה מזרחית היא לא בשבילי
(למרות שיש לי מס' דמויות שבהן חרגתי מהאובססיה שלי למיפרקים
והרבה הן לא זזות)

למעלה