למכירה: MM6-Alien Queen - Box Set

DVD10

New member
הגדרת AF ותשובה קצרה.

כמובן שגם "12 הם AF. בחיפוש מהיר באינטרנט מצאתי הגדרה ל AF: An action figure is a posable plastic figurine of an action hero, superhero or a character from a movie or television program. ואין יחוס לגודל או איכות, אבל אני יותר מתמקד באיכות (לא רק מקפרלן, למרות שיש לי כמות די נרחבת של מקפרלן). מה שאני שוב חוזר ואומר שצריך יותר "איכות" מבלי להשמע יותר מדי גזעני ל AF. ואם לא ראית(לא בתמונה, אלא בעיניכם) את ה ALIEN QUENN גם אם אתם חובבים את הנוסע השמיני או לא ולהבין את האיכות אז יהיה לכם יותר פרספקטיבה לאיזה כיוון ואיכות צריך לשאוף (מבלי לחזור ולפרסם את ALIEN QUEEN שאני מוכר).

MajorWinters

New member
כמה הזדמנויות שתרצה...

לבוא ולקרוא לפורום לא רציני זו התנשאות, זה דבר ראשון אבל לא ארחיב על כך למען להמנע מהויכוח. מהות הפורום, היא לדבר על Action Figures, על Movie Props ועל כל דבר שעשוי לעניין את קהילת האספנים. דיבור על הצעצועים של ברגר קינג, הם חלק מהעניין. הם לא באים במקום דיבור על AF, הם באים בנוסף. וזה לא משנה אם זה חורג קלות מנושא הפורום, כי כל נושא שמעניין את רב חברי הפורום קשור לפורום. פורום הוא לא הגדרה אבסולוטית לנושא מחייב, אלא הוא הגדרה קולעת על מנת לקבץ יחד משפר אנשים עם תחומי עניין משותפים. וזה לא משנה מה. אם בעקבות AF של מטריקס, יתפתח דיון על הסרט עצמו- זה יהיה בסדר. אם מישהו יפתח דיון על "מהות הכלכלה בשנות ה30 בג'מייקה" והרבה מחברי הפורום ישתתפו בדיון מתוך עניין- זה גם יהיה בסדר. רק ביננו, אני לא מאיים. לא אמרתי שאמחוק, רק הסברתי לך מה עשיתי אתמול. כל אחד יכול להעלות את דעתו, אבל ברגע שדעתו פוגעת באחרים, זה כבר משהו אחר. נסיים בהומור: With great power comes even a greater chance to use it for your personal gain.

../images/Emo45.gif בהחלט הספקת לרשום בדיוק

את מה שהתכוונתי לרשום. (מצטער על תגובתי המאוחרת - זו עדיין אשמתו של הקורס שאני נמצא בו). רק להסתייג קלות, "מהות הכלכלה בשנות ה-30 בג'מייקה" עשוי לא להיות שייך לפורום, גם אם זה יעניין את כל חברי הפורום... לגבי כל השאר, ההגדרות הן loose, והפורום בעצם קיים בשביל כל פריט אספני הסובב את עולם הקולנוע, הטלויזיה, הקומיקס, משחקי וידאו, דמויות ה-Cult וכו'...

MajorWinters

New member
אז... שנות ה60 בויאטנם. אפשר?

נו מה... ג'י איי ג'ו..

למעלה