למי תצביעו?

tamarhp

New member
למי תצביעו?

השנה גם לי יש זכות בחירה :) למי תצביעו? ולמי שאין זכות בחירה - למי הייתם מצביעים? האם אתם חושבים שחשוב/צריך בכלל להצביע?

דתי המקורי

חלאס! אתה ממש מעצבן! אם אין לך מה להגיד תשתוק! סייג לחוכמה שתיקה.... אתה ממש מעצבן עם ההערות שלא חכמות שלך.....

הלל, זהו פורום... וכשמו כן הוא.

מותר לה להעלות תהיות, שאלות, דיונים ושאר מחשבות שלה בפורום... כל עוד הן לא פוגעות באף אחד מחברי הפורום ומחוצה לו ושאר כללי פורום כאלה ואחרים. וגם אם תאמר- כיוון שהיא מנהלת, אסור לה לומר את דעתה... מ"מ לשאול מותר, וזה פשוט... ומלבד זאת, היא אינה מנהלת מסוג כזה שחוקים כגון זה חלים עליה, כמו מורי ומנהלי בי"ס- כיוון שעליהם החוק אוסר משום ההשפעה שיש להם על התלמידים, אשר הינם במוסד ציבורי. כאן לא שייכת הגבלה זו. לכן ניתן לבחור... אני יכול להחליט שאיני רוצה להשתתדף בדיון... אך לאסור על אחרים או לומר לאדם שפתח אותו שלא יעשה זאת- אין לי רשות כלל.

מצטער בכל אופן...

ובכל זאת אני חושב שצריך לדעת את השם של כל חבר חדש בפורום. ע"י יש אפשרות קשר הרבה יותר טובה מאשר עם אדם אנונימי. ברגע שאדם יודע את השם שלי, הדבר מראה על קשר מסויים, על איכפתיות.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif לא נורא..

בכל מקרה תמיד אפשר להימנע בשימוש בשם.. רוצה כינוי מחודש?

כן... אבל זה לא אותו הדבר.

נכון את מתפדחת אם את לא מכירה שם של מישהו ורוצה לפנות אליו? וקל וחומר אם את כבר אמורה לדעת את שמו ועדיין לא יודעת, או שאמר לך ואינך זוכרת... קיצר. הרבה יותר נחמד לדעת את השם. גם למכר וגם לבעל השם... ואני? נראה לך שאני צריך כינוי חדש?

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif חח כן..

לא יזיק לך חידוש..
סתם, התכוונתי להלל.. אם מישהו יתחיל לקרוא לו הלל זה יהיה נחמד.. אבל עוד לא ראיתי מישהו שמיישם את זה.. אגב, הלל, סליחה אם אני משגעת.. כזאת אני.

חדש אסור מן התורה... ../images/Emo3.gif

עוד לא יישמו את זה כיוון שלא ידעו את שמו.

למעלה