גמד הונגרי
Active member
הצביעו=תשפיעו
ואם אין לי מושג מה מוצאו האתני-עדתי של המועמד לו אני מתכוון להצביע?הצביעו=תשפיעו
במקרה זה...ואם אין לי מושג מה מוצאו האתני-עדתי של המועמד לו אני מתכוון להצביע?
אוקיי. אז אנא גלה לי מה מקורו האתני-עדתי של ראש הממשלה הנבחר מר בנימין נתניהו הי"ו שלו אני מתכוון להצביע בבחירות הקרובות ואוכל להשתתף בסקר שלך בשמחה.במקרה זה...
אתה מוזמן לשאול
ביבי הוא פולני כידועאוקיי. אז אנא גלה לי מה מקורו האתני-עדתי של ראש הממשלה הנבחר מר בנימין נתניהו הי"ו שלו אני מתכוון להצביע בבחירות הקרובות ואוכל להשתתף בסקר שלך בשמחה.
"כידוע" זה מושג יחסי. אני למשל, לא ידעתי כפי שציינתי למעלהביבי הוא פולני כידוע
אבא שלו נולד בפולין.
סבא שלו נולד בפולין (אבל מאז הרוסים סיפחו חלק מפולין לבילרוס, וחלק מגרמניה לפולין, כנקמה על המלחמה)
אז לפי התשובות להצביע לראש הממשלה זה כמו להצביע לבוס של ההונגרי.ביבי הוא פולני כידוע
אבא שלו נולד בפולין.
סבא שלו נולד בפולין (אבל מאז הרוסים סיפחו חלק מפולין לבילרוס, וחלק מגרמניה לפולין, כנקמה על המלחמה)
אותך? את ויקיפדיה או את ה-AI?במקרה זה...
אתה מוזמן לשאול
ויקיפדיה מצנזרת לפעמים.אותך? את ויקיפדיה או את ה-AI?
קטאריואם אין לי מושג מה מוצאו האתני-עדתי של המועמד לו אני מתכוון להצביע?
אין אפשרות בחירה כזאת בסקר.קטארי
גרמנימה המוצא של יאיר גולן ?
ערבים לא נחשביםשל מחמוד עבאס ?
של טיבי ?
חירי-בירי? או טייסים וגנרלים?של המילאמיניקים ?
סמוטריץ הוא כידוע אוקראיני.של המסומם שהולך עם סמוטריץ ?
גרמני- אוקראיני (או פולני)מה המוצא של יאיר גולן ?
פייגלין לא נמצא כמספר 1 אז הוא לא אמור להופיע בסקר. אבל בנט, לפי ההיגיון היה צריך להופיע גם תשובה "אמריקאי" כי זה המוצא של הוריו, מכיוון שהתשובה לקיימת, נשאר לחפור עד לסבא וסבתא שלו שמוצאם מפולין.מה המוצא של יאיר גולן ?
של מחמוד עבאס ?
של טיבי ?
של המילאמיניקים ?
של המסומם שהולך עם סמוטריץ ?
לפני שאתה מצביע אתה צריך לדעת את האמת,אם אין לך אז את ההסבר הסביר ביותר:הצביעו=תשפיעו
הוא גם לא יו"ר מפלגה למרות שנראה שהגמד מתעלם מהבוס של ההונגרי, ומתייחס להונגרי כיו"ר מפלגה למרות שהוא מספר 2 ברשימה.בטוח שלא לגמד שבתמונה![]()
כל מי שיש לו ראש על הכתפים מבין שבנט זה הקוף של לפידהוא גם לא יו"ר מפלגה למרות שנראה שהגמד מתעלם מהבוס של ההונגרי, ומתייחס להונגרי כיו"ר מפלגה למרות שהוא מספר 2 ברשימה.
לפיד הוא המפעיל.הוא גם לא יו"ר מפלגה למרות שנראה שהגמד מתעלם מהבוס של ההונגרי, ומתייחס להונגרי כיו"ר מפלגה למרות שהוא מספר 2 ברשימה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.