למי תצביעו?

פשוט...

אין ספק כלל. אם שבתון מפרסמים את קדימה- מסתבר שצריך להצביע לה...
טוף, אין יותר מדי אפשרויות. וגם אם היו... מצביעים בעז"ה איחוד לאומי- מפד"ל... כמובן. אם צריך/חשוב...? חובה...! לא ללכת להצביע זה ממש עוול. אולי אם מישהו עושה זאת מטעמים אידיאולוגיים ניתן להקל... אך גם זה מוטל בספק.

zebikz

New member
מה אכפת לך?

אבא שלי העורך... אבל ראית שהשבת פירסמו עוד 3 מפלגות חוץ מהם? [תפנית (שהייתה גם שבת שעברה), מפד"ל-איחוד לאומי וליכוד נראה לי או העבודה מימד]

כשאני מעלה טענות על העלון...

איני מתכוון לאביך, עמך הסליחה. אך גם הטובל ושרץ בידו- אין הטבילה עולה לו. לא משנה כמה פרסומות עוד יהיו שם... ושל מי. ובשבוע שעבר, להזכירך- היו רק קדימה ותפנית (שאני לא בטוח עד כמה הם יותר טובים). ושוב, לא זו הבעיה העיקרית. הץמונות של כמה חברי בנ"ע לשעבר לא עושה רושם או לפחות לא אמורה לעשות רושם על אף אחד... מה שקדימה מוכנה לעשות כדי להחריב את א"י, לגרש יהודים, מוכנה אף להרוס את עולם התורה... ובל נשכח על מה קמה מפלגה זו... וכל חבריה באו בשביל הכסא... עוול לפרסם מפלגה כזו. מלבד זאת, העלון פרסם פרסומות גרועות בהרבה, בזמן הגירוש למשל- פרסומת של 'שובי' וארגונים אחרים. ושוב... אין לי טענות אישיות כלפי אביך ח"ו, ואם כן אדבר איתו באופן אישי ולא ע"ג הפורום.

zebikz

New member
התגובה הייתה לבאטרפליי אבל אם כבר..

אני לא הצדקתי את קדימה, אני לא בעדם ובעד דרכם, ואתה לא הראשון שמתלונן. מה שרשום במודעה זאת בעיה שלהם ורק שלהם. אבא שלי בהתחלה לא ידע אם זה יהיה בסדר לפרסם מודעות בחירות ועוד של קדימה, אז הוא שאל את רב בית הכנסת שלנו- הרב יובל שרלו. הוא הסכים לו ואפילו ביקש לכתוב דברים בשמו ולשים אותם בעמוד הראשי (קראת אותם? הוא רושם שם על זכות הביטוי או משהו כזה). בשבוע שעבר התקשרו לאבא שלי ושלחו פקסים כל מיני אנשים שזה לא היה נוח להם (גם חברים שלי בישיבה לא היו מרוצים אבל סיפרו שהאבות שלהם הבינו) ואחרי שאבא שלי דיבר עם כמה מהם הם השתכנעו ואמרו לו שהוא צודק (אנשים מהשטחים). תאמין לי שהם לא המפלגה האהובה על אבא שלי ולמרות זאת הוא פירסם אותה ואת כל מי שביקש אחריה. למה שהוא יפרסם את המפד"ל ולא אותם? מי שלא רוצה שלא יקרא. שלא תחשוב רק שאני כועס עליך או משהו הא?..

אני יודע שהתגובה הייתה לנוית...

אך ראיתי לנכון להגיב. ובקשר למה שכתב הרב שרלו... העדפתי לא להזכיר.. אבל עם כל הכבוד- מה שכתב שם הוא בושה אחת גדולה. לשמחתי אני לא זוכר לצטט, אך למשל- מה שהוא כתב שם על כך שיש בציבור שלנו אנשים שמצביעים להם ועל כן צריך לפרסם אותם... סליחה?! אם ישנה מפלגה שמתנגדת לתורה (ואל תנפנף באנשים ששמים שם כיפה על הראש) - זו בעיה ובעלון דתי אני לא מצפה שהם יהיו. קדימה לקחה לעצמה כמה אנשים מכל ציבור כדי למשוך מצביעים... ממילא הייתה מלגה והם פשוט חיפשו כיסאות, אז לא הייתה להם בעיה לדחוף בהם כל אחד, העיקר שיעזור לאינטרסים שלהם. אין לי חובה לפרסם כל אחד... למה את המפלגות הערביות הרב שרלו לא מפרסם? הם גם במדינה שלנו, בעלי זכויות שוות וכו' וכו'... וכמובן שאיני חושב שאתה כועס ח"ו... וכנ"ל, גם אם כתבתי בצורה תקיפה מעט, זה לא מכוון אליך אישית.

E טי

New member
אל תתגרה במזל שלך....

בעלון הבא הרב שרלו עוד עלול לפרסם את המפלגות הערביות... אבל חבל להרוס את השירשור ולהפוך אותו לדיון על הרב שרלו...

zebikz

New member
סליחה?

מאיפה אתה באת שאת מלכלך על הרב שרלו ככה?

E טי

New member
לאט לאט

קודם כל, אני בכלל לא מלכלך על הרב שרלו, הוא באמת יעשה את זה. ואתה מוזמן לשלוח לו שאלה באחד מהשו"תים ולבדוק. ואם אתה באמת רוצה, אתה יכול לפתוח שירשור חדש על השיעורים של הרב שרלו ופסיקותיו בנושאים כאלו ואחרים... אין סיבה להרוס שירשור קיים. מה גם שזה עוד מעט הולך לעבור דף...

zebikz

New member
כן הא?..

אבל זהו שאני לא מבין כל כך בפסיקות של הרב שרלו.. רק הבנתי שהוא מתיר הרבה דברים... בגלל זה אני לא פותח שירשור למרות שאני דווקא מאוד מעריך אותו בתור רב ושאתה שואל אם הוא יפרסם ערבים.. אני עוד יחזור אליך עם תשובה.. ודרך אגב, ששאלתי את אבא שלי למה הוא לא מפרסם את החמאס, הוא אמר לי "כי הם עוד לא פנו אלי"..=]

r3fl3ct10n

New member
סליחה על הבוטות אבל

בעצם זה נשמע כאילו בשם חופש הביטוי (או אם ננסח את זה בדיוק כמו שכתבת אתה-זכות הביטוי) אז אבא שלך יפרסם שם אפילו מודעה של החמאס או סתם כל דבר שישלם מספיק כסף העיקר שחופש הביטוי לא יהרס?!

zebikz

New member
חחחחח לא זכרתי מה אומרים אז כתבתי

ככה... עזוב שטויות.. אמ, אני חושב שלאבא שלי יש את השיקול דעת אם לפרסם את החמאס או לא. 1. החמאס בחיים לא ירצה לפרסם אצלו 2. ערבים לא קוראים את העלון הזה 3. יש הבדל ותלוי גם באיזה מצב. נגיד עכשיו זה בחירות, אז הגיוני שמפלגה מסוימת תרצה שיצביעו לה עוד אנשים אז היא תפרסם את עצמה בעלונים ובעיתונים. מאחר והחמאס זאת מפלגה ערבית (זאת מפלגה? אני לא יודע בתור מה הם באים אז אל תחשבו שאני דביל אחר כך..) שרוצה לפגוע בנו כיהודים (לא, ואל תגידו לי שגם קדימה רוצה כי היא רוצה רק לצאת מהשטחים וגם אם היו שם חילונים היא הייתה מפנה) אבא שלי לעולם לא היה מפרסם אותה (נראה לי לפחות ככה אני הייתי עושה).

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אופסססססס

יאא סליחההה, איזה פדיחותתת
וואי, אני מזה מצטערת, אני לא אני בזמן האחרון.. יאאאאא, אוף. אני באמת לא כזאת, אני בד"כ חושבת פעמיים לפני שאני שולחת הודעה.. אעעע, עזוב, אני ממש לא בקו מחשבה ישר. סליחה..

אני מצביע ../images/Emo26.gif ל"חץ"

איכס וואי זה ההי נורא לכתוב את זה אני לא בטוח שהמחשב שלי יתאושש מזה בטח לא העלו ת'הודעה שלי לפורום מרוב שהכותרת שלה מגעילה אפילו ביום כיפור לא יסלח לי על העוול שעשיתי שכתבתי שאני.. יעשה את המעשה המגונה הזה של להצביע ל
גם כשיגיע סוף העולם טפו טפו טפו שלא יחלמו להיות בכנסת אפילו לא כשקדימה יפסיקו להיות מושחתים ופרץ יקצוץ ת'שפם וידבר אנגלית בנוסח אוקספורד גם אז אני יבזבז את הרוק היקר שלי על לירוק על מודעות ופתקים שלהם אני אך ורק א י ח ו ד ל א ו מ י - מ פ ד "ל שבישבילם עשיתי כל כך הרבה בשבועות האחרונים ואם הם יקבלו פחות מ10 מנדטים אני יתאכזב

אין זכות בחירה

ההורים בוחרים האיחוד הלאומי ומפד"ל. אגב, אם מישהו חיפש אותי (?) הפלאפון כבר לא עובד לחלוטין
(בערך) אז בנתיים אני לא יהיה בפורום עד ש... ועוד משהו- כנראה שאני לא אוכל לשלוח מסרים אז מי שמחכה.... זהו. חיימקסימים לכולם!!!!

איחוד לאומי+ מפד"ל...

וואו.. שנים שלא כתבתי, חיפשתי קטע אז כתבתי בגוגל בני עקיבא וזאת אחת האפשרויות שעלתה לי...-אם כבר אז אולי באמת אתם יודעים איך אפשר להשיג את הקטע של המכונת כתיבה שחסרה לה אות אחת? ובקשר לחשוב או צריך- ברור!!! זה נראה לי חוסר אכפתיות ממה שקורה ואם לא אכפת לך אז זה חבל!! אם מישו ממש מרגיש שאין לו מה להצביע שילך וישים פתק לבן/ ניר טואלט- כמו שאמרו לחברה שלי בטרמפ- "זכות הפסילה ביד העם"- תראה שאכפת לך והלכת לקלפי רק שפשוט אתה לא חושב שיש משו שמתאים!- למרות שגם זה נראה לי חבל- אם יהיה גוש דתי חזק בכנסת זה יהיה הדבר האידיאלי!!! אז ברוך מחיה המתים
וכל טוב

האיחוד הלאומי-מפד"ל!! ../images/Emo104.gif

אם רק היה לכולנו זכות בחירה... אפי איתם היה ראש ממשלה... יאללה, אבל גם אין לנו 18, אפשר לעבוד במרץ (בלי הקשר פוליטי...). לחלק פליירים, סטיקרים, לעשות טלפונים וכו'. שיהיה בהצלחה.

למעלה